Diskriminacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko si ti da ljude i decu nabadas vakcinama protiv njihove volje?
Da su vakcine to sto pricas ljudi bi u redu stajaliu da ih prime i placali ih suvim zlatom pa ne bi morali da ih ucenjuju i na silu pelcuju. Sram te bilo! Bolesno... ali ko zna zasto je to dobro....nadam se samo da ce takve kao ti stici zasluzena kazna posto sam sigurna da vas nista osim straha od kazne nece zaustaviti
Polako, smiri se. Pre pojave fejsbuka vakcinacija je bila rutinska stvar i o tome se nije raspravljalo.

Polako, smiri se. Pre pojave fejsbuka vakcinacija je bila rutinska stvar i o tome se nije raspravljalo.
nije tacno raspravlja se vec vekovima
Krajem 19. veka, desetine hiljada ljudi izašle su na ulice protestujući zbog obavezne vakcinacije protiv velikih boginja. Bilo je i hapšenja, izricane su novčane kazne, a neki su završili i u zatvoru. https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-51048710

nije tacno raspravlja se vec vekovima
Krajem 19. veka, desetine hiljada ljudi izašle su na ulice protestujući zbog obavezne vakcinacije protiv velikih boginja. Bilo je i hapšenja, izricane su novčane kazne, a neki su završili i u zatvoru. https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-51048710
Pa dobro, ludaka je bilo uvek, samo nisu imali društvene mreže pa su ipak bili u nekoj razumnoj granici. Pričala mi je majka da je i ovde u doba variole bio neki uvrnuti komšija koji je pričao protiv vakcina. Onda su došli neki ljudi i pokupili ga, pa ga vratili posle uspešne vakcinacije i eliminisanja opasnosti od opake smrtonosne bolesti.

Vi ste bolesni. Zabranjuju zdravim ljudima da rade, putuju, zive.
Tako je.
I moj komšija je hteo da vozi autobus ali mu nisu dali - kažu mora prvo neki ausweis o položenom ispitu, zamisli molim te.
Drugi komšija hteo da putuje u Italiju ali mu ne daju - kaže mora prvo neki ausweis, zovu se pasoš, zamisli tek to molim te.
A što je najgore, ne znam da li možeš uopšte u sledeće da poveruješ:
Komšinica htela da se zaposli kao medicinska sestra ali joj ne daju - kažu mora prvo neki ausweis o imunizaciji MMR vakcinom
na morbile, pa još i dodatni ausweis o imunizaciji Hepatitis B, zamisli samo, molim te.
Nemam reči.
Zašto se niko nije bunio protiv toga?
Pa verovatno zato što su normalni...

Ako su se ljudi pre 100 godina izborili protiv ovog zla bez interneta izboricemo se i mi. Primirice se na neko vreme a onda ce ponovo krenuti na ljude.

Zabranili su autopsije da bi mogli da vas lazu i nabadaju. Samo budale mogu da poveruju u lazi o nekakvoj smrtonosnoj pandemiji koja hara svetom ...da je tako ljudi bi umirali po ulici ne bi morali da laziraju. Oni koji na to pristaju ne mogu biti normalni ni po kojem osnovu.

Tako je.
I moj komšija je hteo da vozi autobus ali mu nisu dali - kažu mora prvo neki ausweis o položenom ispitu, zamisli molim te.
Drugi komšija hteo da putuje u Italiju ali mu ne daju - kaže mora prvo neki ausweis, zovu se pasoš, zamisli tek to molim te.
A što je najgore, ne znam da li možeš uopšte u sledeće da poveruješ:
Komšinica htela da se zaposli kao medicinska sestra ali joj ne daju - kažu mora prvo neki ausweis o imunizaciji MMR vakcinom
na morbile, pa još i dodatni ausweis o imunizaciji Hepatitis B, zamisli samo, molim te.
Nemam reči.
Zašto se niko nije bunio protiv toga?
Pa verovatno zato što su normalni...
Ne baljezgaj. Vas vakcinisane treba u podrum zatvoriti jer ste rezervoar ko zna kakvih laboratorijskih virusa i bakterija i bez ausvajsa vas ne pustati medju ljude. Valjda si toliko pismen da znas da sirite zarazu tako nabodeni. Kineski sismisi su od vas bezbedniji za druzenje.

Tebe bre niko više ne shvata ozbiljno, samo ti nemoj da pričaš o baljezganju.

Samo budale mogu da poveruju u lazi o nekakvoj smrtonosnoj pandemiji koja hara svetom ...da je tako ljudi bi umirali po ulici ne bi morali da laziraju.
Ti još nisi čula da i van Laze postoje neke ustanove koje se zovu bolnice i da ljudi nisu već poprilično dugo umirali po ulicama?

Vas vakcinisane treba u podrum zatvoriti jer ste rezervoar ko zna kakvih laboratorijskih virusa i bakterija i bez ausvajsa vas ne pustati medju ljude. Valjda si toliko pismen da znas da sirite zarazu tako nabodeni.
Genijalno, kako se samo niko nije setio toga pre tebe?

Ako su se ljudi pre 100 godina izborili protiv ovog zla bez interneta izboricemo se i mi.
Šta, danas se leče internetom?

Ako su se ljudi pre 100 godina izborili protiv ovog zla bez interneta izboricemo se i mi. Primirice se na neko vreme a onda ce ponovo krenuti na ljude.

Zabranili su autopsije da bi mogli da vas lazu i nabadaju. Samo budale mogu da poveruju u lazi o nekakvoj smrtonosnoj pandemiji koja hara svetom ...da je tako ljudi bi umirali po ulici ne bi morali da laziraju. Oni koji na to pristaju ne mogu biti normalni ni po kojem osnovu.
Ništa dušo moja nije lažirano, ljudi zaista dosta umiru, još više ih je sa trajnim posledicama, a pre sto godina su se ljudi izborili, ali uz 50 miliona umrlih. Bilo bi ih i sada na desetine miliona, ali je medicina napredovala. Samo kiseonik je spasao mnogo njih, toga pre 100 godina nije bilo, kao ni mnogo čega drugog. I ako pogledaš slike tog doba videćeš da su se i tada u zaraznim sredinama nosile maske, a danas još ima pametnjakovića koji to iznegavaju.

Ha,ha preko interneta se lece...mozgu ljudi su na svom i primeru svojih komsija bez interneta shvatili da su vakcine zlo a ne mi danas kad imamo internet i informacije iz celog sveta...tebi mogu da prodaju i pricu da su Julije Cezar i Marko Polo umrli od kovida

Ništa dušo moja nije lažirano, ljudi zaista dosta umiru, još više ih je sa trajnim posledicama, a pre sto godina su se ljudi izborili, ali uz 50 miliona umrlih. Bilo bi ih i sada na desetine miliona, ali je medicina napredovala. Samo kiseonik je spasao mnogo njih, toga pre 100 godina nije bilo, kao ni mnogo čega drugog. I ako pogledaš slike tog doba videćeš da su se i tada u zaraznim sredinama nosile maske, a danas još ima pametnjakovića koji to iznegavaju.
Koga je spasio respirator koje su narucili pre nego sto se o virusu ista znalo. Nas predsednik ih je najvise kupio ali ne svojim nego kreditima koje ce nam i unuci otplacivati zajedno sa vakcinama. Sad narucuje decije krevetce sram vas bilo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back