Ne mogu ja ovo više rođaci. Nijedna me neće. Će se besim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neću da se vucaram sa dečurlijom.Predji na klinke te vrati roditeljima
Onda drkajNeću da se vucaram sa dečurlijom.
Teško, ali hvala na lepim rečima.Nemoj brate jednog dana ce se naci neka koja ce te voleti bas takvim kakav jesi.
Ma drkanje nije problem. Oću porodicu da stvaram.Onda drkaj
Msm to sto izvalis da neces mladje ti nije nikakav + kod matorki a s njima sigurno ne mozes nista da stvarasMa drkanje nije problem. Oću porodicu da stvaram.
Zayebavam se brate nece.Teško, ali hvala na lepim rečima.
Pa dobro i žene u 30-im mogu da rađaju.Msm to sto izvalis da neces mladje ti nije nikakav + kod matorki a s njima sigurno ne mozes nista da stvaras
narezak šta to bi , mani se grana , će se slomi grana i ono greota za to drvo , sada barem su ženskinja u višakNe mogu ja ovo više rođaci. Nijedna me neće. Će se besim.
Nisam ja te srećeSi lud brate nahvatace te neka udavaca da joj pravis decu i trckaras okolo i udovoljavas.
Džaba su u višku kad me ne yebavajunarezak šta to bi , mani se grana , će se slomi grana i ono greota za to drvo , sada barem su ženskinja u višak
pa ondak ti njih , ako čekaš da one tebe mrka kapaDžaba su u višku kad me ne yebavaju
Pa poenta je i što se trudim. Ne čekam ih da mi dođu.pa ondak ti njih , ako čekaš da one tebe mrka kapa
slabo se trudiš , i nemoj bre da dižeš ruke, diži im bre nogePa poenta je i što se trudim. Ne čekam ih da mi dođu.
dobroNe mogu ja ovo više rođaci. Nijedna me neće. Će se besim.
Cenim tvoj optimizam, ali dajem sve od sebe. Ima u meni nečega što je odbojno ženama, a ne znam šta.slabo se trudiš , i nemoj bre da dižeš ruke, diži im bre noge
pa nemoj da budeš parizer budi mortadela , mož se neka i prevariCenim tvoj optimizam, ali dajem sve od sebe. Ima u meni nečega što je odbojno ženama, a ne znam šta.
Ja sam otvoren i nisam sklon manipulisanju. Kako će buduća supruga da mi veruje ako je lažem od samog početka?pa nemoj da budeš parizer budi mortadela , mož se neka i prevari
E to ih odbijaPa poenta je i što se trudim. Ne čekam ih da mi dođu.
ma kako stoje stvari bolje ti nju nego ona tebeJa sam otvoren i nisam sklon manipulisanju. Kako će buduća supruga da mi veruje ako je lažem od samog početka?
Nemoj brate jednog dana ce se naci neka koja ce te voleti bas takvim kakav jesi.