djevice .

zaljubila sam se nakon prvog sexa ...

• da .

• ne .

• bio mi je samo jedan u nizu .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
mada se ovaj forum polako pretvara u lubav i sex evo jos jedna slicna tema a to su djevice . necu vas sada ispitivati o iskustvu vec da li je istina da se zene zaljube u svog prvog okidatelja ?

mada se ovaj forum polako pretvara u lubav i sex evo jos jedna slicna tema a to su djevice . necu vas sada ispitivati o iskustvu vec da li je istina da se zene zaljube u svog prvog okidatelja ?

Ne.
Iz ove perspektive mi se cini da nikada u njega i nisam bila zaljubljena. Ali, mnogo se toga izdesavalo, pa ne mogu biti realna. Ono sto sigurno znam je da ga nisam volela. A vuklo me je nesto, ne znam sta.
Sa njim sam zivela, dobila dete i bio je jedini sa kojim sam prvih 7 god. svog seksualnog zivota i imala odnose. A, zapravo mi je najvece razocarenje, kao bice, kao osoba.

Ne.
Iz ove perspektive mi se cini da nikada u njega i nisam bila zaljubljena. Ali, mnogo se toga izdesavalo, pa ne mogu biti realna. Ono sto sigurno znam je da ga nisam volela. A vuklo me je nesto, ne znam sta.
Sa njim sam zivela, dobila dete i bio je jedini sa kojim sam prvih 7 god. svog seksualnog zivota i imala odnose. A, zapravo mi je najvece razocarenje, kao bice, kao osoba.

to je problem stim prvim...što oni posle budu nekakvi reperi za kvalitet...:mrgreen: seksa misim...jer ovde se jelda o tome priča...
pa neke kad progledaju, misim kad vide da ima kud i kamo boljih od tih, da viš čudesa sv benedikta...:mrgreen:

to je problem stim prvim...što oni posle budu nekakvi reperi za kvalitet...:mrgreen: seksa misim...jer ovde se jelda o tome priča...
pa neke kad progledaju, misim kad vide da ima kud i kamo boljih od tih, da viš čudesa sv benedikta...:mrgreen:

Problem i jeste sto je kod nas samo to i funkcionisalo- seks.
A, ne. Ne poredim nikoga. Nekako, treba mi da me dovoljno uzbudi pre samog cina, on, njegovo prisustvo, posle je sve savrseno:heart:

Problem i jeste sto je kod nas samo to i funkcionisalo- seks.
A, ne. Ne poredim nikoga. Nekako, treba mi da me dovoljno uzbudi pre samog cina, on, njegovo prisustvo, posle je sve savrseno:heart:

miš na vatačinu, il neku romantiku tipa sveće, vino ****** palac...?
nisam ja ni mislio konkretno na tebe, nego uopšteno sam govorio...

miš na vatačinu, il neku romantiku tipa sveće, vino ****** palac...?
nisam ja ni mislio konkretno na tebe, nego uopšteno sam govorio...

Mislim na jaku seksualnu energiju, muzevnost, sposobnost da vodi ali i ugodi,... Da izazove vrucinu i klecanje kolena... Da ne znam da li bih pre uzela ili dala... Da me onesposobi da odbijem.
Ne svece i sl. Ja padam na pricu :aha:

Znam da si bio uopsten:)

Poslednja izmena:
Zavisi kakav je taj prvi...
Doduše većina to prvi put uradi sa likom koji im nešto znači...
Neke se zaljube u hodu... sad da li zaljube ili naviknu, pitanje je već...
Neke se nikad ni ne zaljube...
A pamte se svi... msm malo koja ima toliko njih pa da ne može sve da ih popamti..

Mislim na jaku seksualnu energiju, muzevnost, sposobnost da vodi ali i ugodi,... Da izazove vrucinu i klecanje kolena... Da ne znam da li bih pre uzela ili dala... Da me onesposobi da odbijem.
Ne svece i sl. Ja padam na pricu :aha:

:sad2: ti si zajebana neka...kriterijumi razumeš neki vrlo zahtevni...

- - - - - - - - - -

a jel padate na centimetre ?

brate bila tema, kultna priča to već postalo...ako ti je ispod osamnes, odma idi na nadogradnju...ja nisam, al planiram čim skupim kintu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back