- Poruka
- 4.865
mada se ovaj forum polako pretvara u lubav i sex evo jos jedna slicna tema a to su djevice . necu vas sada ispitivati o iskustvu vec da li je istina da se zene zaljube u svog prvog okidatelja ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije istina.
Zaljube se pre, a ne posle.
mada se ovaj forum polako pretvara u lubav i sex evo jos jedna slicna tema a to su djevice . necu vas sada ispitivati o iskustvu vec da li je istina da se zene zaljube u svog prvog okidatelja ?
Kako koja.
Ne.
Iz ove perspektive mi se cini da nikada u njega i nisam bila zaljubljena. Ali, mnogo se toga izdesavalo, pa ne mogu biti realna. Ono sto sigurno znam je da ga nisam volela. A vuklo me je nesto, ne znam sta.
Sa njim sam zivela, dobila dete i bio je jedini sa kojim sam prvih 7 god. svog seksualnog zivota i imala odnose. A, zapravo mi je najvece razocarenje, kao bice, kao osoba.
to je problem stim prvim...što oni posle budu nekakvi reperi za kvalitet...seksa misim...jer ovde se jelda o tome priča...
pa neke kad progledaju, misim kad vide da ima kud i kamo boljih od tih, da viš čudesa sv benedikta...![]()
Problem i jeste sto je kod nas samo to i funkcionisalo- seks.
A, ne. Ne poredim nikoga. Nekako, treba mi da me dovoljno uzbudi pre samog cina, on, njegovo prisustvo, posle je sve savrseno![]()
miš na vatačinu, il neku romantiku tipa sveće, vino ****** palac...?
nisam ja ni mislio konkretno na tebe, nego uopšteno sam govorio...
Zavisi kakav je taj prvi...mada se ovaj forum polako pretvara u lubav i sex evo jos jedna slicna tema a to su djevice . necu vas sada ispitivati o iskustvu vec da li je istina da se zene zaljube u svog prvog okidatelja ?
Mislim na jaku seksualnu energiju, muzevnost, sposobnost da vodi ali i ugodi,... Da izazove vrucinu i klecanje kolena... Da ne znam da li bih pre uzela ili dala... Da me onesposobi da odbijem.
Ne svece i sl. Ja padam na pricu![]()
a jel padate na centimetre ?
Mislim na jaku seksualnu energiju, muzevnost, sposobnost da vodi ali i ugodi,... Da izazove vrucinu i klecanje kolena... Da ne znam da li bih pre uzela ili dala... Da me onesposobi da odbijem.
Ne svece i sl. Ja padam na pricu
Znam da si bio uopsten![]()
Pa, ne leze sa sa svakim. Ja bar ne mogu.ti si zajebana neka...kriterijumi razumeš neki vrlo zahtevni...
Pa, ne leze sa sa svakim. Ja bar ne mogu.