- Poruka
- 9.445
Ex,za ovo su dusebriznici tek sad saznali(kad im trebaju dodatni poeni),a javnost vec godinama zna za to.Zna se i na televiziji su ti isti popovi govorili sve kako i sta rade.Ajde zasto ne govorimo o onom sto se desava u drzavnim institucijama.Palmoticeva gde je Dr.Jovan Bukelic bio direktor svasta je bilo.Tokom razgovora sa njim on je na perfidan nacin vredjao i pretio meni(sad ima privatnu kliniku)...sve to pod okriljem dobrih namera da bi se postavila prava dijagnoza-dobro.Zasto se onda na odelenju gde sam bio desilo da su jednom prilikom grupa medicinskog osoblja i grupa pacijenata dali meni nesto od cega nisam mogao da se pomeram,bio sam paralizovan kao invalid.Odvezli su moj krevet u sobu sa pacijentima koi su homoseksualci valjda i onda su se izivljavali nadamnom na razne nacine.Jedan od njih bio je kad su poceli da bludnice nadamnom,a neko sa fotografskim aparatom je slikao kako mi stavljaju genitalije u usta.Sta je dalje bilo bilo je.Nije ovo ta prica .Zasto se ti isti dusebriznici ne pobrinu da ovi budu raskrinkani pa malo o tome da se diskutuje po javnim glasilima...
Чекај ово што описујеш се теби десило у Палмотићевој?!