- Poruka
- 92.627
Učenici jedne škole u Mančesteru, Mičigen, podstaknuti od roditelja, odbijaju da se pridržavaju mandata maske i ulaze u školu. Ovo je sljedeća faza - školski odbori mogu donositi odluke, ali ih neko mora i provoditi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je kada je pandur antimaskerPandur (šerif) kaže ja neću da teram nikoga da stavi masku niti ću ja da mu stavljam. To nije moj posao.
ti si naplašen preko svake mereDobro. Brzo će pomreti. Slabe treba gurnuti da što brže propadu kaže Fridrih Niče.
И онда су отварали болнице и форсирали вакцинацију али је народ тотално игнорисао. Проблем је био у томе што је свињски грип трајао само 3 дана. Ја сам га прележао и врло је лако да сам створио имунитет који је добар и за ковид.Тада су научили да вирус мора да буде много јачи и гори.Када им кампања са свињским грипом није успела, укинули су свињски грип. Овог пута су много успешнији са ковидом, па сумњам да ће скоро да га укину.
Kako ne bih bio kada toliko ljudi umire, a još se ni ne zna šta je to.ti si naplašen preko svake mere
Ti si strucljak za xvideosDobro. Brzo će pomreti. Slabe treba gurnuti da što brže propadu kaže Fridrih Niče.
Zašto im želiš da umru zbog jebene maske?Kako ne bih bio kada toliko ljudi umire, a još se ni ne zna šta je to.
Zato što su toliko glupi da ne žele da se pridržavaju mera zaštite. Ako je to njihov izbor neka im tako bude!Zašto im želiš da umru zbog jebene maske?
Kad vakcinisani ne nosi masku je skotina, al mu ne želim da umre, samo narednim da mora...da nosi,ne i da mre.
A je l tako posmatraš i želiš vakcinisanima? Samo pitam..Zato što su toliko glupi da ne žele da se pridržavaju mera zaštite. Ako je to njihov izbor neka im tako bude!
Kada bi se svi vakcinisali pridržavali mera smrtnost bi bila skoro neprimetna.A je l tako posmatraš i želiš vakcinisanima? Samo pitam..
Nikad ne mogu svi da budu vakcinisani. O.k.Kada bi se svi vakcinisali pridržavali mera smrtnost bi bila skoro neprimetna.
Mogu kada bi hteli. Ali ti sada ne možeš nikoga da nateraš na silu. Pokušalo se i vidiš da su čak i sve vlasti na svetu digle ruke od toga. I rekli su ko hoće hoće. Ko neće neka umre.Nikad ne mogu svi da budu vakcinisani. O.k.
Lado ni krizni stab ne postuje mere koje sam donosi.zavitlavaju nasBB a ni krizni,jer su neslozni...
Nose kamenja u torbama.Učenici jedne škole u Mančesteru, Mičigen, podstaknuti od roditelja, odbijaju da se pridržavaju mandata maske i ulaze u školu. Ovo je sljedeća faza - školski odbori mogu donositi odluke, ali ih neko mora i provoditi.
Ne mogu jer je protivno ljudskim pravima.Ima da im apse roditelje i dobice ukor