mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.174
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ufuf jel zato vise raseljavaju mesta radi iskopa uglja,na decji racun ce da ih sacuvajuDaleko od toga da branim ovu gospoDŽu, ali da li vam je palo na pamet da na aj način pokušavaju da se ne zatvore škole po nekim selima, jer kada se škola zatvori, i to selo polako umire..![]()
Za to ne znam, ja sam upućena u način formiranja odeljenja u školama, za ostalo nisam kompetentna...Ufuf jel zato vise raseljavaju mesta radi iskopa uglja,na decji racun ce da ih sacuvaju
Verujem ti, al ja pišem o onome o čemu znam, sela nam umiru svakako, iz raznih razloga...Prodji malo oko lazarevca ka arandjelovcu da vidis zonu sumraka
Значи решење пребацити децу у школу у којој нема деце ?Daleko od toga da branim ovu gospoDŽu, ali da li vam je palo na pamet da na aj način pokušavaju da se ne zatvore škole po nekim selima, jer kada se škola zatvori, i to selo polako umire..![]()
Znam jednu učiteljicu koja je tako upisala svoje dete u seosku školu da školu ne bi zatvorili.Pa razmeštaju decu ko kruške?
To maltretiranje ce samo ubediti neke koji ne bi napustili da pobegnu odatle.Daleko od toga da branim ovu gospoDŽu, ali da li vam je palo na pamet da na aj način pokušavaju da se ne zatvore škole po nekim selima, jer kada se škola zatvori, i to selo polako umire..![]()
Daleko od toga da branim ovu gospoDŽu, ali da li vam je palo na pamet da na aj način pokušavaju da se ne zatvore škole po nekim selima, jer kada se škola zatvori, i to selo polako umire..![]()
To maltretiranje ce samo ubediti neke koji ne bi napustili da pobegnu odatle.
Selo se cuva pametnim vladanjem, decentralizaciom, ne silom.
Probana je sila mnogo puta pa nije uspelo.