Diskriminacija Romkinja

0.jpg

Порука је добра Југ Богдане,али то што испод пише доле тера ме на повраћање.
Ради се о једној од најгорих профитерских квази патриотских организација.

Иначе,ова застава говори све -

PRIMER.JPG

Знам,избацио сам због поруке само,немам никакве симпатије према организацији.

Možda bismo mogli da budemo realni, bar malo :think:
Da li su za ovakve stvari samo Romi krivi? :think: Svi smo drugi, a mi Srbi pogotovo, ekološki svesni i veeeoooma kulturni, nikada ni papirić od žvake van kante bacili nismo. :roll:
Ima preterivanja sa obe strane, a svima je zajedničko da kad generalizuju, onda to rade bez mere, nažalost.

Tačno.To je poenta.Generalizovanje.Sigurno da sam svestan da postoje Romi koji se bave prosjaćenjem,kriminalom,da postoje Romi koji ne žele da rade nego će radije da se bave nekim drugim nemoralnim poslovima da bi došli do novca,ali zar zbog toga pozivati na proterivanje celog naroda iz Srbije i kada se desi ubistvo Roma reći"oni su to zaslužili"?

Лепо вам кажемо да сте непожељни.Иселите се,шта још чекате?
Загађујете нашу културу вашом прљавом,СВИ живите о грбачи државе,немате своје државе,своје вере,свима сте проблем.

Oće oni da se isele...oće. Povade biometrijske pasoše i odu...ali ih EU demokracija povata pa ih vrati nama....oni opet odu...ovi opet vraćaju i tako.....:hahaha:

Možda bismo mogli da budemo realni, bar malo :think:
Da li su za ovakve stvari samo Romi krivi? :think: Svi smo drugi, a mi Srbi pogotovo, ekološki svesni i veeeoooma kulturni, nikada ni papirić od žvake van kante bacili nismo. :roll:
Ima preterivanja sa obe strane, a svima je zajedničko da kad generalizuju, onda to rade bez mere, nažalost.

Pa znaš kako... "Romi" Đubre vade iz kontejnera a onda to isto đubre koje i sami znaju da im ne treba kao i svoje pride, bacaju unaokolo oko svojih "rom"-mala.
Oni skupljaju đubre iz kontejnera nose ih u svoja dvorišta DEPONIJE i pored toga ih i sami dopunjavaju.
Prođi Čukaričkom padinom. Pogledaj šta su sve zaposeli. Kakvo đubrište su napravili.
Inače zgrada u Radničkoj koju su okupirali i dvorište napunili đubrištem je zgrada koja bi mogla da se svrsta u jednu od bitnijh građevina, ako ne celog Beograda - barem po pitanju Čukarice. Početak Košutnjačke šume od crkve u Skojevskom naselju ka Banovom brdu je već dobrim delom posečen pretvoren u "Rom" malu i naravno pun đubreta!
ŠTA BRE ONI IMA DA SE BUNE???
Mi treba da se bunimo i tražimo da nas zaštite od njih

Back