Djavoli vs Andjeli

vidi nisam pisao na temi :p
kad sam bio klinac, bilo mi je nepojmljivo da se po nasem tadasnjem zargonu jebbem sa onom u koju sam zaljubljen
u to vreme su samo starke dolazile u obzir
e onda sam usao u srednju skolu u skontao da je sex najlepsi sa onom koja ti je i andjeo i ljubav i sve :)
i na tome danas i dalje stojim

Culi sta za ono..andjeli nisu za k*ranje andjeli su da se vole?.u teoriji se slazem sa tim i takav osecaj imam kad vidim prelepu devojku..ali se uvek ispostavi suprotno i da joj treba pruziti djavolji tretman..kakva su vasa iskustva i sta mislite da li vise pobedjuje dobro ili zlo u izboru izmedju tih mogucnosti..kao neka ruzna prica koja se provlaci sa negativnim osobama..traume..cimanja ili nesto cisto..lepo..pozitivno?

....zadnjih dva puta sam se tako prevario oko nekih devojchica andjeoskih lica sa pristupom kao prema majki terezi ,shvatih kasno da sam na prvu loptu imao prolaz i da sam nastavio kao sa drugima bile bi moje a ja se isfolirah pa pocheh da ih drzim kao malo vode na dlanu i .........stativa i ispostavilo se da su djavolke male ..................a takva lica i takav andjeoski nastup .........

....zadnjih dva puta sam se tako prevario oko nekih devojchica andjeoskih lica sa pristupom kao prema majki terezi ,shvatih kasno da sam na prvu loptu imao prolaz i da sam nastavio kao sa drugima bile bi moje a ja se isfolirah pa pocheh da ih drzim kao malo vode na dlanu i .........stativa i ispostavilo se da su djavolke male ..................a takva lica i takav andjeoski nastup .........

To je taj rad od reci do reci:ok:

e pa ondak sam tek sad svatila temu:)
e to se meni desilo, taj rad bas:)
lupio u stativu ili u precku. mlogo mi bilo krivo a i njemu jer je sve bilo zbog pogresne procene. zato je bolje da nista unapred ne zakljucujete dok se ne uverite:P

Culi sta za ono..andjeli nisu za k*ranje andjeli su da se vole?.u teoriji se slazem sa tim i takav osecaj imam kad vidim prelepu devojku..ali se uvek ispostavi suprotno i da joj treba pruziti djavolji tretman..kakva su vasa iskustva i sta mislite da li vise pobedjuje dobro ili zlo u izboru izmedju tih mogucnosti..kao neka ruzna prica koja se provlaci sa negativnim osobama..traume..cimanja ili nesto cisto..lepo..pozitivno?

Zastupnik sam teorije da se lijepe,na pogled nijezne djevojke,tihe bas ne kresu divljacki jer su obicno tako me zapadalo do sad,a one sexy,lijepe,lude cice e one su lujke covjece,ta te zajase ko konja :) E to mi se desavalo!

Ma bitan je gust il ebavo il vodo ljubav bitno je da se najbolje moguce Zsvrsi!:)

Back