diskrecije

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.225
molim moderatore da na ovoj temi spoje sve diskrecije..
hvala sto ste ih ostavili do sada razdvojene..

svaka od prica je imala svoju diskreciju koju je neko od aktera kao svoje pravo iskoristio..

pravo prevare, distance,zivotnog saveta..sa sve posledicama ucinjenog..

koliko ste vi iskoristili svojih diskrecionih prava do sada?

sto cinish sebi cinish :roll:

ovo je glupo ali nek stoji
kad pokusam da izigravam ribu zavrsi se glupo samo nisam to odavno izigravala pa me drma ocu opet da izigravam :I
mada ako si mladji onda glupo, ako si stariji, mozda pogubno

:I

koristim svoje pravo da mislim sta hocu uvek, a takodje i svoje pravo da zasladim zivot ponekim flertom bez icijeg znanja i bez icijeg ucestvovanja u celoj stvari
te stvari ne poveravam nikom, ni majci
uostalom, kao da nekog interesuje sta mislim o nekom frajeru i da li mi se svidja mesar iz Maxija
kad nekom nesto ocajno stoji, to nikad ne kazem, i generalno gledam da svoje bas maliciozne misli zadrzim za sebe
i to ljubomorno cuvam
sta neko mora da zna kad me uvati panika ili bedak
i mnoge nedoumice ne deli ni sa kim

koristim svoje pravo da mislim sta hocu uvek, a takodje i svoje pravo da zasladim zivot ponekim flertom bez icijeg znanja i bez icijeg ucestvovanja u celoj stvari
Flert nije nishta,samo obichna igra ako si za to nashla pametnog i razumnog mushkarca.Znachi nema ni nekog posebnog razloga da se krije ili pravda.

molim moderatore da na ovoj temi spoje sve diskrecije..
hvala sto ste ih ostavili do sada razdvojene..

svaka od prica je imala svoju diskreciju koju je neko od aktera kao svoje pravo iskoristio..

pravo prevare, distance,zivotnog saveta..sa sve posledicama ucinjenog..

koliko ste vi iskoristili svojih diskrecionih prava do sada?

Мој живот је моја ствар. :lol:

koristim pravo da sam unistim svoj zivot po iskljucivo svojoj volji:lol:

tacno tako :lol: plus imam debeo razlog za to :mrgreen:
toliko toga nas uslovljava i svaki izbor koji napravimo moze biti jedan vise koji nas vezuje i ogranicava u nekom smislu... a nismo u situaciji da predvidimo posledice, kratkorocno mozda dugorocne tesko... e pa ja biram da recikliram :lol: i da se predomislim... i da kompromise koje pravim naplatim kako ja hocu i kad ja hocu...

:think: volela bih malo da izigravam ribu i da se zabavljam

ali moras da budes ok za to posto se tu igra igra, ako su opasni igraci, a ti nisi bas nacisto, gadno ce se padne mozda
a? onda necu. ali dosta mi je stalno da izbegavam ribe i frajere jer su tako superiorni a oni da me gledaju s visine

mada ne smes biti ni grub
mada ima nekih neznijih riba jedna mi se osmehivala u autobusu kao cao :) ali nisam umela da uzvratim kao zensko nekako sam bas hard
nista verovatno necu igrati igru oni ce se uzeti a da radim svoja posla nista od igranja igre

uostalom, kao da nekog interesuje sta mislim o nekom frajeru i da li mi se svidja mesar iz Maxija
kad nekom nesto ocajno stoji, to nikad ne kazem, i generalno gledam da svoje bas maliciozne misli zadrzim za sebe
i to ljubomorno cuvam
sta neko mora da zna kad me uvati panika ili bedak
i mnoge nedoumice ne deli ni sa kim

je l flert kad se dirate po organima ili samo namigujete jedno drugom

e tako sam bila dama nisam svoje negativne misli delila, dok su se oni kre.sali i zabavljali, ok nisam ni mogla durgacije,onda sam pukla polu u sebi polu po internetu
e sada cu verovatno da nastavim ali ne mogu bas isto da drzim kao pandorina kutija
bilo bi dobro biti zloca ali nisam taj shlif hehe ali nekad je bas dosadno kad si stalno savrsen i nedodirljiv, ako su oni takvi, oni crkavaju u sebi od muke jer niko im nece nikad prici kad budu patili. mada nastavicu da budem savrsena i nedodirljiva osim za bande

Poslednja izmena:
:mrgreen:

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..ala ste tihi i diskretni sa izjavama :D
120inesto pregleda i samo .. 9 :lol: postova..
diskrecija ne mora da bude samo ako se upustite u nedozvoljeni seks..
diskrecija je i ako ste imali ingformaciju koja je nekome mogla da promeni zivot mozda, a vi ste je saopstili ili zadrzali za sebe..
diskrecija je i ako ste nekoga spasili od sebe..

diskrecija je i ako ste imali ingformaciju koja je nekome mogla da promeni zivot mozda, a vi ste je saopstili ili zadrzali za sebe..

a ja bas mislila da nikada nisam iskoristila diskreciju, a bas ovo sam napravila.
hvala na pomoci i upucivanju. :lol:

svaki seks je dozvoljen... i zdrav :rtfm: :lol: pod uslovom da obe sve tri-cetiri strane dobrovoljno ucestvuju :mrgreen:

ja sam malo nadrk po tom pitanju..:roll:
kad je vise od par ukljuceno u pricu..ili makar postoji pokusaj..
skoro sam na pp imala prijateljsku raspavu da nemam razlog tako da reagujem samo zato sto je druga strana u obavezi..
na moju izjavu da sam uvek sve muskarce u vezi ili braku (a pogotovo posle prevare koju sam dozivela) gledala kao evnuhe, dobila sam teoriju da je to zato sto imam pretenzije na brak..
nesto se ta psihologija ne slaze sa onom koju ja zagovaram, al neka bude..
za mene dozvoljen 1+1 ;)

ma sve sam bre dive..ja to vec..
blam me da pricam.
ozbiljno.

ne razumem sta hoces da kazes... a izgleda da ni ti mene nisi razumela... sto je sasvim ok ako uzmemo u obzir da ni ja ne razumem najbolje temu a samim tim nisam sigurna ni da znam sta je tacno trebalo da odgovorim :neutral:

...po pitanju tudjih zivota sam izuzetno diskretna, ne zameram nikom nista, gledam svoja posla i uglavmon nemam pojma sta se desava,
ko koga, kad, gde, zasto.....i ako vidim ne vidim, ili ne gledam na to kao na neki greh, prevaru...
....izgleda da pored ovoliko godina ostadoh naivna i da mi promicu nekad ocigledne stvari i situacije..
....mogu da pricam sto sati ali da opet ne kazem ono sto znam, i sto me se u principu ni ne tice ili mi je povereno kao tajna....

....jedino sto i dalje ne umem da sakrijem je svoje unutrasnje osecanje koje se vidi na mom licu i kad nista ne kazem.....

...el' sam promasila temu???

Back