Djevojka me ostavila...

Poslije tacno 2 godne veze djevojka me ostavila. Dobio sam poruku u kojoj je spomenula da ne moze vise ovako i da ako zelim se mozemo nakratko vidjeti. Nasli smo se i ona mi je uzurbi saopstila da eto vise ne zeli biti sa mnom. Govorila je da me vodli, plakala je i trazila da je zagrlim i poljubim. anravno spomenula je da treba neko vrijeme da prodje pa ko zna sta ce poslije biti. Otisla je bez prilike da razgovaramo o svemu. 2g smo bili u vezi i bilo je nekih problema, ali nikada svadje, nikada necega drasticnog...
Iako smo imali nekih problema (nedostatak prostora za intimu, njene ceste promjene raspolozenja, zivotni problemi i sl.) nista tako strasno da bih osjetio da je dosao taj trenutak da mi kaze zbogom. Naravno poslednjih sedmica prije raskida se ponasala dosta cudno, nije imala neke narocite volje da se vidimo, spominjala je nekakve problema. Kada sam htio da za 2g odemo u neki restoran ona nije htjela ni da cuje vec je samo na kratko bila sa mnom potpunom mrzovoljna. Od trenutka kada je raskinula ne zeli ni da cuje za mene. na poruke odgovara hladno i to samo ako je nesto konkretno pitam. Za vikend smo se sreli i prosla je kraj mene kao kraj turskog groblja (kao bila je u zurbi i sl.). Poslije 20tak dana sam je nazvao i javila se. Malo smo razgovarali (prijateljski). Navece sam joj poslao poruku kako mi je drago bilo da je cujem ali naravno nije odgovorila. Prije ovoga mi je odbila 1 poziv kada sam je zvao i na svaku moju zelju da se vidimo i razgovaramo odgovarala je sa tim da nije vrijeme, da stvari treba da se slegnu i sl. Za ovih 20 dana me nije ni ptiala kako sam, sta radim, da li sam nasao posao i sl. Znaci ponasa se prema meni kao da nisam ni postojao u njenom zivotu. Totalno ignorisanje. ako joj posaljem poruku zna odgovoriti sa tim da ne zeli da se dopisuje i da sam tvrdoglav. OK, raskinula je sa mnom ali zelim bar priliu da razgovaramo i da znam zasto. Ja je volim vise od zivota i sve mi ovo tesko pada, ali ako ne zeli da bude sa mnom, u redu, samo mi nije jasno zasto me ignorise i ne da i priliku da razgovaramo. Rekao sam joj u ovim danima-volim te i sta god bilo i kako god bilo ti si poseban dio mog zivota i uvijek cu biti tu za tebe (takodje ignorisala).

Vise od raskida me je provrijedilo tako hladno ponasanje jer covjek kada 2g nosi kamen u dzepu osjeti nesto i nije mu svejedno da ga baci u rijeku.

One suze, izjave ljubavi i sl.-zenska gluma?!

Aj neko iskusniji da mi objasni, posto sam ja takav covjek kojeg vode emocije i koji ne zeli nista za jednu noc vec nekoga da voli i da ta ljubav bude uzvracena.

Inace tokom 2g njoj sam poklanjao maximalnu paznju, ljubav, pruzao joj sve... Imao sa neku jadnu studentsku stipendiju i gotovo svu sam na nju i nas trosio (svaki mjesec kupovao nesto), a sada kada sam zavrsio fakultet i kada trebam da se zaposlim i pocnem zivot onda odlazi...

Imao jos dosta toga ali o tome kasnije.

nije gluma, u to budi siguran.
jednostavno, nesto se u njoj promenilo.
i samo treba to da prihvatis. i da ides dalje.

Друже, већ рекоше људи да од тога нема више ништа. Време је потребно да обоје мало о'ладите и да вас прођу емоције и почне да влада разум. После тако дуге везе најбоље је дистанцирати се на неко неодређено време док вам се путеви поново не укрсте пуком случајношћу... имао сам идентичну ситуацију пре пар година додуше за доста краћу везу и просто... искулирали смо се неких годину дана и срели се опет дружимо се најнормалније и прилично је једноставно, јер су све те ''наше'' ствари биле довољно далеко иза нас да нас не ометају у функционисању... Она и даље мисли све најбоље о мени као човеку као и ја о њој, али просто нема више ''нас'' ;)

Живот иде даље, биће још жена... види само овај форум... хрпа :mrgreen:

Odmah da razjasnim-nema drugog 100%. Znaci to otpada. Mozda prema nekome nesto osjeca ali da planira biti sa nekim, da se vidjala i sl.. U medjuvremenu sam mogao biti sa hrpom djevojaka ali mene to ne zanima (za jedno vece). Eto veceras cu da se vidim sa jednom u koju sam davno bio jako zaljubljen i koja je andjeo boziji, a koju znam da bih mogao voliti i koja bi mi najbrze mogla pomoci da zaboravim sve. Ipak... ne zelim da rizikujem sve sa ovom prvom koja me je ovako hladno ostavila, a pogotov jer i dalje u meni zivi nada. Sada vise ne znam ni sam sta i kako treba. Patiti za ovom jednom i cekati je jer mozda samo ima fazu kada treba da razmisli o svemu (inace zenio bih je odmah jer je obozavam i volim vise od svega i zelim da mi radja djecu) ili krenuti sa ovom, poceti novu ljubav i zaboraviti na sve (aaaaaaaa to ce biti tesko). Ova nova je prelijepa, savrsena ali prosto nije to ona koju srce zeli.:dash::dash::dash:

E jbm ti sve.

Zanima me da li ce se mozda predomisliti, da li da je veceras zove i stavim na liticu (kazem joj da odluci ili me gubi zauvijek) pa ako me ohladi da idem dalje?!

AAAAAAAAAAaa

A imas li prijedlog koje? Jbm li ga ja u ravnici.

Pa ne mogu ja da te egzorciram ovako na daljinu. :lol:
Svojevremeno sam učestvovao u nekoliko takvih poduhvata, al sad bih radije da me ostave na miru i ne komplikuju mi život svojim promašenim ljubavima.

Inače, ritual egzorcizma bivše obično se obavlja u kafani na periferiji il u stanu kakvog prijatelja, a ponajudobnije na salašu.
Daklem, opsednuti se dobro nalije raznim alkoholnim tekućinama koje je dobro mešati. U prikladnom trenutku koji odredi najiskusniji egzorcista pomene se ime dotične. Recimo "Jela".
Opsednuti tada obično zakrvavi očima i drekne "Jelooooo! Ubiću te!" I strese još jednu čašu u grlo. Ako čašu baci i razbije, to je dobar znak.
Posle dramske pauze nastupa Advokat đavola koji u pola glasa počinje da navodi njene dobre osobine. Opsednuti obično jedno vreme samo škrguće zubima i gleda ukoso dok mu po čelu izbija znoj. Ukoliko je Advokat đavola uspešan, ovaj će uskoro đipiti sa stolice i krenuti teturavo prema vratima. Obično uzvikne "Jelo - *****. Sad će ti presedne" - ili drugo što mu diktira unutrašnji glas.
Ovde mu se ne sme protiviti, već se umiruje utešnim rečima. Recimo "Nemo sad. Posle ćeš" ili "Mani, oš da popiješ jenu?" Važno je ponovo ga posaditi na stolicu. Silom ako treba.
Može se očekivati da će se ove epizode ponavljati do praskozorja. Zato treba držati pri ruci lavor i vlažnu krpu za lađenje čela.
E, negde pred zoru opsednuti obično ispovraće čitavu konsumaciju izuzev onoga što mu je izbilo na kožu. I upiša se, da prostiš, al je suviše pijan i umoran da se makne sa stolice. Ovim je egzorciranje završeno, pa se egzorcisti razilaze jedan po jedan i svaki mu redom kaže "Ebala te Jela!"

E, mislim ne bi teo da prođeš kroz ovako nešto. Bolje nađi drugu neku tamo i tu novu nemo da je štediš jer će ti zameri kao i ova. :)

Back