Dany6
Zainteresovan član
- Poruka
- 348
Nije mi nesto jasno,na laptopu mi memorije ima i na d i c disku.Ali posto nista vise ne mogu prebaciti na laptop jer mi pise da je d disk prepun (kao sto se vidi na sliki 1).
Eh sad,da li se moze ikako osloboditi memorija na d disku prebacivanjem fajlova na c disk?
Pokusao sam to ovako,
kopirao sam fajlove sa desktopa koji su na d disku,i nalijepio ih u c disk (kasnije izbrisao sa d diska te fajlove),u traci pise u koji direktorij.
Ukupno je bilo oko 10GB i rekoh oslobodice se memorija,ali na kraju samo oko 200mb se oslobodilo pa mi nije jasno zbog cega to?
Ove dve slike su d i c diska pre prebacivanja.
A ove dve posle prebacivanja KLIK
Moze mi neko dati objasnjenje i pomoci ako se ovo moze rjesiti?
Mozda ce neko reci da ubuduce nastavim fajlove ili bilo sta stavljati na c disk kako se d disk vise ne bi popunjavao,i to bi moglo jelda?
Ali zelio bi bar 5-6GB osloboditi sa d diska da izbalansiram malo memoriju da mi ne bude ovako kriticna.
Eh sad,da li se moze ikako osloboditi memorija na d disku prebacivanjem fajlova na c disk?
Pokusao sam to ovako,
Ukupno je bilo oko 10GB i rekoh oslobodice se memorija,ali na kraju samo oko 200mb se oslobodilo pa mi nije jasno zbog cega to?
Ove dve slike su d i c diska pre prebacivanja.
A ove dve posle prebacivanja KLIK
Moze mi neko dati objasnjenje i pomoci ako se ovo moze rjesiti?
Mozda ce neko reci da ubuduce nastavim fajlove ili bilo sta stavljati na c disk kako se d disk vise ne bi popunjavao,i to bi moglo jelda?
Ali zelio bi bar 5-6GB osloboditi sa d diska da izbalansiram malo memoriju da mi ne bude ovako kriticna.