05.03.2009. u 13:53 - Divan dan Odgovora: 9 Sta je potrebno da bi bio Divan dan? Kliknite za proširenje...
ljeshko Zainteresovan član Poruka 468 05.03.2009. u 18:23 - Divan dan #5 Da imas jutro uz miris kafe i voljene osobe,popodne prosarano osmjesima i uspjesima,i da uvece padas u san znajuci da ce i sjutra biti isto...
Da imas jutro uz miris kafe i voljene osobe,popodne prosarano osmjesima i uspjesima,i da uvece padas u san znajuci da ce i sjutra biti isto...
srna4 Zainteresovan član Poruka 328 05.03.2009. u 20:57 - Divan dan #6 @ ljesko - Ipak, bravo za ljesa,.... nesto si mi veceras legao komentarima, isto smo raspolezeni ... pomalo zaljubiska, aaaa? Zahvata nas prolecna carolija, gde ce nam duse, brate slatki !!! A opet, jedva cekam, mirisi lake zaljubljenosti mi vec opijaju ....
@ ljesko - Ipak, bravo za ljesa,.... nesto si mi veceras legao komentarima, isto smo raspolezeni ... pomalo zaljubiska, aaaa? Zahvata nas prolecna carolija, gde ce nam duse, brate slatki !!! A opet, jedva cekam, mirisi lake zaljubljenosti mi vec opijaju ....
srna4 Zainteresovan član Poruka 328 05.03.2009. u 20:57 - Divan dan #7 @ ljesko - Ipak, bravo za ljesa,.... nesto si mi veceras legao komentarima, isto smo raspolezeni ... pomalo zaljubiska, aaaa? Zahvata nas prolecna carolija, gde ce nam duse, brate slatki !!! A opet, jedva cekam, mirisi lake zaljubljenosti me vec opijaju ....
@ ljesko - Ipak, bravo za ljesa,.... nesto si mi veceras legao komentarima, isto smo raspolezeni ... pomalo zaljubiska, aaaa? Zahvata nas prolecna carolija, gde ce nam duse, brate slatki !!! A opet, jedva cekam, mirisi lake zaljubljenosti me vec opijaju ....
srna4 Zainteresovan član Poruka 328 05.03.2009. u 21:01 - Divan dan #8 @ ljesko - Ipak, bravo za ljeska,.... nesto si mi veceras legao komentarima, isto smo raspolezeni ... pomalo zaljubiska, aaaa? Zahvata nas prolecna carolija, gde ce nam duse, brate slatki !!! A opet, jedva cekam, mirisi lake zaljubljenosti me vec opijaju ....
@ ljesko - Ipak, bravo za ljeska,.... nesto si mi veceras legao komentarima, isto smo raspolezeni ... pomalo zaljubiska, aaaa? Zahvata nas prolecna carolija, gde ce nam duse, brate slatki !!! A opet, jedva cekam, mirisi lake zaljubljenosti me vec opijaju ....
srna4 Zainteresovan član Poruka 328 05.03.2009. u 21:04 - Divan dan #9 @ ljesko - Ipak, bravo za ljesa,.... nesto si mi veceras legao komentarima, isto smo raspolezeni ... pomalo zaljubiska, aaaa? Zahvata nas prolecna carolija, gde ce nam duse, brate slatki !!! A opet, jedva cekam, mirisi lake zaljubljenosti me vec opijaju ....
@ ljesko - Ipak, bravo za ljesa,.... nesto si mi veceras legao komentarima, isto smo raspolezeni ... pomalo zaljubiska, aaaa? Zahvata nas prolecna carolija, gde ce nam duse, brate slatki !!! A opet, jedva cekam, mirisi lake zaljubljenosti me vec opijaju ....
ljeshko Zainteresovan član Poruka 468 05.03.2009. u 22:47 - Divan dan #10 @srna-Haha,drago mi je zbog tebe kao da se znamo,ja onako,zaljubljive sam prirode:-)))...a ti ocigledno jesi,cim postavljas komente ovako:-)))
@srna-Haha,drago mi je zbog tebe kao da se znamo,ja onako,zaljubljive sam prirode:-)))...a ti ocigledno jesi,cim postavljas komente ovako:-)))