Renegade-Ns
Iskusan
- Poruka
- 6.666
Ciljao si na emotivnu vezu? Zasto ju nisi zadrzao za rekreativni seks?
Da, nisam pristalica neobaveznih diskretnih veza a tim pre sto je i doticna od mene zelela nesto vise.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ciljao si na emotivnu vezu? Zasto ju nisi zadrzao za rekreativni seks?
Nije. Tema je ponukama frendovom dvojbom da li da u srednjim tridesetim uopce zapocinje ozbiljniju vezu.Najskuplja i najekskluzivnija kafa se pravi od macijeg izmeta neke macije rase ne znm tacno. Izguglaj
Tema: Pravo je pitanje za postavljaca sta je on izabrao kad se zenio i da li su ga neke naknadne informacije o izabranici naterale na duboku introspekciju koja je rezultirala otvaranjem teme na krsti?
Ko i ja. Jedino Andja nikako da mi dodje...Na ppu od nedavno odgovaram samo probranima. Svakve sokove sam dozivela, ko da sama sebi ne mogu da priredim pristojan sok.
Pa napravicemo neku peticiju, nesto....Ko i ja. Jedino Andja nikako da mi dodje...
Jeste li ikad razmisljali (vi muskarci koji stremite dugim vezama) koliko je zapravo tesko naci pravu zenu, ako malo razmislis o njenoj starosti.
Ako hvatas neku zelenu u njenim 20im, jasno je da veza nece potrajati jer nije jos isprobala nista. Velike sanse da ce biti trpanja sastrane.
Ako hvatas neku zrelu nakon 30e, ta je vec prosla sito i reseto, moguce probala seks sa dvojicom, lose veze i vreme ostavilo traga na njenoj psihi.
Da li vam smeta proslost partnerice za koju ste zagrizli?
Jeste li ikad razmisljali (vi muskarci koji stremite dugim vezama) koliko je zapravo tesko naci pravu zenu, ako malo razmislis o njenoj starosti.
Ako hvatas neku zelenu u njenim 20im, jasno je da veza nece potrajati jer nije jos isprobala nista. Velike sanse da ce biti trpanja sastrane.
Ako hvatas neku zrelu nakon 30e, ta je vec prosla sito i reseto, moguce probala seks sa dvojicom, lose veze i vreme ostavilo traga na njenoj psihi.
Mislim da 3-4 penisa nisu previse. Racunaj da svaki primljeni penis umanjuje zelju da se kasnije hvata za tudje penise.danas ih pregaze već do 20-te...a u tridesetim su uvelko mnoge i raspadi...kako duhovno, tako i fizički..
malo je pravih ostalo...većina je primila više od nekoliko đoka, što je odmah diskvalifikuje kod mene, gadljive su mi...taj intimni čin se ne smije djeliti šakom i kapom...
naravno da mi smeta, kakvo je to pitanje iz vrtića...normalno da će da mi smeta, ako je primila više od 3, 4 penisa u životu...
eto, iluzorno je danas naći nevinu, a i malo ko od nas ih zaslužuje...pa je red da se popusti, i istoleriše malo veća brojka od 3, 4...sve preko je udareno u glavu definitivno, i nema čovjek koji hoće poštenu i vjernu ženu, šta da radi sa njima...![]()
Pa blizu si, barem sto se godina tice. Trenutno vrsim retrospektivu svog bracnog i vanbracnog zivota.Neverovatno koliko neosnovane pretpostavke o drugima mogu da govore o samom čoveku - pretpostavljaču.
U koju kategoriju sebe svrstavaš - da nisi možda na pragu četvrte decenije otpisanih?[emoji38]Misim, pravi muškarac u tim godinama bi već uveliko trebalo da je u konsonanciji sa pravom ženom.
Mislim da 3-4 penisa nisu previse. Racunaj da svaki primljeni penis umanjuje zelju da se kasnije hvata za tudje penise.
kako da ne
ne bakćem se tim računicama...
dosadiće njoj svaki, ako se neumjereno koristi u početku, pa da čoek izgleda ka Apolon, ako žena gleda jedno te isto tijelo često, smoriće se svakako... onda obavezno krene da švrlja..
Pozdravi svog frenda i kaži mu da bavljenje seksualnom arheologijom svog partnera može čoveka da košta mentalnog zdravlja.Nije. Tema je ponukama frendovom dvojbom da li da u srednjim tridesetim uopce zapocinje ozbiljniju vezu.
Meni je u braku dobro.
Ma ne slazem se, niko nije cistunac pa da ima pravo da svasta zamera nekome...Pozdravi svog frenda i kaži mu da bavljenje seksualnom arheologijom svog partnera može čoveka da košta mentalnog zdravlja.
Bolje da ništa ne pita![]()