Dirty Words

Vesela_zena_beogradska:
Ovo je stvarno duhovito i nisam mogla da se ne nasmejem, ali ..

Vi, muskarci, nikada necete znati kakav osecaj ima zena dok se krese i koliko zeli i ku-rac i jaja u sebi. I zato je malo bzvz to vase podsmevanje.

Ne sekiraj se ti za to, znam ja dobro sta vi osecate... I kako. Kad moram da vam trpam gace u usta koliko kukate ili da oblepljujem zidove ambalazom od jaja da komsije ne zovu interventnu. To mozes drugome...

Vesela_zena_beogradska:
I meni je prva pomisao - istovremeni orgazam :) Odavno sa nekim nisam svrsila u istom chasu .. ali i za to muskarac treba da bude majstor.

Ne traba da bude majstor. Samo da bude IZDRZLJIV i da te drzi na granici orgazma duze od 40 minuta. Kad oseti da ces da svrsis da ga izvadi, okrene te odpozdi i dzara samo glavicem onutra i medju guzovima... Kad pocnes da se treses pred orgazam da ti spici dobar samar preko usta okrene te i natera da mu lizes jaja i isovremeno dzara klicu rukom. E kad mu dobro omastis jaja da ti zvekne jos jedan samar i kaze da biras pozu i onda da te kara polako, polako i nakraju brze i prskate oboje. Provereno.

Kazem ti kako jeste... S tim da to dzaranje glavicem ide u paketu sa tim da si na laktovima visoko dignutog dupeta a muskarac te blago pritiska zavrat JEDNOM RUKOM i nabija ti glavu u krevet A drugom dzara cmarulju i siri guzove....Malo ti pljucne za vrat gde pocinje kosa i jezikom razmaze do uveta... A kara gadja samo g tj tuce Na dole bez intervencija na grlicu tj. 5-6 cm u dubinu.... ;-)

Posto sam i tako dokona ajde da malo ovo prokomentarisem ..

Ne traba da bude majstor.

O, da, treba. Ne moze to svaki kilavko.

Samo da bude IZDRZLJIV i da te drzi na granici orgazma duze od 40 minuta

Da bude izdrzljiv - da! Ne mora da me drzi na granici, dovoljno je da regularno uzivam kao u svakom dobrom kresu .. a on da me prati, osluskuje (za ovo su potrebna istancana chula) da SEBE drzi na ivici (ovo jeste tesko, ali nije nemoguce) i cheka .. u casu kad mi krene orgazam, on, koji je vec tu, blizu, samo sebe 'pusta' da iscuri :)

. Kad oseti da ces da svrsis da ga izvadi, okrene te odpozdi i dzara samo glavicem onutra i medju guzovima... Kad pocnes da se treses pred orgazam da ti spici dobar samar preko usta okrene te i natera da mu lizes jaja i isovremeno dzara klicu rukom. E kad mu dobro omastis jaja da ti zvekne jos jedan samar i kaze da biras pozu i onda da te kara polako, polako i nakraju brze i prskate oboje. Provereno.

A ovo zadrzi za svoje submisivne pacijentkinje ...

Kazem ti kako jeste... S tim da to dzaranje glavicem ide u paketu sa tim da si na laktovima visoko dignutog dupeta a muskarac te blago pritiska zavrat JEDNOM RUKOM i nabija ti glavu u krevet A drugom dzara cmarulju i siri guzove....Malo ti pljucne za vrat gde pocinje kosa i jezikom razmaze do uveta... A kara gadja samo g tj tuce Na dole bez intervencija na grlicu tj. 5-6 cm u dubinu....

hehe, mene si nashao ... ne lozim se na musku dominaciju, ama ni malo .. naprotiv.

... uh... ja se lozim na musku dominaciju... i to bas... i to jedino i samo... ili bar najcesce... :lol: :lol:

... ali Vesela je drugi tip zene, pale je neke drugacije stvari i meni je to sasvim ok...
... ne mozemo i ne trebamo svi biti isti...

Volim kad je muskarac grub na nezan nacin... to jest... ne neko izivljavanje i bol, al ono... da je malo grublji... a da je i nezan... na primer... da me povuce za kosu malo jace, a onda da me nezno poljubi u vrat i slicno...
Efendija... ti mi sad probudi mastu...hahahha

Da me t.uca zestoko, a onda da zastane i poljubi e nezno ili da mi sapne nesto nezno...
ili da me t.uca polako, a onda da mi sapne nesto nevaljalo... i jaoooo.... odoh s ove teme... :lol: :lol:

gossca:
Da me t.uca zestoko, a onda da zastane i poljubi e nezno ili da mi sapne nesto nezno...
ili da me t.uca polako, a onda da mi sapne nesto nevaljalo... i jaoooo.... odoh s ove teme... :lol: :lol:

E ovo da...samo da ljubi strasno, sa uzitkom...kao da lize najbolju svajcarsku cokoladu.... :lol: :lol:

Ali opet me cudi....nema ovde nikakvih dirty words....sta pricate...itd...svi ste fini i kulturni....gde je ono yebi me, na*ij ga ( iako to bas i nije dirty )....jao ustogljili ste se... :lol: :lol:

Back