Diskriminacija

gost 281026

Aktivan član
Poruka
1.990
Jeste li ikad doziveli da vas indirektno ili cak i direktno diskriminisu u nekoj situaciji na osnovu pola, vere, fizickog izgleda, starosti itd.
Koliko vidim nadlezna institucija donosi neka ''misljenja''. Pitam se samo koga misljenje jos moze da obaveze?
Misljenja sam da u je u Srbiji diskriminacija na svakom koraku, cak je i sam svakodnevno dozivljavam ali sam nemocan verujem kao i jos ogroman broj ljudi jer jednostavno nemamo dokaza i nemocni smo.
Ljudi odustaju da se bore protiv ove posasti zato sto jednostavno nikog nije briga.
Institucije su farsa.

Najveća diskriminacija je prema Srbima, šta god kažeš odeš u zatvor, a nas mogu da pljuju svi. Čim nosiš obeležje odmah te skidaju i proveravaju. Kad odeš na neki aerodrom gde god sletiš gledaju te kao psa...

Jeste li ikad doziveli da vas indirektno ili cak i direktno diskriminisu u nekoj situaciji na osnovu pola, vere, fizickog izgleda, starosti itd.
Koliko vidim nadlezna institucija donosi neka ''misljenja''. Pitam se samo koga misljenje jos moze da obaveze?
Misljenja sam da u je u Srbiji diskriminacija na svakom koraku, cak je i sam svakodnevno dozivljavam ali sam nemocan verujem kao i jos ogroman broj ljudi jer jednostavno nemamo dokaza i nemocni smo.
Ljudi odustaju da se bore protiv ove posasti zato sto jednostavno nikog nije briga.
Institucije su farsa.

Da, skoro svaki dan na poslu.
Ali se ne obazirem na diskriminacije, jer ce se (na duzi rok) zemlja jednog dana promeniti i moji potomci ce biti slobodni. I jos jedna stvar. Svaka, pa i najmanja diskriminacija se vrlo brzo leci odlaskom iz drustva koje diskriminise, tako da na kraci rok mogu i to da izbegnem, ako hocu.

- - - - - - - - - -

Najveća diskriminacija je prema Srbima, šta god kažeš odeš u zatvor, a nas mogu da pljuju svi. Čim nosiš obeležje odmah te skidaju i proveravaju. Kad odeš na neki aerodrom gde god sletiš gledaju te kao psa...

Ne. Najveca diskriminacija je prema gradjanima Srbije. Licno sam boldirano vise puta doziveo. Na moju zalost.

Da, skoro svaki dan na poslu.
Ali se ne obazirem na diskriminacije, jer ce se (na duzi rok) zemlja jednog dana promeniti i moji potomci ce biti slobodni. I jos jedna stvar. Svaka, pa i najmanja diskriminacija se vrlo brzo leci odlaskom iz drustva koje diskriminise, tako da na kraci rok mogu i to da izbegnem, ako hocu.
kako će se zemlja promeniti ako ti i drugi ćutite na mobing ili diskriminaciju? kako će se promeniti ako ljudi umesto da menjaju svoju zemlju, odlaze iz nje?

Ala vam je logika....skupili se misevi ispred rupe i resili da ubiju macku , dugogodisnjeg neprijatelja tako sto ce se zrtvovati pa ce macka od silne hrane dobiti holesterol, ugojiti se i umreti od srcanih problema...

Jesam !
U glavnoj džamiji trećeg po značaju svetog islamskog grada, Kerbala u Iraku,
koga vernici prihvataju odmah iza Meke i Medine u Saudi Arabiji, nisu me pustili unutra.
U ogromnoj koloni vernika, koji su se sjatili da uđu, pomešao sam se sa nekim našim ljudima,
Muslimanima, pa ko velim, provući ću se....
Tip u vojnoj uniformi, ošin'o me pogledom na 10 - tak metara od ulaza i pokazao glavom da odstupim !
A, oko mene jugovići, muslimani, za njega takođe stranci, kojima ne da nije tražio sošku, već ih nije ni pogledao.
U toj džamiji Homeini je proveo 14 godina kao disident Rezi Pahlaviiju,
Džamija je monumentalna, sva u zlatnim kupolama i želeo sam da je obiđem čisto turistički.

Kako me pozn'o onaj specijalac, to ni dan danas ne mogu da shvatim !?

Poslednja izmena:
Највећа дискриминација је данас према Србима и то у Србији.
Ништа мање није ни у ЕУ. Мени блиска особа је недавно напустила посао у Холандији из националних и верских разлога. Није више могла да издржи свакодневне притиске. Мрзе Србе и то не крију... на послу, на улици шиканирање.

Jednom sam hteo da se prijavim za posao manekenke , ali su mi rekli da sam mnogo ružan, mator a uz to sam i muško z:mrgreen:z:mrgreen:z:pz:shock:

Diskriminacija prevedeno na srpski znači razlikovanje i sasvim je prirodno da se ljudi razlikuju po svojim osobinama i da na osnovu toga ostvaruju neki status u društvu . To da je diskriminacija loša je cionistička podvala , pošto jedino njima spuštanje kriterijuma u svakoj oblasti da bi se na kraju stvorilo društvo "istih i jednakih" koji će biti njihovi robovi nesposobni da se oslobode svojih gospodara . Zapitajte se malo kuda vudi ne-diskriminacija ? Da li bi npr hteli da vas stvarno bilo ko leči , da vam bilo ko pravi kuću ili stan , da vam bilo ko projektuje automobil ili avion kojim letite i.t.d. z;)

Ништа мање није ни у ЕУ. Мени блиска особа је недавно напустила посао у Холандији из националних и верских разлога. Није више могла да издржи свакодневне притиске. Мрзе Србе и то не крију... на послу, на улици шиканирање.

Od mene su bezali. Pitaju odakle sam, ja im kazem, a oni samo okrenu glavu i pravac na drugu stranu. Bilo je nekih koji su hteli da popricaju, ali su imali stav psihologa koji razgovara sa pacijentom.

Ne nasedajte na političke manipulacije koje se sprovode preko zaglupljenih globalističkih medija.
Kada god napravite neki izbor u svom životu izvršili ste neku diskriminaciju, po nekakvom osnovu. Kada birate fakultet, ili s kim ćete se družiti, s kim ćete ući u vezu, s kim ćete sklopiti brak, koga ćete pozvati na kafu ili na slavu, kakvu muziku slušate i kakvu odeću nosite, automatski vi pravite neku diskriminaciju. U protivnom bili biste primorani da sve to i uvek radite sa svakim koga ikada sretnete. Svaki lični izbor je neka diskriminacija i jedino robovi koji ne mogu da biraju ne čine nikakvu diskriminaciju. Cilj globalističke borbe protiv diskriminacije jeste globalno ukidanje osnovnih sloboda: govora mišljenja i bilo kakvog slobodnog izbora.
Cilj je da od slobodnih naprave robove.
a to nećemo dozvoliti.

Ne nasedajte na političke manipulacije koje se sprovode preko zaglupljenih globalističkih medija.
Kada god napravite neki izbor u svom životu izvršili ste neku diskriminaciju, po nekakvom osnovu. Kada birate fakultet, ili s kim ćete se družiti, s kim ćete ući u vezu, s kim ćete sklopiti brak, koga ćete pozvati na kafu ili na slavu, kakvu muziku slušate i kakvu odeću nosite, automatski vi pravite neku diskriminaciju. U protivnom bili biste primorani da sve to i uvek radite sa svakim koga ikada sretnete. Svaki lični izbor je neka diskriminacija i jedino robovi koji ne mogu da biraju ne čine nikakvu diskriminaciju. Cilj globalističke borbe protiv diskriminacije jeste globalno ukidanje osnovnih sloboda: govora mišljenja i bilo kakvog slobodnog izbora.
Cilj je da od slobodnih naprave robove.
a to nećemo dozvoliti.
u prevodu - budimo fašisti jer je to noble

Back