Djevojke i orgazam?

• Začetnik teme Začetnik teme RadeS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Auuuuuuuu ovo zenski dio mora ozbiljno da prokomentarise!

Evo npr, probacu ja da prokomentarishem...Ne da li zene svrshavaju, i to vishe puta (zavisi od partnerove brzine i poze)...Ako se maksimalno opustim, a on ubode pravu tachku i ritam dolazim do vishestrukog uzivanja.Chak mislim i da su mushkarci ljubomorni na zene shto one mogu vishe puta, a oni samo jednom...A ne moj da ochekujesh da **besh devojku tri minute pa da ona vrishti...

Auuuuuuuu ovo zenski dio mora ozbiljno da prokomentarise!

Evo npr, probacu ja da prokomentarishem...Ne da li zene svrshavaju, i to vishe puta (zavisi od partnerove brzine i poze)...Ako se maksimalno opustim, a on ubode pravu tachku i ritam dolazim do vishestrukog uzivanja.Chak mislim i da su mushkarci ljubomorni na zene shto one mogu vishe puta, a oni samo jednom...A ne moj da ochekujesh da **besh devojku tri minute pa da ona vrishti...

ja sam nekada mogla i za 3 :D

Uh..Uh..uh...koje lutanje u magli. Jel forumasi/forumasice uopste imaju vremena za bilo kakve aktivnosti u real tajmu. Previse spekulacija...a koji je cilj? Da provalis caku kako da riba svrsi? Koje je to otudjenje covece. Ljudi koji upraznjavaju sex i imaju njegova zadovoljstva..pa i orgazam na kraju. Ponekad pomislim da je bilo lepse dok su teme vezane za sex bile tabu. Daklem, volite se, ljubite se...

Back