dizajn i tehnika - po Vama naj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citroen DS i tacka. Od 1955 godine kada se pojavio ovaj auto pa do prestanka proizvodnje (1975) ovaj auto je bio cudo, neobican i lep dizajn (eh ti zabari), hidraulika, podesavanje sasije po visini iz kabine, hidraulicni volan, kvacilo, diskovi, nesto kasnije motor sa direktnim ubrizgavanjem, farovi sinhronizovano pokretni sa volanom, menjac sa 5 brzina...Kada je na Paris Motor Show-u predstavljen, za samo 15 min. ovaj auto je imao 743 kupaca a do kraja dana broj se popeo na 12000.

Citroen DS i tacka. Od 1955 godine kada se pojavio ovaj auto pa do prestanka proizvodnje (1975) ovaj auto je bio cudo, neobican i lep dizajn (eh ti zabari), hidraulika, podesavanje sasije po visini iz kabine, hidraulicni volan, kvacilo, diskovi, nesto kasnije motor sa direktnim ubrizgavanjem, farovi sinhronizovano pokretni sa volanom, menjac sa 5 brzina...Kada je na Paris Motor Show-u predstavljen, za samo 15 min. ovaj auto je imao 743 kupaca a do kraja dana broj se popeo na 12000.
Uze mi reč iz usta. Što se Jominijevog mišljenja tiče, čudi me kako nije izdvojio Subaru Leone iz 1972., pošto je taj automobil označio prekretnicu za tog proizvođača. Upravo je on, a ne Audi Quatro prvi uveo pogon na sva 4 točka u ''obične'' automobile.

1955
68_8.jpg

citroen ds za dizaj i tehnika u to vreme , sada ih ima dosta np. lexus ls460 tehnika , nisan gt-r tehnika,auto koji u japanu kosta 48 000e koji je postigao bolje vreme na pisti nirburgring od meclarena SLR,porsea 911 turbo, corvete z06...

dosta vas je sto niste razumeli pitanje, najaci je onaj sa bmw trojkom he gde je tu dizajn? tehnika? smesnoo :D :D

citroen ds za dizaj i tehnika u to vreme , sada ih ima dosta np. lexus ls460 tehnika , nisan gt-r tehnika,auto koji u japanu kosta 48 000e koji je postigao bolje vreme na pisti nirburgring od meclarena SLR,porsea 911 turbo, corvete z06...

dosta vas je sto niste razumeli pitanje, najaci je onaj sa bmw trojkom he gde je tu dizajn? tehnika? smesnoo :D :D

Prijatelju, pitanje glasi - "DIZAJN I TEHNIKA - PO VAMA NAJ"
Čovek je napisao koji je po NJEGOVOM mišljenju dizajnerski naj. Pošto vidim da si novi učesnik (ili si samo stari sa novim nadimkom - pre bi rekao da je tako :lol:) evo da ti ovom prilikom onako drugarski skrenem pažnju da malo više poštuješ tuđe mišljenje... Budi tolerantan i imaj razumevanja za tuđe stavove - molim te... Svako ima pravo na svoje mišljenje i ubeđenje... Jer imali smo jednog balavog pametnjakovića iz Amerike koji se tako svima redom podsmevao i koji je sve nas posmatrao sa visine, onako u fazonu - "ma šta vi seljaci znate", pa je prošao kako je prošao. Niko (pa verujem ni ti) ne voli da mu se pljuje po stavu...
Nemoj da se naljutiš...

Jer imali smo jednog balavog pametnjakovića iz Amerike koji se tako svima redom podsmevao i koji je sve nas posmatrao sa visine, onako u fazonu - "ma šta vi seljaci znate", pa je prošao kako je prošao

Taj balavi pametnjakovic poseduje izuzetno znanje o US automobilima, sta god ti pricao, a i na forum se uclanio dve godine pre tebe, tako da ti ovo bas i nije nacin da nekome kazes da pripazi na ponasanje. Odlaskom prvenstveno Hemija, a zatim Maraudera i jos nekih ljudi ovaj forum je izgubio dosta, a to sto nekima od vas ocigledno smeta sto neko zivi normalno i ne razmislja o Golfu 2 ili Suzi, to je vec vas problem... ;)

Taj balavi pametnjakovic poseduje izuzetno znanje o US automobilima, sta god ti pricao, a i na forum se uclanio dve godine pre tebe, tako da ti ovo bas i nije nacin da nekome kazes da pripazi na ponasanje. Odlaskom prvenstveno Hemija, a zatim Maraudera i jos nekih ljudi ovaj forum je izgubio dosta, a to sto nekima od vas ocigledno smeta sto neko zivi normalno i ne razmislja o Golfu 2 ili Suzi, to je vec vas problem... ;)

Nije mi jasno zašto si pokrenuo ovu mrtvu temu...? Šta bi sad time da staviš do znanja?
Ali evo da ti odgovorim... taj mladić tačno da poseduje znanje u američkim kolima, ja to ne nipodaštavam... To kad se učlanio nije uopšte bitno... Jel mi to delimo činove na osnovu godina staža, ili...? Mani me toga sa dužinom članstva na krstarici, molim te... Onaj Hemi - svaka njemu čast, zna čovek...ali nisam primetio da je krenuo da dokazuje kako je Ford F150 bolji od svakog terenca na planeti... Znači MARADUDER NIJE POŠTOVAO TUĐE MIŠLJENJE... Uzmi malo prelistaj one postove iz novembra prošle godine gde smo se ubeđivali, pa ćeš da vidiš i sam, pod uslovom da nisi navijački raspoložen... To kako on živi - normalno ili nenormalno - zabole me dupe... Dal ima 2 automobila, jahtu, hotel, restoran...bole me...da ne kažem šta...
Nešto si ti očigledno pogrešno shvatio u celoj toj priči između mene i Maraudera...

Što se mene tiče, Neša može ovo da zaključa...

Imajući u vidu da teme o lepoti i poređenjima već postoje, kao i da je sve ovo krenulo u nepotrbnu raspravu o stvarima koje nemaju veze s temom uvažiću zahtev korisnika i tema se zatvara. Istu je inače podigao autofun, a ne Superbird. Molim vas da se ne bavite drugim korisnicima, bivšim i sadašnjim, nego temama.:rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back