baby jane Buduća legenda Poruka 44.496 05.05.2009. u 11:41 - .....DJEVICA.... #76 light child: ma idi begaj sad jos samo da mi proreknes kog cu forumasa da ozenim Kliknite za proširenje... a to je već teže pošto ima i previše kandidata...dok svakom odradim horoskop,prođe brzi voz
light child: ma idi begaj sad jos samo da mi proreknes kog cu forumasa da ozenim Kliknite za proširenje... a to je već teže pošto ima i previše kandidata...dok svakom odradim horoskop,prođe brzi voz
D dusa draga Primećen član Poruka 503 05.05.2009. u 21:16 - .....DJEVICA.... #77 light child: mene hebe ova vodolija u podznaku inace bih ja sad ko svaka prava vredna devica sedela i radila a ne zezala se Kliknite za proširenje... .........da,DJEVICE kazu samo mozgaju nista ne rade
light child: mene hebe ova vodolija u podznaku inace bih ja sad ko svaka prava vredna devica sedela i radila a ne zezala se Kliknite za proširenje... .........da,DJEVICE kazu samo mozgaju nista ne rade
G gost 140825 Veoma poznat Poruka 12.447 06.05.2009. u 09:30 - .....DJEVICA.... #78 Device su ok, narocito zenske device ))
light & dark Buduća legenda Poruka 37.758 06.05.2009. u 09:46 - .....DJEVICA.... #79 dusa draga: .........da,DJEVICE kazu samo mozgaju nista ne rade Kliknite za proširenje... fala sestro fala...na doprinosu mojoj udadbi..jeste device su postene zene
dusa draga: .........da,DJEVICE kazu samo mozgaju nista ne rade Kliknite za proširenje... fala sestro fala...na doprinosu mojoj udadbi..jeste device su postene zene