Djevojčicama u Kamerunu peglaju grudi da ne bi rasle

Ne brate, neam pojma u kakvoj je taj vukojebini odrastao , ali kod nas to radi hirurg, moze cak i laserski ... U ordinacijama ... Sve sigurno ...

I meni su sina obrezali u Brcanskoj bolnici...(Uoci rata)

Bio je mali i bolestan od neke alergije.

Kad sam se ja zgranuo i pitao zasto su to radili kad ja nisam musliman, rekli su mi da je imao - fimozu i da se to u tim slucajevima radi. :hahaha:

I meni su sina obrezali u Brcanskoj bolnici...(Uoci rata)

Bio je mali i bolestan od neke alergije.

Kad sam se ja zgranuo i pitao zasto su to radili kad ja nisam musliman, rekli su mi da je imao - fimozu i da se to u tim slucajevima radi. :hahaha:

Bez tvoje saglasnosti kao roditelja ???
Pa trebao si da im se nahebes keve i da tuzis dok im ne iscupas zadnji dinar iz dzepa ... Kakve stoke znaju da budu nasi doktori ... Bez roditeljske saglasnosti ne sme da pipne dijete ... Doduse, jes da mu nisu nista lose uradili , niti nanijeli neko zlo ... Ali ipak ...

Potresni snimci
Djevojčicama u Kamerunu peglaju grudi da ne bi rasle
Brutalan tretman preživljavaju djevojčice u Kamerunu. U ruralnim dijelovima zemlje zagrijanim kamenjem i sličnim predmetima mnogima od njih doslovno se peglaju grudi, kako bi spriječili njihov rast.

U ovoj afričkoj zemlji time se nerijetko pokušava spriječiti porast slučajeva trudnoće kod djevojčica tinejdžerskog uzrasta. Tretman je izuzetno bolan, ali majke vjeruju da će pomoći njihovoj djeci da ih muškarci seksualno ne uznemiravaju.

Kako djevojčice u Kameruju u pubertet stupaju već sa devet godina, vrlo rano počinju proživljavati ove noćne more. Osim opekotina i deformacija, peglanje grudi može donijeti i brojne psihičke probleme. Ta procedura poredi se sa obrezivanjem djevojčica, a priču o ovoj strašnoj praksi donosi Curret TV u videu koji vam donosimo.

sarajevo-x.com

А баш и ниси морао да отвараш овакву тему...мало је морбидна,а?

Te sa opeglanim grudima bitce najbolje trkacice.Nece im smetati grudnjak da trce.Mogu vjezbati i da se prijave na Olimpijske igre.

Svasta ima jos od Afrikanaca a ja ih veoma volim.Intersuje me da li su oni iskorijenili kanibalizam.Da li oni u podsvjesti imaju gene kanibala?Volio bih da se taj narod obrazuje i da bude civilizovan kako bi mogli imati jak Africki kontinent.

Zidovi se mogu pohvaliti da su prvi koji su poceli upotrijebljavat obrezivanje muske djece.Gledao sam na TVu kako Zidovi obrezuju mlade muskarce.Uzmu ih i stojeci cekaju da im se odsjece koza.Onaj hirurg samo uzme kozu na vrhu istegne je i skalpelom ili brijacem isjece komad koze.I nista vise nije potrijebno niti su ga sili niti neku intervenciju cinili.

Zidovi se mogu pohvaliti da su prvi koji su poceli upotrijebljavat obrezivanje muske djece.Gledao sam na TVu kako Zidovi obrezuju mlade muskarce.Uzmu ih i stojeci cekaju da im se odsjece koza.Onaj hirurg samo uzme kozu na vrhu istegne je i skalpelom ili brijacem isjece komad koze.I nista vise nije potrijebno niti su ga sili niti neku intervenciju cinili.

A i ti brate svasta gledas :D
To i one gluposti o zmijama bi gledao jedino da mi neko plati :lol:

Што ти знаш какви су тамо мушкарци? Можда влада педофилија.Додуше могли су то и друкчије урадити.Сигурно има неки природни хормон који спречава раст греуди и сл.Бар код нас спорташице углавном гимнастичарке и пливачице узимају хормоне да им не расту груди пошто им код тих спортова сметају.

Што ти знаш какви су тамо мушкарци? Можда влада педофилија.Додуше могли су то и друкчије урадити.Сигурно има неки природни хормон који спречава раст греуди и сл.Бар код нас спорташице углавном гимнастичарке и пливачице узимају хормоне да им не расту груди пошто им код тих спортова сметају.

koga zanima moze da se informise! meni je samo cudno da ruralnim sredinama devojke tako ostaju trudne a niko nam nece kaze da je u tim sredinama kozle vrednije od zene i da u tim sredinama vise ima silovanja no kradje auta ili nekih drugih delikata!

Posto su te zene jednostavne one sasvim jednostavno razmisljaju dakle ili ce trojica siluju njeno dijete ili ce ona da se prisjeti nekih starih obicaja tako se sjete przenja grudi i sprecavanja rasta istih .....to je vise prevencija nego obicaj

to sto te zene ispricaju pred tv-u fol tradicija itd. nemoj da uzimas zdravo za gotovo!

koga zanima moze da se informise! meni je samo cudno da ruralnim sredinama devojke tako ostaju trudne a niko nam nece kaze da je u tim sredinama kozle vrednije od zene i da u tim sredinama vise ima silovanja no kradje auta ili nekih drugih delikata!

Posto su te zene jednostavne one sasvim jednostavno razmisljaju dakle ili ce trojica siluju njeno dijete ili ce ona da se prisjeti nekih starih obicaja tako se sjete przenja grudi i sprecavanja rasta istih .....to je vise prevencija nego obicaj

to sto te zene ispricaju pred tv-u fol tradicija itd. nemoj da uzimas zdravo za gotovo!

Давно ссам чула причу да с обзиром да тамо влада АИДС доњели су им кондоме,а они су то ставили на прст.

Давно ссам чула причу да с обзиром да тамо влада АИДС доњели су им кондоме,а они су то ставили на прст.

zali se vatikanu

ipak su katolici ti sto i dalje propagiraju ne kondom vec radjajte se i mnozite, e sad ima mnogo organizacija koji su moboilisali domace zene a i muskarce koje su aktivirani da se bore protiv te suludne katolicke price i odlaze u skole i idu po selundrijama sa slikama penisa i kondoma i slikovito i sasvim jednostavno opricaju pricu AIDS-a i opet su zene te koje prihvataju kondom a muskarci ti sto odbijaju

А чуј зашто нема православних мисионара или бар за њих нисам чула.

Margarina nemoj odmah tako ljutito tamo je caritas jako aktivan u neku ruku pomaze toj sirotinji angazovani su sa raznim programima koji pomazu ukazuju na neke izlaze iz teskih situacija, zbrinjavaju djecu pomazu starima sve to stoji ali sta nam to vredi kad je i dalje "ne kondomima"?

Jeste strasno.

Ali ipak, to su mala deca koja to brzo zaborave.

A ove nase "savremene zene", odrasle i skolovane, kojima guraju u sise nekakvo zelatinasto telo velicine narandze (nekima i kroz bradavice, koje nece da se vidi rez)?

A krv lipti ko da koljes prase....

Pa posle kada je uhvatis imas utisak da si ugvatio rukometnu loptu presvucenu ljudskom kozom?

To je kao OK i kulturno? :eek:

Niko sebe ne vidi. Uvek vidi one druge....

Imam prijateljicu koja je stavlila slilikone, uvek je patila zbog grudi i sad je presrecna. Ne vidim sta je u tome lose. Znam jos masu takvih devojaka sa raznih foruma. Ako ih to cini srecnim, zasto da ne.
I to se ne moze porediti. Obrezivanje je varvarski cin, rade ih na devojcicama primitivnim sredstvima, bez anestezije, iz razloga da ne uzivaju u sexu, a silikone stavljaju punoletne zene i to dobrovoljno i na njihovu veliku radost.
Je l' bi ti bio srecniji da ti je veci ponos? ;)

Margarina nemoj odmah tako ljutito tamo je caritas jako aktivan u neku ruku pomaze toj sirotinji angazovani su sa raznim programima koji pomazu ukazuju na neke izlaze iz teskih situacija, zbrinjavaju djecu pomazu starima sve to stoji ali sta nam to vredi kad je i dalje "ne kondomima"?

Ко је љут? Ја само питам.А чуј није ни моја баба знала што је кондом,а постојали су.

Back