Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.817
a nešto razmišljam...jel Angelina JOLIE anđeo il ne
?
ima angel u svom imenu![]()
Ona glumi djavola a i jeste..sad se kao malo uozbiljila i ne puci usne vise

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a nešto razmišljam...jel Angelina JOLIE anđeo il ne
?
ima angel u svom imenu![]()
Ona glumi djavola a i jeste..sad se kao malo uozbiljila i ne puci usne visemadonna je imala te faze i ona se primirila
Jestu u oku..ali u sledecem trenutku u krevetu![]()
Culi sta za ono..andjeli nisu za k*ranje andjeli su da se vole?.u teoriji se slazem sa tim i takav osecaj imam kad vidim prelepu devojku..ali se uvek ispostavi suprotno i da joj treba pruziti djavolji tretman..kakva su vasa iskustva i sta mislite da li vise pobedjuje dobro ili zlo u izboru izmedju tih mogucnosti..kao neka ruzna prica koja se provlaci sa negativnim osobama..traume..cimanja ili nesto cisto..lepo..pozitivno?
....zadnjih dva puta sam se tako prevario oko nekih devojchica andjeoskih lica sa pristupom kao prema majki terezi ,shvatih kasno da sam na prvu loptu imao prolaz i da sam nastavio kao sa drugima bile bi moje a ja se isfolirah pa pocheh da ih drzim kao malo vode na dlanu i .........stativa i ispostavilo se da su djavolke male ..................a takva lica i takav andjeoski nastup .........
Ali pile kapiras ti da ne mozes uvek ici protiv sebe zbog kresa..ebes sve ako treba svako biti djavo..i pusti te procene![]()
pa kazes da si njemu prepustila i dozvolila da pogresi u proceni..i da ti je zao..sto ga nisi odma za kitu uvatila bre i pokazala da si djavo
![]()
Culi sta za ono..andjeli nisu za k*ranje andjeli su da se vole?.u teoriji se slazem sa tim i takav osecaj imam kad vidim prelepu devojku..ali se uvek ispostavi suprotno i da joj treba pruziti djavolji tretman..kakva su vasa iskustva i sta mislite da li vise pobedjuje dobro ili zlo u izboru izmedju tih mogucnosti..kao neka ruzna prica koja se provlaci sa negativnim osobama..traume..cimanja ili nesto cisto..lepo..pozitivno?