Đenovići

brzibrzi16

Početnik
Poruka
26
Pozdrav svima...
Interesuju me vaša mišljenja o Đenovićima u Crnoj Gori.
Da li ima provoda u večernjim satima tokom sezone?
Koji kafići su ok za provod ili eventualno da vrijedi otići na piće u taj kafić?
Kakve su plaže?Da li se na svim plažama plaćaju ležaljke i suncobrani?

Jednostavno interesuje me što više informacija o Đenovićima, bilo pozitivnih ili negativnih.
Hvala.

Za sada sam našao nekoliko informacija na netu od ljudi koji su boravili u Đenovićima.

Plaže su po njihovim ocjenama, relativno male ali ih ima dosta.
Par kafića ima koji rade do kasno.Populacija je mješavina omladine i porodica sa djecom.
Ukratko za svakoga po nešto se može naći u Đenovićima.
To je ono što imam za sada.Veoma je šturo ali ohrabrujuće za sada.

Ja sam pre neki dan bio tamo .... plaže su svaka vještačka, i to ono vještačko najgore.

Drobljeni kamen iz kamenoloma nasipan da bi se dobila plaža ... uglavnom obavezno ćete noge da rasečete dok dođete do vode.

Koliko sam ja video, sve sama penzija ... za noćni život ne znam ali mislim da je nula.

Parking nema nigde osim na šetalištu, i to nije lako naći.

I ne smete autom posle 7 da se vozite šetalištem, ja sam prošao u 7.30 i dobio 20 eura kaznu.

Uglavnom, tad i nikad više .... osim za neku veeeliku potrebu :)

Pozdrav svima...
Interesuju me vaša mišljenja o Đenovićima u Crnoj Gori.
Da li ima provoda u večernjim satima tokom sezone?
Koji kafići su ok za provod ili eventualno da vrijedi otići na piće u taj kafić?
Kakve su plaže?Da li se na svim plažama plaćaju ležaljke i suncobrani?

Jednostavno interesuje me što više informacija o Đenovićima, bilo pozitivnih ili negativnih.
Hvala.

NEMA provoda nista nevalja bolje dođi kod nas u ktor ovam ti je najbolje maximus i 1 000 000 kafancina nema cega nema....

Ja sam pre neki dan bio tamo .... plaže su svaka vještačka, i to ono vještačko najgore.

Drobljeni kamen iz kamenoloma nasipan da bi se dobila plaža ... uglavnom obavezno ćete noge da rasečete dok dođete do vode.

Koliko sam ja video, sve sama penzija ... za noćni život ne znam ali mislim da je nula.

Parking nema nigde osim na šetalištu, i to nije lako naći.

I ne smete autom posle 7 da se vozite šetalištem, ja sam prošao u 7.30 i dobio 20 eura kaznu.

Uglavnom, tad i nikad više .... osim za neku veeeliku potrebu :)
to jes Đenovici nevaljaju po feninga

Za sada sam našao nekoliko informacija na netu od ljudi koji su boravili u Đenovićima.

Plaže su po njihovim ocjenama, relativno male ali ih ima dosta.
Par kafića ima koji rade do kasno.Populacija je mješavina omladine i porodica sa djecom.
Ukratko za svakoga po nešto se može naći u Đenovićima.
To je ono što imam za sada.Veoma je šturo ali ohrabrujuće za sada.

jaoooooooooooooo plaze u đenovice ahahaha pa to su one od 1 i zelje za prosirenjem a stanovnici su djubrad jedna pokvarena lopovcine,....kradu....bjeste od njih

Back