Dizajn

Da, njega se sećam. Bolid je taman bio nakačio onaj black light na patos auta i pijan odveo u komu snajku koja je bila s njim u kolima... A onih 13 komada što je na parkingu pri tom naređao, sa više alkohola u krvi nego što se može izmeriti, mogli su samo da ćute. I da mu se još izvinu što su bili parkirani... Nikom ništa...
To je strašno!

14 automobila i jos njegov...... sa 180 km/h je isao srednjom trakom ispred njega auto. budala ga obilazi pri toj brzini sa desne strane gde su "lejkersi" dobro polivali ulice...daje gas i viper odlazi u spin skoro 2 glave na sat!!! upoznao sam ga posle i pitao za vipera, pazi kad je lik prebledeo!!!

i jos jedan italijanski lepotan

moroder_v16t_01.jpg

jomini:
Pričej ti šta hoćeš, ali 911 je legendarno vozilo. Kult, bajo!
Sa 3.6L i vazduhom hlađen, davao je lekcije ostalim tro i četvorolitrašima vodom hlađenim!!!
:lol:
Dobra fora.Ne brini jomini, siguran sam da Hemi visoko ceni ovu 911 jer drugacije jednostavno nije moguce za bilo koga ko zna sta valja :p

RaiKkonen 911:
:lol:
Dobra fora.Ne brini jomini, siguran sam da Hemi visoko ceni ovu 911 jer drugacije jednostavno nije moguce za bilo koga ko zna sta valja :p

postujem 911, najvise zbog doslednosti i tradicije a i vozio sam je, medjutim, nikad je nebi kupio.... :wink

Auto sa brerine slike, pola Diablo, pola Testarosa je CIZETA MORODER V16. Posto ju je nacrtao Marcelo Gandini ( dizajner Diabla ) kapiram da je imao i prava da sam sebe prepise. Mehanika je delo isto Lamborghinijevih ljudi a V16 od 560 KS ( dva V8 motora ). Kao konept se pojavio 1988 a kao prvi produkcijski model 1991. Napravljeno je samo 9 kom a firma je bankrotirala.

cizeta_roadster.jpg

Master_Chief:
@brerea:Koji je to auto na slici,prednji deo veoma podsetja na Lamborghini Diablo dok zadnji deo na Ferrari Testarosu...:?:

To je Cizeta Moroder V16T iz 1992 Marcello Gandini je radio karoseriju. motor v16 64ventila, 5995cm3 sa 560ks, max brz 328 a do 100km/h 4.4s.

na 7 strani su dva sultanova ferrarija crveni f-50 bolide a drugi je ferrari sbarri.

Ko je za to da su danasnji automobili smorili sa neinventivnim i neprakticnim kabinama?
Kod gomile nemas bre gde novine da spustis kad sednes, uskih pregrada i polica kolko oces, monolitno ravnih povrsina sa kojih sve leti ko blata... a koji zadnji automobil pamtite da mozete da se prebacite sa vozackog na suvozacko, bez dizanja nogu i prljanja tapacirunga?

Ja pamtim stare Volkswagene, Opele i Francuze, manje vise, Renoa najvise ustvari... iz prve polovine '80-tih kao najbogatije i najinventivnije opremljene iznutra!

68Charger440:
I neverovatno preskup. Vise se isplati uzeti 2006 Corvette Z06.
Sjajan dizajn! Samo pre ulaska moraš da pogledaš gde je volan da bi znao gde je prednji a gde zadnji deo automobila...:lol: :lol: :lol: I znam puno kamiona koji imaju daleko lepšu masku od ovog "sportiste" (sa motorom kamionske zapremine)...

HEMI 426:
Naravno da je sjajan! A tek performanse....tako ubedljive da pola "sportskih" italijana pobegne plačući............ :wink:
Da dodam (još jednom) da ima i kamionsku zapreminu motora...:lol: :lol: :lol: U Staroj dobroj Evropi kamiončići te zapremine guraju bar korisne tone tereta.... :wink:

Back