Moljac64
Elita
- Poruka
- 16.586
super pesma svidja mi se djani KRALJ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a malo ko zna ko zna djanija od pocetka karijere kao ja da se u pocetku zvao DJANY umesto DJANI pevao je po kafanama u pristini. ja ga jos znam od pesme od pesme LAGALE ME SVE KAFANE DA CE TUGA PROCI TESILI ME SVI RODJENI BEZ TEBE CU MOCI.Kralj, da
Prelijepoa malo ko zna ko zna djanija od pocetka karijere kao ja da se u pocetku zvao DJANY umesto DJANI pevao je po kafanama u pristini. ja ga jos znam od pesme od pesme LAGALE ME SVE KAFANE DA CE TUGA PROCI TESILI ME SVI RODJENI BEZ TEBE CU MOCI.
seljaaak,seljacina..super pesma svidja mi se djani KRALJ.
decko imas 430 hiljada postova verovatno ti soba smrdi na spermu i znoj.oooojjj
cobanii
jel imas 89 godina ili si samo zaostao.my song for you
ne,nisam seljacinajel imas 89 godina ili si samo zaostao.
decko gledas crtace imas 30 godina nije ni cudo sto svi na forumu govore da ti kita smrdi na sopsku salatu.za svinje i cobane
samo na parfemedecko imas 430 hiljada postova verovatno ti soba smrdi na spermu i znoj.
decko gledas crtace imas 30 godina nije ni cudo sto svi na forumu govore da ti kita smrdi na sopsku salatu.
bukvalno cim cuju da ne slusas djanija smejace ti se sve zene ce da ti kazu da si jako glup bolje napusti forum posle ove blamaze.
fali ti samo kajladecko gledas crtace imas 30 godina nije ni cudo sto svi na forumu govore da ti kita smrdi na sopsku salatu.
bukvalno cim cuju da ne slusas djanija smejace ti se sve zene ce da ti kazu da si jako glup bolje napusti forum posle ove blamaze.
imam kajlu u vrednosti 4 millera.Pogledajte prilog 658883
fali ti samo kajla
kolo ne drzimoimam kajlu u vrednosti 4 millera.
zene foruma kazu: jooj jadnik ovaj miller jooj!.kolo ne drzimo
imam kajlu u vrednosti 4 millera.
https://www.google.com/url?sa=i&url...ved=0CA0QjhxqFwoTCKjZgOjcgegCFQAAAAAdAAAAABAD