snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456
Gazdarica:Da li je pretjerivanje ako mu kazem - Hocu da strpas i jaja u mene?!
A on kaze - 'Ja vec strpo i moja i kumova..Da zovem i devera?'
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Da li je pretjerivanje ako mu kazem - Hocu da strpas i jaja u mene?!
A on kaze - 'Ja vec strpo i moja i kumova..Da zovem i devera?'
Vesela_zena_beogradska:Ovo je stvarno duhovito i nisam mogla da se ne nasmejem, ali ..
Vi, muskarci, nikada necete znati kakav osecaj ima zena dok se krese i koliko zeli i ku-rac i jaja u sebi. I zato je malo bzvz to vase podsmevanje.
Vesela_zena_beogradska:I meni je prva pomisao - istovremeni orgazamOdavno sa nekim nisam svrsila u istom chasu .. ali i za to muskarac treba da bude majstor.
Ne traba da bude majstor.
Samo da bude IZDRZLJIV i da te drzi na granici orgazma duze od 40 minuta
. Kad oseti da ces da svrsis da ga izvadi, okrene te odpozdi i dzara samo glavicem onutra i medju guzovima... Kad pocnes da se treses pred orgazam da ti spici dobar samar preko usta okrene te i natera da mu lizes jaja i isovremeno dzara klicu rukom. E kad mu dobro omastis jaja da ti zvekne jos jedan samar i kaze da biras pozu i onda da te kara polako, polako i nakraju brze i prskate oboje. Provereno.
Kazem ti kako jeste... S tim da to dzaranje glavicem ide u paketu sa tim da si na laktovima visoko dignutog dupeta a muskarac te blago pritiska zavrat JEDNOM RUKOM i nabija ti glavu u krevet A drugom dzara cmarulju i siri guzove....Malo ti pljucne za vrat gde pocinje kosa i jezikom razmaze do uveta... A kara gadja samo g tj tuce Na dole bez intervencija na grlicu tj. 5-6 cm u dubinu....
Vesela_zena_beogradska:hehe, mene si nashao ... ne lozim se na musku dominaciju, ama ni malo .. naprotiv.
Daj jos jos jos....gossca:Da me t.uca zestoko, a onda da zastane i poljubi e nezno ili da mi sapne nesto nezno...
ili da me t.uca polako, a onda da mi sapne nesto nevaljalo... i jaoooo.... odoh s ove teme...![]()
![]()
gossca:Da me t.uca zestoko, a onda da zastane i poljubi e nezno ili da mi sapne nesto nezno...
ili da me t.uca polako, a onda da mi sapne nesto nevaljalo... i jaoooo.... odoh s ove teme...![]()
![]()