Foggo
Ističe se
- Poruka
- 2.932
e vidis, da si bio na zapadu samo 1 dan znao bi da onaj koji je bio 20 godina u istoj firmi, nema sanse za posao u odnosu na onog koji je za to vreme promenio 6 firmi.........TAMO SE TRAZI ISKUSTVO , BURAZERU, A ISKUSTVO SE NE SKUPLJA RADECI NA ISTOM MESTU ISTI POSAO CEO ZIVOT.
Ja sam sabrao super iskustvo jer sam radio pod razlicitim uslovima, pod razlicitim strategijama, sa razlicitim partnerima na razlicitim programima i za mene ni u jednoj firmi nema iznenadjenja.
e samo jos da ti kazem "sta sam ja tamo na zapadu"...........imas valjda dovoljan IQ da prokuzis i bez da ti kazem.
…e pa vidiš, način na koji pišeš ovde ne odaje bas neki raskošni IQ.
Zato i pitam sta ti to radiš na “tom zapadu”, jer tvoja sposobnost pisanog izražavanja i samouverenosti sa druge strane..nekako nisu koherentni…
Sto se tice ceste promene posla...osim ako nisi NASA strucnjak (a nisi

Svaka ozbiljna firma trazi stabilnost i lojalnost, tj nekoga ko ce biti posvecen poslu i vredan truda i novca za sticanje novih znanja, i naravno stvaranja profita kao nagradu za ulozeni rad.
To sto ti nisi bio sposoban da zaradis i stvoris..ne treba da te cini ogorcenim i da ovako pises..