Дискавери отцепио Косово и Метохију

nojkic_problem

Buduća legenda
Poruka
26.329
BRUKA
"DISKAVERI" OTCEPIO KOSOVO!

(0) Send to friend Print Nedelja, 3. Juli, 2011.| Autor:

BEOGRAD - "Diskaveri" otcepio Kosovo!
U dokumentarnom filmu o gradnji mosta preko Ade Ciganlije svetki popularni kanal prikazana je mapa Srbije bez Kosova.

Da stvar bude još gora, Deni Foster, voditelj "Vrhunskog graditeljstva" na "Diskaveriju", objašnjavajući gde se nalazi Beograd rekao je da se Jugoslavija raspala na sedam država, a da je Srbija jedna od njih.

Poslednjih godina kanal "Diskaveri" izgubio je prednost u borbi sa kanalom Nacionalna geografija i Histori čenel. Da li na ovaj način pokušava da popravi gledanost nije nam poznato, ali je izvesno da će u Srbiji izgubiti veliki deo publike.

http://www.kurir-info.rs/vesti/diskaveri-otcepio-kosovo-99430.php

69130.jpg

/QUOTE]

KIM da je sad u Srbiji imali bi ono što smo imali u Srbici Podujevu,Mitrovici,Peći na ulicama Niša Leskovca,Beograda.Pakao.Propištali bi majčino mleko.
Džaba tu stavljati slike nekih svemirskih olupina.Nisu oni u problemu nego mi.

Поента проблема Косова и Метохије је управо у млаком ставу наше власти. Тачније, како је Коштуница већ рекао, ова власт помаже одвајање КиМ. Код проблема КиМ треба знати да преговори ништа не могу донети. Чим ти седнеш да преговараш о својој земљи, свом тлу, прећутно си признао независност те територије. Дакле... треба питати народ, па или ... или ...

Jos vise zastrasujuca je ideja o Srbiji sa milion Srba, ako negativan natalitet nastavi ovaj tok.
Ako ih vratimo imaćemo situaciju da recimo u sred najveće gužve saobraćajne fanatik nonšalantno izađe iz kola i kalašnjikovom i bombama razbuca sve oko sebe...Ubije bar 10 ljudi.Posle i da ga rastrgnu na komade naši nema svrhe uspeo je u misiji....

Ako ih vratimo imaćemo situaciju da recimo u sred najveće gužve saobraćajne fanatik nonšalantno izađe iz kola i kalašnjikovom i bombama razbuca sve oko sebe...Ubije bar 10 ljudi.Posle i da ga rastrgnu na komade naši nema svrhe uspeo je u misiji....

Pa kako kad je '99 bilo obrnuto, oni su navodno bili ti koji su bili ugnjetavani.
Dakle,ako budu nezavisni bice na mentalnom nivou Norvezana,mirni i stalozeni,uci ce bez problema u EU.
Ako Srbija bude pokusavala da vrati KiM oni ce biti talibani i bombasi samoubice.
Nesto tu ne pije vodu.

Meni bilo i smešno i tužno kad čitam u Srbici mislim lik ladno izađe iz kola s kalašom priđe našim policijskim kolima i iskasapi ih dvojicu mecima ali opušteno i bez maske niti se skriva i vrati se odakle je došao.Mislim da mi to ne možemo da progutamo.

Oni ce takvi biti bez obzira bili nezavisni ili ne.
U svakom vecem evropskom gradu gde ima siptara oni se tako ponasaju.

Oчигледно да они који су тај док. филм спектакуларно најављивали у медијима нису ни погледали филм.
На самом почетку филма приказана је карта Србије без Косовоа и Метохије.
Наравученије: Ко је веровао Западу тај је нахебо!

Evo ja neću prvi sutra da mi neki šiptar iz vukohebine masakrira dete koje je otišlo da kupi patike u Bg...Mislim da niko normalan to neće.

Pa po planu koji nam je skrojen iz Brisela,Srbija i "Kosovo" treba da udju u EU a u EU se brisu granice tako da mu to dodje na isto,a ja tvrdim i dalje da ce siptari ostati uvek isti.

Ne znam šta je tu novo.
Ima toliko "banalnih primera" za to.
Več sam na nekoj od tema navela da na mnogim proizvodima koje uvozimo, odavno pored distributera za Srbiju, postoji i distributer za Kosovo.
To znam jer ako kupujem nešto što nije domaće proizvodnje OBAVEZNO gledam ko je distributer, jer ne kupujem ništa što uvozi DELTA HOLDING!
Od naših proizvođača, prvi je pre više od godinu dana na Kosovo svoje proizvode počeo da izvozi "ŠTARK"
Ovo su turističke ponude sa sajta Nacionalne geografije od pre nekoliko meseci

Agencsrb.jpg
Agenckos.jpg

Nisu oni svi nenormalni ali imaju ljude koje je nemoguće kontrolisati i njih i koriste za ovakve akcije.

Recimo, Veliki Tnovac cak i nije na KiM vec na jugu Srbije a MUP Srbije izbegava da zalazi tamo zbog naoruzanih siptarskih porodica koje se bave distribucijom heroina. Dakle,to vec postoji na jugu Srbije,trebalo bi se na isti nacin oprostiti i od juga Srbije da ne bi siptari divljali po centralnoj Srbiji i Beogradu.

Тај водитељ целу емисију прича како је Србија изашла из рата, како Србија има непријатеље и како је тешко онима који раде у Србији (из Босне, Хрватске итд.) и да он ,,разуме ту ситуацију''
Море запад нас је завадио и направио на глупе !

Back