Diskretne erotske provokacije

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Kada sam bio mlad, uvek sam jos po podne mogao da OSETIM kada zena uvece zeli seks!

Nismo uopste pricali o tome, nije bilo ni aluzija, ali sam po NECEMU osecao sta ona zeli...Ne znam po cemu.

Nekada je to bilo jace izrazeno, a nekada slabije.

Uglavnom ne moze se definisati sta je to: da li glas, da li osmeh, da li rezonovanje, da li pokreti ili sasvim nesto drugo....???

Uglavnom nikada nisam pogresio.

Cak sam "to" po nekada osetio i kod tudjih zena....:prstic:

Kad si bio mlad,ti si bio naučnik.Jako je teško pogoditi kad mlade i zdrave devojke i žene hoće seks.

Pa sad...podsetio si me na jedan dozivljaj pre nekih 11-12 godina bese. U kancelariji ostala jedna mala napucana, jedna pred penzijom i ja. Mala napucana dolazi, seda pored mene i hvata me za kitu. Kako sam trebao da shvatim to, jel bilo prostora za interpretaciju?

To je previse banalno i vulgarno.

Ja nikada nisam imao posle sa takvim zenama.....

Ali si zato bio sa mnogo finih prostitutki, koje svoje musterije zavode suptilno. :hahaha:

Idi bre... pa nisam ni ja imao posla, osim sto mi je bila koleginica. Sta sam trebao da radim? Da se pred bakom derem "Pusti mi k*rac, ludo!"
Pustio sam je da se poigra malo, dok sam ja kobajagi racunao nesto u Excel-u za to vreme. Preziveo sam, nije bilo toliko strasno. :lol:

Back