ĐANI PRODAO KUĆU KOJU HOĆE DA RUŠE Za luks nekretninu na obali Save dao 250.000 evra, pa je se rešio jer nije mogao da dobije dozvolu

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
131.002
Folk pevač Radiša Trajković Đani prodao je luksuznu kuću na obali Save, za koju navodno nije mogao da nabavi građevinsku dozvolu.

dretr.jpg

Folkerova supruga Slađana Trajković, otkrila je da pomenuta nekretnina više nije u njihovom vlasništvu, te da su je prodali pre godinu i po dana.

Ko god da je pisao to naša kuća nije. Mi smo to prodali pre godinu i po dana, molim vas, nemojte više da me zovete i da me uznemiravate. Ne želim ništa da objašnjavam. Eto, mi smo prodali pre godinu dana kuću, oni peglaju sad tu nešto, doviđenja, prijatno - rekla je Đanijeva Slađa za Republiku.

Podsetimo, mediji su preneli da je ceo kompleks, gde se nalazi i doskorašnja Đanijeva vila pored reke, predviđen za rušenje jer je izgrađen na divlje.

Đani je baš u velikom problemu, jer nikako ne može da pribavi građevinsku dozvolu za kuću na Savi. Trajkovićeva kuća je, kao i mnoge druge u tom delu, nelegalno podignuta, a skoro je snimana i za video-prilog u "Dnevniku", gde je baš ona prikazana kao primer izgradnje divljih kuća u tom delu grada. Situacija uopšte nije naivna, jer ukoliko u što skorijem roku ne dobije dozvolu za uknjiženje, ovom objektu u njihovom vlasništvu preti rušenje. Dosad je odbijen više puta, a poslednji put se to desilo prošle nedelje. To znači da će izgubiti sav novac koji je u nju uložio, a to je oko 250.000 evra. Tako je on sam pričao po medijima, da ga je toliko koštalo - završava izvor za "Kurir".

FEYk9kpTURBXy9jN2JiM2EyODczZWVkZGRiYWIxMTI4MTJiN2M4NzgwMC5qcGeRkwLNAf4A3gABoTAF

https://www.blic.rs/zabava/radisa-trajkovic-djani-prodao-kucu-koju-ce-da-ruse/4r1xwhq

jel on prevario te koji su kupili?

a za vreme korone zickao lovu jer nije imao leba da jede ?!

ma daj Tabe ... ovo krme da pocastvujes temom :eek:

pa i ja sam veca svinja sto komentarisem ugojenog bezBlama rumenog cobana
koji nume dve recenice od po cetiri reci da izgovori ...

Folk pevač Radiša Trajković Đani prodao je luksuznu kuću na obali Save, za koju navodno nije mogao da nabavi građevinsku dozvolu.

Pogledajte prilog 1286065

Folkerova supruga Slađana Trajković, otkrila je da pomenuta nekretnina više nije u njihovom vlasništvu, te da su je prodali pre godinu i po dana.

Ko god da je pisao to naša kuća nije. Mi smo to prodali pre godinu i po dana, molim vas, nemojte više da me zovete i da me uznemiravate. Ne želim ništa da objašnjavam. Eto, mi smo prodali pre godinu dana kuću, oni peglaju sad tu nešto, doviđenja, prijatno - rekla je Đanijeva Slađa za Republiku.

Podsetimo, mediji su preneli da je ceo kompleks, gde se nalazi i doskorašnja Đanijeva vila pored reke, predviđen za rušenje jer je izgrađen na divlje.

Đani je baš u velikom problemu, jer nikako ne može da pribavi građevinsku dozvolu za kuću na Savi. Trajkovićeva kuća je, kao i mnoge druge u tom delu, nelegalno podignuta, a skoro je snimana i za video-prilog u "Dnevniku", gde je baš ona prikazana kao primer izgradnje divljih kuća u tom delu grada. Situacija uopšte nije naivna, jer ukoliko u što skorijem roku ne dobije dozvolu za uknjiženje, ovom objektu u njihovom vlasništvu preti rušenje. Dosad je odbijen više puta, a poslednji put se to desilo prošle nedelje. To znači da će izgubiti sav novac koji je u nju uložio, a to je oko 250.000 evra. Tako je on sam pričao po medijima, da ga je toliko koštalo - završava izvor za "Kurir".

https://www.blic.rs/zabava/radisa-trajkovic-djani-prodao-kucu-koju-ce-da-ruse/4r1xwhq
Baš me briga za njega.

a za vreme korone zickao lovu jer nije imao leba da jede ?!

ma daj Tabe ... ovo krme da pocastvujes temom :eek:

pa i ja sam veca svinja sto komentarisem ugojenog bezBlama rumenog cobana
koji nume dve recenice od po cetiri reci da izgovori ...
Budalaštine.
Da bi neku nekretninu prodao,moraš kod notara,da notar to overi.

Kako da prodas,nešto što ne postoji.
U ovom slučaju,u Katastru ne postoji parcela.
Ako neki notar to overio,on hitno mora u zatvor.

Pogledajte prilog 1286065

Koji notar je overio takav ugovor- U APS ODMAH!

Budalaštine.
Da bi neku nekretninu prodao,moraš kod notara,da notar to overi.

Kako da prodas,nešto što ne postoji.
U ovom slučaju,u Katastru ne postoji parcela.
Ako neki notar to overio,on hitno mora u zatvor.
Znate koliko kuca je (ne govorim o Bg) izgradjeno bez dozvole sirom Srbije?
Mama i tata su sestri kupili kucu koja je bila legalizovana, ali zemljiste na kojoj je izgradjena nije.
I sve kuce u tom delu grada i u toj ulici imaju isti problem.
Ne mogu sve porusiti. Pola grada bi zavrsilo sravljeno sa zemljom. Kod nas se jednostavno tako gradilo. Neplanski, bez arhitekte, bez dozvole, ljudi ni o cemu nisu razmisljali, niti to je neko iz opstine ranije proveravao.

Znate koliko kuca je (ne govorim o Bg) izgradjeno bez dozvole sirom Srbije?
Mama i tata su sestri kupili kucu koja je bila legalizovana, ali zemljiste na kojoj je izgradjena nije.
I sve kuce u tom delu grada i u toj ulici imaju isti problem.
Ne mogu sve porusiti. Pola grada bi zavrsilo sravljeno sa zemljom. Kod nas se jednostavno tako gradilo. Neplanski, bez arhitekte, bez dozvole, ljudi ni o cemu nisu razmisljali, niti to je neko iz opstine ranije proveravao.
Jel čitate vi pažljivo šta sam napisala.
Ovde je u pitanju SAVSKI NASIP,

to je druga priča.
Ostali objekti izgrađeni u gradu su postavljeni na zemljištu koje ima svog vlasnika i broj parcele.
A ova priča sa Savskim nasipom je isto kao da nekom padne na pamet da postavi kuću na pr na Tašmajdanu.
Ovde nema ni jedan validan papir da se ta kuća proda i overi kod notara.
PS Da li neko od vas,koji komentarišete na ovoj temi znate lokaciju gde je ova kuća.

Jel čitate vi pažljivo šta sam napisala.
Ovde je u pitanju SAVSKI NASIP,

to je druga priča.
Ostali objekti izgrađeni u gradu su postavljeni na zemljištu koje ima svog vlasnika i broj parcele.
A ova priča sa Savskim nasipom je isto kao da nekom padne na pamet da postavi kuću na pr na Tašmajdanu.
Ovde nema ni jedan validan papir da se ta kuća proda i overi kod notara.
PS Da li neko od vas,koji komentarišete na ovoj temi znate lokaciju gde je ova kuća.

Moj komentar je bio uopsten. Malo ublazite ton. Naglasila sam da se ne radi o Bg.

Sto se tice Savskog nasipa sve se slazem sa vama.
Samo sam napomenula da je kod nas bespravna gradnja nesto sto se decenijama upraznjavalo i da ce biti tesko sve to porusiti ili legalizovati.
Beograd je na tako lepom mestu, ali to nista ne vredi kad je urbanisticki uzas.

Back