Diskriminacija muskog polnog organa

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Postoje trenutno jako skupi roboti koji su kao neka zamena za ženu. AI robot. Ima nešto što imitira kožu, toplotu tela, vlažnost ili ti samopodmazivanje. Nije tu samo da stoji, pa nategneš. Pamti šta voliš, priča o tome. Da se osetiš prijatnije, kao kada ti je potreban neko, da ti udovolji. To je skupa investicija.

I tu su muški onda u bonusu. Imamo i mi naše "igračke" . :D

Postoje trenutno jako skupi roboti koji su kao neka zamena za ženu. AI robot. Ima nešto što imitira kožu, toplotu tela, vlažnost ili ti samopodmazivanje. Nije tu samo da stoji, pa nategneš. Pamti šta voliš, priča o tome. Da se osetiš prijatnije, kao kada ti je potreban neko, da ti udovolji. To je skupa investicija.

I tu su muški onda u bonusu. Imamo i mi naše "igračke" . :D
Gledao sam jedan dokumentarac o tome gde lik da kompliment robotici i ova uobrazi i napusi ga. I posle se ovaj oravda u fazonu: To zapravo muskarci vole, izazov im je.
Sto se mene tice, ne mora da prica, samo nek radi radnju.

Industrija sto proizvodi vaginalna jaja, razne vibratore od 9 do 29 cm , i niz elektronskih igracki za seks je totalno unistila nas muske koji bi da osetimo pravu zenu jer to cudo jebee i ne pita nit nesto zahteva pa se zene pre opredele za to nego da nadju pravog ebača od krvi mesa..
Dali postoji neki izlaz i koji?? :(

Nek je on meni najvažniji i nezamenjiv, za početak.

Dalje ćemo lako. :lol:

А знају у маркетиншке сврхе да експлоатишу фалусни облик у рекламама за сладолед!

Sladoled-1-696x463-1.jpg

Nego na konto tog napusavanja, zanimljivo mi je to oko vestacke inteligencije i neuralne mreze. Fora je sto te softvere kace na internet i oni uce pri interakciji i pretrazivacu. Tako je i ona naucila napusavanje, sto je sustinski paradoksalno jer su te lutke namenjene muskarcima koji zele da se sklone od tr soc dinamike.

Industrija sto proizvodi vaginalna jaja, razne vibratore od 9 do 29 cm , i niz elektronskih igracki za seks je totalno unistila nas muske koji bi da osetimo pravu zenu jer to cudo jebee i ne pita nit nesto zahteva pa se zene pre opredele za to nego da nadju pravog ebača od krvi mesa..
Odeš kod čika doktora da ti ugradi neki vibrirajući implantat u tuki.
Kad već postoji robokap, što ne bi postojao i robofak?

Batina, one nece muske sano zato sto su premekani prema njima, to je jedini razlog. Ja sam se sa svojim zenama svadjao kao idiot i svaki put sam torbao ko konj. Samo vi budite i dalje fini

Back