DIZNILEND

srećica

Aktivan član
Poruka
1.918
Ne znam da li je ova tema bas za posao i novac,ali videcemo... :)
Zanima me da li je neko od vas bio u diznilendu,NEDAVNO?! Koliko kosta put iz Srbije do Francuske,tacnije do diznilenda? Da li su mnogo skupe sve te zavrzlame tamo? I koliko su?
Zelela bih mladju sestru da odvedem u Diznilend za neki rodjendan,ali ne verujem da bih skupila dovoljno para za ovu godinu,eventualno za sledecu. HVALA NA ODGOVORIMA ;)

evo mene samo da obelezim 100-tu poruku.....
definitivno si promasila temu, idi u turizam i putovanja, tamo ce ti sve lepo objasniti....
inace, odlicna ideja za rodjendan, mozda si je mogla odvesti do americkog diznilenda, nije puno skuplje, ili na krstarenje oko sveta, ili na tajland.....itd, itd

sjajna ideja.agencija hari m iz beograda ima dobre ponude za francusku tj pariz.diznilend treba stvarno videti .karta za jedan dan u diznilendu kosta oko 40 eu + metro + voz recimo to je jos 10 eu .za jednu osobu.unutra ti trba lova za igracke jer svi vidovi zabave su besplatni.TREBA OTICI. PROVOD JE VISE ZA ODRASLE NEGO ZA DECU

Tu kod mene u SUBOTICI ima da se na leto ide u FRANCUSKU za 130eura + 25eura za DIZNILEND(1dan) na 2 nedelje, ali se ide preko crkve! Usput se jos obilazi pola evrope,
Mozda jos ima slobodnih mesta.

hvala svima na odgovorima. neki moji prijatelji su bili preko crkve u italiji,i nisu nesto zadovoljni. morali su da idu na te mise itd... mislite da su sve te zezalice besplatne,samo da se placa ulaz? :?

jA SAM ISAO 2004 GOD. Preko apsolventske eskurzije put, preko Venecije, Verone,Luksemburga, Beca, (3 dana Francuska), ukupno 10 dana, 320 eura+ 30 viza.
Diznilend grupna dnevna ulaznica 50 eura( pojedinacna oko 60) + metro u oba pravca3-4 eura. Unutra su sve voznje besplatne, fenomenalan dozivljaj za odrasle, a za decu posebno.NAPOMENA: potrosio sam jos za ulaznice u muzej, Ajfelovu kulu, voznju Senom, dvorac Luja,panoramsko razgledanje Pariza (90 eura).Kafa, pice su od 3 eura pa navise.Pice, sendvici su 4,5 eura.OTISLO MI JE JOS 400 EURA ZA TIH 10 DANA.
Sve ovo ti pisem da bi imala orjentir, jer ja radim trenutno u turistickoj agenciji, po mojoj gruboj proceni sve to bi te izaslo najmanje 500 eura po osobi( otprilike nekih 7-10 dana).
Pazi jos na agencije, jer obicno stave jako povoljan arazman, a on obuhvata polu pansion,+vize+takse+ prevoz... pa obilasci, a kad se sve sabere izgleda malo vise nego na prvi pogled.
ZELIM TI STO PRE DA OTPUTUJES, I DA VIDIS PARIZ, BICES ODUSEVLJENA I DUGO CE TI BITI U SECANJU, NAJLEPSI GRAD NA SVETU.

Back