Divlji turisti

mačka zagrebačka

Stara legenda
Moderator
Poruka
89.242
Svi znamo da su turisti ponekad nekulturni i prilično iritantni. Njihovo sramotno ponašanje ljuti domicilno stanovništvo ponekad do te mjere da dolazi i do fizičkih obračuna.
Zanimljiv tekst i još zanimljivija snimka kako su u BiH umlatili neodgovornog turistu na linku https://net.hr/danas/svijet/pojavio...it-djecu-c98ba995-5427-11f0-be08-9600040c8f8e gdje je i video stvarno suludog skoka ali i komična psovka ebem ti familiju :zcepanje:
Logično pitanje kako se ponašate kao turisti?

Svi znamo da su turisti ponekad nekulturni i prilično iritantni. Njihovo sramotno ponašanje ljuti domicilno stanovništvo ponekad do te mjere da dolazi i do fizičkih obračuna.
Zanimljiv tekst i još zanimljivija snimka kako su u BiH umlatili neodgovornog turistu na linku https://net.hr/danas/svijet/pojavio...it-djecu-c98ba995-5427-11f0-be08-9600040c8f8e gdje je i video stvarno suludog skoka ali i komična psovka ebem ti familiju :zcepanje:
Logično pitanje kako se ponašate kao turisti?
Ja sam čuo da ima neka neformalna "taksa" za skakanje sa tog mosta koja mora da se plati lokalnoj ekipici, i da je youtube skakač zaboravio taj sitni detalj pa mu je ekipa objasnila ;)

Pa nije ovde on turista....on je kreten...ne bije njega niko kao turistu , nego kao kretena...a zna se kako se bije, novinama....ebes ti to da ti njega razvalis zbog svog besa.....nema tu vajde...sto bi nekog mrzeo ili sto bi nekog tukao i izazivao bes u sebi...
To lepo uzmes novine sa prvog kafica, i prvu kriglu ili flasu piva, ne gledas cije je, i lepo sipas pivo na novine koje si savio , i onda krenes da kosis po coveku....nema ogrebotina, nema modrica, razvalis ga, i povecas promet turisticke organizacije za mesec dana..

Politika je bila dobra za te stvari........

Inace Tajlandjani to lako resavaju....padne covek sa visine, razbije se na vodu , samo ga pokupe i odvezu...sta ima da oni razmisljaju sta je tu sigurnost i ko je kriv...zato ih kinezi mrze, podavili preko 40 50 kineza, koji ne znaju da plivaju a dosli i natrpali ih na brod da ih voze po ostrvima...
Kinezi im udarali blokadu par godina...nigde nijednog kineza....

Grcka policija je tu zaebana....samo jednom sam video kako su hteli bas navijaci da biju hrvate....ostalo , samo se pomere grci i dodje policija i pravilo lako udjes u zatvor a ne izlazis nikad.......
Koliko sam ja cuo , kad si turista, ti placas zatvorske troskove...bar u Grckoj..
Tako da primenjeno na ovaj slucaj, dodje policija, uhapsi skakaca,i ima da ceka 10 dana u zatvoru , posle mu zaracunaju 10x 40e ili120e, ne znam koliko je u bosni...i nema tu mrdanja..
Plus osuda ili kad krene sudjenje ako do sudjenja bude pritvor...

Ja sam čuo da ima neka neformalna "taksa" za skakanje sa tog mosta koja mora da se plati lokalnoj ekipici, i da je youtube skakač zaboravio taj sitni detalj pa mu je ekipa objasnila ;)
pojma nemam nisam čula ništa o tome ali da je napravio glupost koja je srećom dobro završila je... ali ovo kad su krenuli da ga psuju i umlate me baš nasmijalo :zcepanje:

Poslednja izmena:

Back