DIVLJA/DIVLJAK

Ne moze tu da se da odgovor volim ili ne , to je stvar trenutka , emocija , cega vec .Postoje ljudi koji te bash "teraju" da se ponashas grubo , dok prema nekom drugom si nezan ...Pa ...sharena salata je dobra kombinacija

..ponekad volim, ponekad ne...
..on baš i ne voli...

Ti si stavila tuznog smajlica, a i ja sam pomislila kako je to tuzno .. kad budemo pored nekoga s kim nemamo seks sasvim prema ukusu, potrebi, zelji. Ipak su to neke sitnice koje nisu nuzne svakog dana, a mogu da oboje dozivljaj drugachijom bojom. Kod mene se desava da nece svako da ljubi prste na nogama i stopala .. a ja u tome uzivam, cini mi se, vise nego kad mi lize ribicu. Ne bih dugorochno mogla da opstanem bez toga i taman da se slazemo u svemu ostalom, ovo bi bila moja vecita zelja, zbog koje bih morala da trazim drugog muskarca, pa makar samo da mu dam stopala. Jer da se odreknem toga ne mogu i necu ..

ne smem da pisem explicitno, posto je jutro, a ja zagorela i slicno....nije to samo zestoko nabijanje i samaranje po goozi, ima tu i....kada me pogleda, znam sta mi se sprema....hmmm....:)

ne smem da pisem explicitno, posto je jutro, a ja zagorela i slicno....nije to samo zestoko nabijanje i samaranje po goozi, ima tu i....kada me pogleda, znam sta mi se sprema....hmmm....:)
mmm... da, da
Čim dođe s posla pa me pogleda 'onako' i ima na svaku moju reč neki eksplicitan komentar...
Pa moramo da čekamo da nam dete zaspi - ali to nije loše, malo odugovlačenja a znaš šta dolazi posle. Kao kad si žedan pa dođeš do vode i gledaš prvo kako teče.

A uvek je divlje, retko kad ja želim kao polako, pa 'vođenje ljubavi' i sl. Vodićemo je gde treba i pre i posle; al' kad se yebemo - onda da se -yebemo 8-)

Ja volim divljake... kada se jurimo, bacamo po krevetu(sve zarad izivljavanja bez povredjivanja), igramo, rvemo... ma svashta... i tako izbacujemo vishak energije na zezanje pre kresa, pa onda sledi razbacivanje energije tokom kresa... nadmetanje ko je dominantniji, ko ce shta pre... i tako... lepo je to, zdravo i korisno... zanimljivo i zblizava na neki divljachki nachin... samo da se volimo :)

Ja volim divljake... kada se jurimo, bacamo po krevetu(sve zarad izivljavanja bez povredjivanja), igramo, rvemo... ma svashta... i tako izbacujemo vishak energije na zezanje pre kresa, pa onda sledi razbacivanje energije tokom kresa... nadmetanje ko je dominantniji, ko ce shta pre... i tako... lepo je to, zdravo i korisno... zanimljivo i zblizava na neki divljachki nachin... samo da se volimo :)

Ta ti je dobra, lomljava po krevetu..

Back