Djelic priznaje da je njegova stranka unistila proizvodnju i izvoz u nasoj zemlji

Momcino,hranu ces da kupis gde god pozelis.Naj veca zitnica je Ukrajina,nije Srbija.Tacno, comp kupis svakih4-5 godina.Ali vecito kupujes programe,zastitu,..i uvek ce biti potraznje ista ako ne i veca.
Ono sto donosi pare nije hrana vec tehnika.BASF je naj veci hemijski koncern sa preko
40000 zaposlenih.Siemens,autoindustrija,Hemofarm je vic u odnosu na prave proizvodjace.Americki farmeri imaju zemlju ali su stalno pod hipotekoama jer zavisi koliko ce godina biti rodna i cena dobra.Godina rodna svi imaju rod cena padne.Godina losa u drugim regionima u tvom dobra imaces jaku cenu.Sta ako je losa u tvom regionu,pusiona.Odmah u banku sve pod hipoteku da mozes da posejes za iducu godinu
Oduvek je sirotinji navika da se hvali proizvodnjom hrane.Hebiga ko nam je kriv kad smo nesposobni da pravimo tenicku robu.

I sada ces ti da napravis bolji auto od nemca koji ga pravi sto godina ili comp. od japanca :roll: e momcino, te price ostavi za malu decu, a oni malo ozbiljniji se drze onoga sto rade najbolje, sto ne znaci da ne treba ici ka inovacijama, ali u sektorima gde smo imali uspeha, a ne izmisljati toplu vodu.

Da te podsetim.......u Hitlerovom planu novog svetskog poretka slovenske poljoprivredne zemlje (na istoku) bi sluzile za davanje sirovina Nemackoj kao centralnoj i najjacoj zemlji u Evropi.......da te podsetim najjaca grana industrije u svetu je preradjivacka.....znas ono slovenci nekada kupovali voce kod nas pa nam prodavali Fruktal sokove....e jbga danas smo u tom pogledu mnogo jaci od njih....

Prikane da ti objasnim neke stvari da bi imao uvid sta je to kinta..Pre dve godine provali se da je Siemens ima crni fond za potkupljivanje,politicara,vlada manjih drzava;) i slicno.
Na pocetku se pojavila cifra od stotinak miiona evra,skandal.Sad je ta cifra dogurala do 800 mil.evra.Jedna takva firma moze da zatre Srbiju.Sve prave od igle do lokomotive, i ne pomisljaju na to kako ti kazes hitlerovu foru uzimanje sirovina od Slovena.Znaci hoces savremenu lokomotivu odes u Siemens izujes se dobro, i vozas se,kakav crni fruktal

Hallo kolege !!!

Pa čemu toliko prepucavanje oko nečega što uopšte i nemamo ?
Nema proizvodnje , nama izvoza.....
Nemamo ništa pa čak ni plan ni program razvoja malih i srednjih preduzeća.

Ali zato imamo EU.
Ona će da nam sve to pokloni što nemamo....pa čak i više od toga.

Pa zato EU nema alternativu, konacno si shvatio :D :P buahahahahahha LOL

I sada ces ti da napravis bolji auto od nemca koji ga pravi sto godina ili comp. od japanca :roll: e momcino, te price ostavi za malu decu, a oni malo ozbiljniji se drze onoga sto rade najbolje, sto ne znaci da ne treba ici ka inovacijama, ali u sektorima gde smo imali uspeha, a ne izmisljati toplu vodu.

Smesan si.Pa naravno da neces napraviti bolje od njih.Ali mozes uvesti tehnologiju,dobiti licence i raditi za njih.Sta fali Daciji,Skodi?VW je kupio,Seata,Skodu.Japanci se proizvode u Madjarskoj i Slovackoj.Dok mi kao prodajemo Zastavu,dobra mlada pa tvrdimo pazar:lol:
Sta je sa EI Nis da platis nece niko da ga uzme.Reci mi molim te u kom sektoru smo imali uspaha,proizvodnja malina i sljiva?Stvarno sreca pa nam Bog dao takvo podnevlje inace ni to nebi imali

Pa zato EU nema alternativu, konacno si shvatio :D :P buahahahahahha LOL

Eh...

Znao sam to odavno,

samo džaba što ja to znam, kad sada imao demokrate koji nas prosvećuju novim savremenim bajkama, pa onda dele po hiljadu evra, pa onda kako nas na granici čeka 3,000,000,000 (loše je to jer nekada bi 6 milijardi) pa onda da nemoramo ništa da radimo (valjda zato sada milion ljudi ništa neradi) živećemo od usluga i prodaje pameti itd itd.... ovako može da se nabraja satima.

Na kraju ispade da više nemamo šta ni da jedemo.....

Smesan si.Pa naravno da neces napraviti bolje od njih.Ali mozes uvesti tehnologiju,dobiti licence i raditi za njih.Sta fali Daciji,Skodi?VW je kupio,Seata,Skodu.Japanci se proizvode u Madjarskoj i Slovackoj.Dok mi kao prodajemo Zastavu,dobra mlada pa tvrdimo pazar:lol:
Sta je sa EI Nis da platis nece niko da ga uzme.Reci mi molim te u kom sektoru smo imali uspaha,proizvodnja malina i sljiva?Stvarno sreca pa nam Bog dao takvo podnevlje inace ni to nebi imali

Ne brini se, uzeli su i podneblje :D poceli sa Kosmetom, a kako ce se zavrsiti, to cemo tek da vidimo :) I sto meni kukas, zar ti sto ste ih birali nisu trebali da obave to u poslednjih 8g. Ne verujem da bi se neko bunio da se VW proizvodi u Zastavi, ili da je Toshiba kupila EI Nis. U cemu je problem, prodali ste sve za DZ da bi se ugradili za proviziju kao da im je to bila djedovina i melju jedno te istu pricu "EU nema alternativu". Kako bre nema, gde ostatak sveta, u toj EU ima sirotinje kao sto smo i mi sa izuzetkom nekoliko zemalja koje su bile napredne i pre EU. Tu si nesto zapenio na Siemens kao da je to proizvod EU, a ne Nemacke, koji je cak bio i jaci pre (sto danas vise ne proizvodi telefone? - ne isplati se, jel) ;) Poenta je da su u zadnjih 8g OJADILI Srbiju gore nego Milosevic, bar je do njega sve bilo nase, danas je sve u rukama stranaca, a nigde proizvodnje, nigde izvoza, nigde leba, samo pristupacni krediti koje cemo vracati od cega :twisted: zato se nadam da ce mnogi robijati posle 11tog, a svi tenderi biti ponisteni gde je drzava ostecena zbog pojedinaca koji su bili na vlasti i istoristili polozaj u privatne svrhe.

Ne brini se, uzeli su i podneblje :D poceli sa Kosmetom, a kako ce se zavrsiti, to cemo tek da vidimo :) I sto meni kukas, zar ti sto ste ih birali nisu trebali da obave to u poslednjih 8g. Ne verujem da bi se neko bunio da se VW proizvodi u Zastavi, ili da je Toshiba kupila EI Nis. U cemu je problem, prodali ste sve za DZ da bi se ugradili za proviziju kao da im je to bila djedovina i melju jedno te istu pricu "EU nema alternativu". Kako bre nema, gde ostatak sveta, u toj EU ima sirotinje kao sto smo i mi sa izuzetkom nekoliko zemalja koje su bile napredne i pre EU. Tu si nesto zapenio na Siemens kao da je to proizvod EU, a ne Nemacke, koji je cak bio i jaci pre (sto danas vise ne proizvodi telefone? - ne isplati se, jel) ;) Poenta je da su u zadnjih 8g OJADILI Srbiju gore nego Milosevic, bar je do njega sve bilo nase, danas je sve u rukama stranaca, a nigde proizvodnje, nigde izvoza, nigde leba, samo pristupacni krediti koje cemo vracati od cega :twisted: zato se nadam da ce mnogi robijati posle 11tog, a svi tenderi biti ponisteni gde je drzava ostecena zbog pojedinaca koji su bili na vlasti i istoristili polozaj u privatne svrhe.

Da si ista citao procitao bi da kazem lopovi su bili i pre 05.10,lopovi su bili i posle 05.10. Jednostavno smo losi ko kod da ja na vlasti,i to ima malo veze sa cinjenicom da neumemo da proizvodimo ono sto se trazi na Zapadu.

Da si ista citao procitao bi da kazem lopovi su bili i pre 05.10,lopovi su bili i posle 05.10. Jednostavno smo losi ko kod da ja na vlasti,i to ima malo veze sa cinjenicom da neumemo da proizvodimo ono sto se trazi na Zapadu.

I sta cemo sad ? Ovi su lepsi jer je predsednik samoprozvani "maneken" pa oni lepo uz osmeh kradu, a lepse i lazu pa nam je prijem u EU zagarantovan evo vec sutra, ali samo uz njega i njegove ideje :roll: :)

E jbga sad....pa kada je tako sto onda nije zavrsen posao oko "juznog toka" i auto - puta??? Mislim kada se za sve on pita.....

Prvi put kad se nije pitao, vlada je pala. Toliko o demokratiji.

Nego, nisi mi odgovorio na pitanje u vezi "tajkunizacije" Srbije i o tome gde su kritike večitih kritičara - radikala na tu temu. Apsolvirali smo da ga vlast štiti, ali šta je s radikalima? Zašto makar oni, tako prepošteni, kakvim ih već predstavljaju njihove pristalice, ne zucnu makar jednu reč na tu temu? Šta bi?

ali nekada smo umeli da proizvodimo ono sto se trazi na istoku, za vreme SFRJ glavna izvozna trzista nasih preduzeca bila su libija, irak, sirija, egipat, maroko, alzir .

demokrate su rekle 2000te "ta nam trzista ne trebaju" "EU nema alternativu" :lol:

pa smo izgubili i ta trzista koja smo pre imali a nova nismo osvojili....

demokrate su nas dokusurile....

Zbog toga i pljuju po SRS-u.
Znaju da im ne gine tjorka kada Radikali dodju na vlast :mrgreen:
Proevropski znaci,kradja bez konsekvenci.
To je baki,njihova alternativa :shock:

Samo demokrate? Ne možeš biti isključiv toliko.
Ili možeš?

Pa ako čovek priznaje... Jel smislio kuda će da beži? Jer i ako njegova stranka pobedi, posle ovakvog priznanja...da sam ja njegova stranka, ne bi mi trebao, a tek ako pobedi neka druga... A zar nije on došao u Srbiji na vlast iz inostrnstva kao nestranačka ličnost? Mnogo je to znakova pitanja!

Back