Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Dragi prijatelji i ljubitelji elektronske muzike, trebao bih jednu malu pomoć. Naime zna li ko gdje bih mogao da nadjem tutoriale za "DJ obrazovanje". Rad sa muzičkom opremom i tako to...hvala unaprijed!!!
hmmm...pa imam ga u mnogome, pomalo radim na ovim virtuelnim programima, al se sad susrecem sa konkretnim, tako da bi mi tu trebala mala pomoc. Svakako da ima na youtube, ali volio bih jos koji sajt ako ima pa da se jos malo poradi na tome.
hmmm...pa imam ga u mnogome, pomalo radim na ovim virtuelnim programima, al se sad susrecem sa konkretnim, tako da bi mi tu trebala mala pomoc. Svakako da ima na youtube, ali volio bih jos koji sajt ako ima pa da se jos malo poradi na tome.
e i pored svega vecina ne ume i mixuje preko vokala..kad sam ja poceo to je bilo na obicnom technics cd playeru bez pitch controla i bez slusalica..pa je uspevao mix doduse ogranicen pesmama iste brzine ali se napredovalo