Divlje svinje doplivale do Štranda i napale

To je zato što su počeli sremski luk Žeželja da pomeraju!:sad2:

Moguće komšo. :hahaha1: Majku mu, pitam se jesu li platile ulaznicu na Štrand, mislim na divlje svinje, pošto su došle sa Dunava. A Dunav nosi svakoga ko se zatekne u njemu, pa kako ih donese baš na Štrand? Malo mi je to sumnjivo.

- - - - - - - - - -

Sada će njuz.net da napiše bivši ... skočio u Dunav na Štrandu da se okupa i ubio divljeg vepra.

Ajoj. :hahaha:

Ništa čudno? Da preplivaju 1400 metara Dunava, na tom delu, koji nosi, i dođu baš na Štrand...

- - - - - - - - - -

Sve završeno juče. Ti bi mogao da šalješ lovce i sutra. :hahaha:

Pa nije ih valjda neko doneo i pustio na Strand...
Svinja je dobar plivac,kukuruz je slabo rodio ove godine,nema hrane na obodima i u sumi,pa su se u potrazi za hranom uputili ka gradu...

- - - - - - - - - -

I pored organizovanog lova i krivolova na svinju i dalje ih ima jako puno....
U sred dana mozes ih videti kako setaju sumom i to blizu puta gde prolaze automobili...
Pre jedno mesec dana isao sam preko Rakovca za Vrdinik nocu,pored puta je bilo jedno desetak komada,ni kola se ne boje,opusteno setaju asfaltnim putem...

Pa nije ih valjda neko doneo i pustio na Strand...
Svinja je dobar plivac,kukuruz je slabo rodio ove godine,nema hrane na obodima i u sumi,pa su se u potrazi za hranom uputili ka gradu...

Doneo ih je jedan prevarant sa Telepa...

Njegove su svinje puštene, on ih je pustio...

- - - - - - - - - -

Smesni gradjani se ukenjali. Ajde bre srecem ih svaki put na terenu... beze cim vide coveka osim ako je krmaca sa mladima.

Ko se bre ukenjao? Samo se rugamo tome da su došle baš na Štrand.

- - - - - - - - - -

Дивље свиње су веома моћне животиње. Волео би да их имам припитомљене, по потреби да их јашем као Даин или да хасају либтарде.

Nemoj samo d aih opremaš kao Zmaj od Šipova. :rotf:

Prdi nam se od straha, a ne smemo da prdnemo. Nismo sigurni da li ćemo da prdnemo ili ćemo da se useremo.

farting_smiley.gif

smiley_fart.gif

Back