Disonanca dejtinga

machinae

Domaćin
Poruka
3.292
Jeste li ikad razmisljali (vi muskarci koji stremite dugim vezama) koliko je zapravo tesko naci pravu zenu, ako malo razmislis o njenoj starosti.

Ako hvatas neku zelenu u njenim 20im, jasno je da veza nece potrajati jer nije jos isprobala nista. Velike sanse da ce biti trpanja sastrane.

Ako hvatas neku zrelu nakon 30e, ta je vec prosla sito i reseto, moguce probala seks sa dvojicom, lose veze i vreme ostavilo traga na njenoj psihi.

Da li vam smeta proslost partnerice za koju ste zagrizli?

Poslednja izmena:
Jeste li ikad razmisljali (vi muskarci koji stremite dugim vezama) koliko je zapravo tesko naci pravu zenu, ako malo razmislis o njenoj starosti.

Ako hvatas neku zelenu u njenim 20im, jasno je da veza nece potrajati jer nije jos isprobala nista. Velike sanse da ce biti trpanja sastrane.

Ako hvatas neku zrelu nakon 30e, ta je vec prosla sito i reseto, moguce probala seks sa dvojicom, lose veze i vreme ostavilo traga na njenoj psihi.

Dali vam smeta proslost partnerice za koju ste zagrizli?

Naravno da ne smeta, jesi li ti isti covjek od prije 15-20 godina, tjera li te ista sila i isti motivi ...

ovo opet tema tipa imala ih milion nije jer sve to lepo od mene krije,ako mi rekne da ih je bilo vise od tri,zauvek smo zavrsili mi,oooooooooj..:whistling::lol:

nego valjda je bitno zeniti zrelu zenu koja zna sta zeli i ulazila je u duge veze ili ponekad seks kombinacije sa pouzdanim likovima,nego zeniti nekog balmaza tipa da je slatka sumusena bla bla bla,bolje krave zrele nego tupo tele:rotf:bacam rime ove zime,zime nema leto se sprema:lol:ok odo sad ja sa teme a vi mislite o mojoj pripovedi:deda::lol:i pravite se da sam normalna:lol:hvala;)

- - - - - - - - - -

Meni ne smeta, ali ja ne tezim dugim vezama (mada sam sada u braku jbg).

ali ova izjava je vrh pobedila je cak i sve herove:rotf:

ovo opet tema tipa imala ih milion nije jer sve to lepo od mene krije,ako mi rekne da ih je bilo vise od tri,zauvek smo zavrsili mi,oooooooooj..:whistling:[emoji38]

nego valjda je bitno zeniti zrelu zenu koja zna sta zeli i ulazila je u duge veze ili ponekad seks kombinacije sa pouzdanim likovima,nego zeniti nekog balmaza tipa da je slatka sumusena bla bla bla,bolje krave zrele nego tupo tele:rotf:bacam rime ove zime,zime nema leto se sprema[emoji38]ok odo sad ja sa teme a vi mislite o mojoj pripovedi:deda:[emoji38]i pravite se da sam normalna[emoji38]hvala;)

- - - - - - - - - -

ali ova izjava je vrh pobedila je cak i sve herove:rotf:

Ko je tebi dao da pijes toliko kafe? :D

A ko je izmislio to pravilo?
Bar u danasnje vreme imas more klinki od -20 godina koje su ih promenile bezbroj svih uzrasta,rasa i izgleda a imas i onih +30 koje su nevine.To koliko ona ima godina apsolutno nema blage veze sa tim koliko ih je promenila u proslosti.Te Sugijeve teze o razbusenim polovnjacama su toliko glupe da prosto nemogu da poverujem da jos neko veruje u njih.

A ko je izmislio to pravilo?
Bar u danasnje vreme imas more klinki od -20 godina koje su ih promenile bezbroj svih uzrasta,rasa i izgleda a imas i onih +30 koje su nevine.To koliko ona ima godina apsolutno nema blage veze sa tim koliko ih je promenila u proslosti.Te Sugijeve teze o razbusenim polovnjacama su toliko glupe da prosto ne mogu da poverujem da jos neko veruje u njih.

aaaajaoooo pidseti me sad na njegovu teoriju(ajd da negresim dusu mozda je neki dr cenjeni forumas)da sperma od ranijih likova ostaje u zeni i onda moze dete da tilici na nekog drugog ili ima tudje gene ili neka takva nebuloza:rotf:

- - - - - - - - - -

Rekao si da je vreme ostavilo traga na njenoj psihi.sto znaci sta?

ja misim da bi trebalo da definisete ostecena..da li je to skrivena dusa ili riba koja se raspada i na lekicima je ili neka zlatna sredina?:lol:

aaaajaoooo pidseti me sad na njegovu teoriju(ajd da negresim dusu mozda je neki dr cenjeni forumas)da sperma od ranijih likova ostaje u zeni i onda moze dete da tilici na nekog drugog ili ima tudje gene ili neka takva nebuloza:rotf:

- - - - - - - - - -

ja misim da bi trebalo dadefinisete ostecena..da li je to skrivena dusa ili riba koja seraspada i na lekicima je ili neazlat a sredina?:lol:
Pa dobro prestanite s tim ostecena xD

- - - - - - - - - -

ja misim da bi trebalo da definisete ostecena..da li je to skrivena dusa ili riba koja se raspada i na lekicima je ili neka zlatna sredina?:lol:
Cuo sam za tu teoriju, telegonija ili tako nesto :)
Mislim da tu propagandu lansiraju crkve.

a sta ako je drugi crnja od 55 godina:lol:

u sadozbiljno cula sam ranije da su neki likovi bili u fazonu nebi bio sa ribom koja je bila sa gancijem:dash: i tome slicno...

a zabavno mi bilo kad mi je jedan reko da mu ne bi smetalo daima crnkinju za zenu al je los fazon da mu je dete smucurak:lol:

**ps: pod gancijem ne mislimo na ganfajtera:rotf:

Opa :))))

Nisi jedan od njih jer se to njoj desilo u prošlosti.

Jednog vrelog leta je ostvarila tu svoju fantaziju :)))

Da li bi zeleo da ti prica o tome ili ne

ajd da mu naredjamo pitanja sta ako?:lol:
da li bi ti smetalo da je riba imala
od 1-2,2-5,6-10 od 10 do 13,13-20,20-50,50-100,100-100000,
100000-109299200382039001 likova?:rotf:gde povlacis graicu?:lol:
da li bi tinsetalo da je bila sa:
gancijem
crncem
kinezom
tvojim drugom,bratom,s nekim iz dalje porodice,sa tvojim omiljenim dilerom cokoladica:lol:,sa tadicem,prasetom,vuckom..?:rotf:
da li bi ti smetalo da je seksualno nezasitija od tebe,da hoce vise nego ti da proba,da hoce da dovede
1 drugaricu,2,2-5,5-8,od 8 do 10,od 10-50 da ti udovolji?:lol:
imaj na umu da pamtimo tvoje ranije izjave:lol:

Back