- Poruka
- 37.256
Šalila sam se nadam se da ti ne smeta, Ja sam crna kao što je sam đavo crnVise sam sharena, al ajt..![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šalila sam se nadam se da ti ne smeta, Ja sam crna kao što je sam đavo crnVise sam sharena, al ajt..![]()
Šalila sam se nadam se da ti ne smeta, Ja sam crna kao što je sam đavo crn![]()
Nije prost odgovor. Ne radi se o pojedinim familijama, radi se o pristupu zivotu.
Odnosu prema ljudima. Zivi i pusti druge da zive, ne vazi u Srbiji. Kao da svako svakom zauzima neko mesto.
Ako komsija otvori firmu koja uspesno radi odmah mu je konkurent komsija, umesto da se dopunjavaju, primer.
Zasto dobre namere ne bi bile put do uspeha, a ne do pakla?
ceo život živim u uverenju da je đavo crn a da su mu oči crvene, saću da izguglam nekog đavola da se uverimđavo je crven, smrt je crna![]()
ne znam da li me vole ali kažu za mene da sam probisvet... ma šta to značilo...Znaci familija te voli.![]()
Zato što je to kliše za koji samo Balkanci imaju sertifikat.
Radi se o pristupu životu koji ima najveći broj porodica.
Samo retke funkcionišu po principu demokratije u kojoj se svaka jedinka razvija na individualan i kreativan način.
U ostalim porodicama postoji kalup i ako se ne uklopiš u njega ako ti štrči makar i čuperak, ode ti u stado zajedno sa crnim ovcama....
- - - - - - - - - -
ceo život živim u uverenju da je đavo crn a da su mu oči crvene, saću da izguglam nekog đavola da se uverim![]()
Zato što je to kliše za koji samo Balkanci imaju sertifikat.
Radi se o pristupu životu koji ima najveći broj porodica.
Samo retke funkcionišu po principu demokratije u kojoj se svaka jedinka razvija na individualan i kreativan način.
U ostalim porodicama postoji kalup i ako se ne uklopiš u njega ako ti štrči makar i čuperak, ode ti u stado zajedno sa crnim ovcama....
- - - - - - - - - -
ceo život živim u uverenju da je đavo crn a da su mu oči crvene, saću da izguglam nekog đavola da se uverim
- - - - - - - - - -
ne znam da li me vole ali kažu za mene da sam probisvet... ma šta to značilo...
Vidi, do sada sam video da se to jedino desava kada majke i cerke nisu u dobrim odnosima.
Sta vise, nikad mi nece biti jasno, kako zena koja ima svoju porodicu ili dovoljno godina, jos uvek ima s majkom neresene odnose.
Meni se cini da odatle polaze svi nesporazumi. Majke i cerke, svekrve i snaje, jesu li te zene toliko mocne ili su muskarci toliko slabi?
ne znam da li me vole ali kažu za mene da sam probisvet... ma šta to značilo...
Evo vidiš da je crn![]()
Evo vidiš da je crn![]()
Staro momče, zlurad si.
Da mi nisi i ti neka familija možda?
Vidi Leone ovde je đavo žut?
Nači da pustimo mašti na volju kad je u pitanju boja za đavole.....