DJB: Policija lišila slobode poslanicu Branku Stamenković i portparolku DJB-a

koje su to dve budale djb.

koliko ja znam zabranjeno je bilo koga snimati mimo njegove volje

ne znam sto se ovim budalama tolerise jedenje govana na javnom mestu

ako ne znate o cemu se radi, neka neko dodje ispred vaseg stana i snima vas kako ulazite i izlazite. **** bi mu mater i jeo bi na cevcicu bar 6 meseci

- - - - - - - - - -

Vise od deset minuta u emisiji Oko magazin na rts1 Brnabicka je pricala o testeri ,o nasilnom upadu u zgradu rts-a , i to vrlo ruzno
i to je ono o cemu sam pisala u zadnjem postu da bez obzira ko je uneo tu testeru to je cak i nebitno ko je, vec da je bio glup potez
koji je vlasti dao argumente da proteste nazivaju teroritickim, nasilnim, fasistickim i sve ostalo iz vladajuceg vokabulara i da ce sada biti
vise policije na ulicama u toku protesta..kada se preduzima nesto treba biti inteligentnije smisljeno ..

neka ti sa testerom upadnu nocu u kancelariju krste, sa maskama, da se guraju, razbijaju

pa se javi kako je to lepo

37892294_2174593139436461_7441479290740277248_n.jpg

Џеги, јел би хтела у маказице са госпођицом Ханом?

Vise od deset minuta u emisiji Oko magazin na rts1 Brnabicka je pricala o testeri ,o nasilnom upadu u zgradu rts-a , i to vrlo ruzno
i to je ono o cemu sam pisala u zadnjem postu da bez obzira ko je uneo tu testeru to je cak i nebitno ko je, vec da je bio glup potez
koji je vlasti dao argumente da proteste nazivaju teroritickim, nasilnim, fasistickim i sve ostalo iz vladajuceg vokabulara i da ce sada biti
vise policije na ulicama u toku protesta..kada se preduzima nesto treba biti inteligentnije smisljeno ..

Уместо да се ухвати круцијално глупог потеза опозиције која се представља као нека интелектуална елита а дозвољава да их предводи ђилкош са чачанског вашара.

koje su to dve budale djb.

koliko ja znam zabranjeno je bilo koga snimati mimo njegove volje

Па да, ал' ти никад ништа не знаш.

На јавном месту можеш да снимаш кога хоћеш и колико хоћеш. Посебно оне који се представљају као полицајци.

Можеш да снимаш, али не смеш да објавиш без дозволе.

Са друге стране, службено лице може врло лако да у записник унесе ометање вршења дужности, уколико му се учини да се сниматељ превише приближио месту полицијске опсервације или деловања, а није реаговао на упозорење да се удаљи на прописно одстојање.

Тако да је цела суштина у одстојању. Тако нпр. на захтев лица власника објакта ти МОРАш да се удаљиш на прописно одстојање од нпр. улазних врата.

Ако то не учиниш, свакако постоји основ за позив полицији.

Back