Дискриминација српских жртава у Тужилаштву и суду БиХ

Došlo je takvo vreme da živi zavide mrtvima
Lično smatram da su se mrtvi izvukli, snašli, zajebali vek
Da su na vreme uvatili krivinu od banditske privatizacije, povampiene religije svake vrste
i ostalih NAJVIŠIH SVETSKIH ISO STANDARDA iako nemamo ni NAJELEMENTARNIJE UN STANDARDE

Nemam koga da žaim sem sebe živoga
Lako pandurima sa foruma em glupi ko nojevi, em dobijaju platu sa MMF budžeta
Pa zato šetaju Stojka po ceo dan na forumu - i ja bi to radio ali nisam glup a pokvaren
samo sam glup i tu je glavni problem, trebalo bi da malo više volim sebe i sigurno bi mi krenuo med i mleko (sa ili bez onoga)

Dakle - MRTVI SU SE SNAŠLI A NAMA SPASA NEMA

Poslednja izmena:
@Tema

Autor je po običaju, kako to dolikuje, pre postavljanja teme otišao do kapele pa prvo zapalio sveću
Ni na kraj pameti nam ne pada da je našao nešto "protiv Srba u novine" pa došao da baljezga
Na ovom forumu su svi Francuske Sobarice od najnovijih članova poput mene preko urednika do gazde.
Čestit, učen i pošten svet - svako da poželi, ma ko melem na ranu
Na onu stvar da nas ture i ona bi se osušila

Poslednja izmena:
@Tema

Autor je po običaju, kako to dolikuje, pre postavljanja teme otišao do kapele pa prvo zapalio sveću
Ni na kraj pameti nam ne pada da je našao nešto "protiv Srba u novine" pa došao da baljezga
Na ovom forumu su svi Francuske Sobarice od najnovijih članova poput mene preko urednika do gazde.
Čestit, učen i pošten svet - svako da poželi, ma ko melem na ranu
Na onu stvar da nas ture i ona bi se osušila

Откуд ти знаш шта сам ја радио "као по обичају"? С***ндаш млого. Ко тебе тура на ону ствар нас се не тиче. Тема је равноправност у БиХ.

Back