dižem ruke!

Nije prost odgovor. Ne radi se o pojedinim familijama, radi se o pristupu zivotu.
Odnosu prema ljudima. Zivi i pusti druge da zive, ne vazi u Srbiji. Kao da svako svakom zauzima neko mesto.
Ako komsija otvori firmu koja uspesno radi odmah mu je konkurent komsija, umesto da se dopunjavaju, primer.
Zasto dobre namere ne bi bile put do uspeha, a ne do pakla?

Zato što je to kliše za koji samo Balkanci imaju sertifikat.
Radi se o pristupu životu koji ima najveći broj porodica.
Samo retke funkcionišu po principu demokratije u kojoj se svaka jedinka razvija na individualan i kreativan način.
U ostalim porodicama postoji kalup i ako se ne uklopiš u njega ako ti štrči makar i čuperak, ode ti u stado zajedno sa crnim ovcama....:lol:

- - - - - - - - - -

đavo je crven, smrt je crna ;)
ceo život živim u uverenju da je đavo crn a da su mu oči crvene, saću da izguglam nekog đavola da se uverim :lol:

- - - - - - - - - -

Znaci familija te voli.:)
ne znam da li me vole ali kažu za mene da sam probisvet... ma šta to značilo...

Samo retke funkcionišu po principu demokratije u kojoj se svaka jedinka razvija na individualan i kreativan način.
U ostalim porodicama postoji kalup i ako se ne uklopiš u njega ako ti štrči makar i čuperak, ode ti u stado zajedno sa crnim ovcama....:lol:

- - - - - - - - - -

ceo život živim u uverenju da je đavo crn a da su mu oči crvene, saću da izguglam nekog đavola da se uverim :lol:

Vidi, do sada sam video da se to jedino desava kada majke i cerke nisu u dobrim odnosima.
Sta vise, nikad mi nece biti jasno, kako zena koja ima svoju porodicu ili dovoljno godina, jos uvek ima s majkom neresene odnose.
Meni se cini da odatle polaze svi nesporazumi. Majke i cerke, svekrve i snaje, jesu li te zene toliko mocne ili su muskarci toliko slabi?

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

mahom je crven cak i kostimi za decu su crveni a smrt ono klasicno crni cilim

- - - - - - - - - -

Vidi, do sada sam video da se to jedino desava kada majke i cerke nisu u dobrim odnosima.
Sta vise, nikad mi nece biti jasno, kako zena koja ima svoju porodicu ili dovoljno godina, jos uvek ima s majkom neresene odnose.
Meni se cini da odatle polaze svi nesporazumi. Majke i cerke, svekrve i snaje, jesu li te zene toliko mocne ili su muskarci toliko slabi?

ja bi to reko zbog hormaona, kad je certka u pubertetu majka u menopauzi i onda sve seva, a ako taje duze narusava odnos a kad padnu teske reci i tako to tesko je povratiti

Gde ode ovaj svet?:) Misim, ako ga ti probijas.

- - - - - - - - - -

Jok, ovako
ssjj000077_200x200.jpg

Ali zaista, u mojoj familiji, a valjda je to moj otac prekinuo, nema mesanja u tudje poslove.
Familija se sastajala za slavu i o nekim dogadjajima. Desavale su se situacije, ali je on vesto eskivirao drame.
Narocito je decu cuvao tih situacija, meni niko nikad nije uskakao ni virio u zivot. Mozda su i probali, ali da ja ne znam.:)

Back