nemam zabeleženo. Verovatno može da se gugla "Florida,Parental Rights in Education"
Ниси разумео. Тражио сам ти извор за податак да постоји поднет захтев за
обавезним промовисањем сексуалне оријентације деци (шта год то требало уопште да значи). Ти си одговорио с предлогом да прочитам на шта се односи нови закон који је донет. Ја знам и разумем шта закон забрањује али хоћу да видим повод за доношење тог закона, који се, успут речено, уопште не тиче нити спомиње једном речју икакво промовисање ичега:
Parental Rights in Education; Requires district school boards to adopt procedures that comport with certain provisions of law for notifying student's parent of specified information; requires such procedures to reinforce fundamental right of parents to make decisions regarding upbringing & control of their children; prohibits school district from adopting procedures or student support forms that prohibit school district personnel from notifying parent about specified information or that encourage student to withhold from parent such information; prohibits school district personnel from discouraging or prohibiting parental notification & involvement in critical decisions affecting student's mental, emotional, or physical well-being; prohibits classroom discussion about sexual orientation or gender identity in certain grade levels; requires school districts to notify parents of healthcare services; authorizes parent to bring action against school district to obtain declaratory judgment; provides for additional award of injunctive relief, damages, & reasonable attorney fees & court costs to certain parents.
https://www.flsenate.gov/Session/Bill/2022/1557/
У преводу: ,,забрањује дискусију у учионицама о сексуалној оријентацији или родном идентитету", тако да је то у суштој супротности са тврдњом да:
Nije u ptanju da NE SME o tome da se priča već što hoće da bude OBAVEZNO da se deci priča i promoviše seksualna orijentacija
Дакле, као што сам и рекао раније, ради се о обичном спиновању и пројектовању хомофобних затуцанштина, на које си насео упркос чињеници да су подаци о закону јавно доступни свакоме.
Јеси ли обратио можда пажњу на коментаре испод чланка чији си овде превод пренео? Врло су занимљиви и индикативни. Ево неколико, ваља обратити пажњу на избор речи и на суштину:
disney will end up in a sех offender list soon
Могао бих да се закунем да је аутору овог коментара глава пуна QAnon баљезгаријама о
промовисању педофилије и да онанише на
борца против дубоке државе Трампа.
"What are we hunting?"
"The gay agenda."
"What's that?"
"An affront against god."
Пази ти ово, они
лове. Мало лова на вештице и линчевања никад није било на одмет, зар не? А, шта то лове?
Геј агенду. А, шта је то
геј агенда за њих?
Вређање Бога.
are the people at the theme parks still letting the costume wearing groomers touch their kids, i look forward to them being sued, i wouldn't let a kid anywhere near anything disney related, i would sue the school or grooming
Још мало папагајисања о педофилији и изравном називању маскираних радника забавног парка предаторима (grooming - педофилско приближавање, изграђивање или задобијање поверења деце).
https://sr.wikipedia.org/wiki/Педофилско_зближавање
Следећи на листи је Деда Мраз коме деца седају у крило, па онда могу озбиљно да се позабаве и педијатрима који пипкају децу.
Start teaching your kids to relentlessly pummel trans kids every day on the playground.
Овај ми се посебно допада: саветује родитеље да ,,почну да уче своју децу да без милости пребијају транс децу сваког дана на игралишту".
Уопште није увреда рећи за ове затуцанштине да су људско смеће, моралне наказе и да им децу треба систематски одузимати.
Bullying teaches children conformity.
,,Малтретирање учи децу конформизму."
И наравно, модерација портала овакав речник и, блаже речено, морбидне, застрашујуће и шокантне идеје, дозвољава.