Dirty talk

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Valjda

Aha
Pa valjda je sex nešto mnogo lepše i senzualnije i napetije od dranja jarca (ne zezam te zaista nego razgovaramo)
Figurativno moj milance... A i zvuci preteći!
Dobro, saće musa miluje jarca i da mu najfinije travice sa vrha Peštera... Jel sad bolje?
🙄🤣

Senzualnije je: jel voliš da me *****?

Pa ti ti musa radi u ovom slučaju samo u zanosu...

Dobro bez muse...

Daj to dupe vamo!

Figurativno moj milance... A i zvuci preteći!
Dobro, saće musa miluje jarca i da mu najfinije travice sa vrha Peštera... Jel sad bolje?
🙄🤣

Senzualnije je: jel voliš da me *****?

Pa ti ti musa radi u ovom slučaju samo u zanosu...

Dobro bez muse...

Daj to dupe vamo!
Pa ima raznih tekstova
A svi su negde iz naše psihe

Ja bih nešto drugo rekao ali se stidim da iznesem

Eto ti sad...

Da čujemo kaki si pervertit!
Ajde

Maštam da joj (nemam žensku ali kad bi naletela) kažem dok se muvamo po sobi "Skidaj gaće"
A kad to uradi onda da je lagano povučem za kosu i kažem "sledeći put kad izađeš iz ove sobe bićeš sva srećna, jebbana i isprskana"

Tako nekako

Plus volim u toku sexa da sam glasan ali nikakva vređanja ne dolaze u obzir

Jbg sad će me se odreći pola foruma al ŠA da radim ;)

Poslednja izmena:
Ajde

Maštam da joj (nemam žensku ali kad bi naletela) kažem dok se muvamo po sobi "Skidaj gaće"
A kad to uradi onda da je lagano povučem za kosu i kažem "sledeći put kad izađeš iz ove sobe bićeš sva srećna, jebbana i isprskana"

Tako nekako

Plus voli u toku sexa da sam glasan ali nikakva vređanja ne dolaze u obzir

Jbg sad će me se odreći pola foruma al ŠA da radim ;)
A to sledeći put kad izađeš iz sobe misliš na odma, pošto je već skinula gaće po naredbi... Da ne ispane džaba...

Aj aj nije to nista toliko strasno...

Nadam se da je to prskanje po guznim poluloptama... Da nije po faci jer mi to fuj al ajde...

A to sledeći put kad izađeš iz sobe misliš na odma, pošto je već skinula gaće po naredbi... Da ne ispane džaba...
Mislim ono, neće izaći dok... to jest kad bude sledeći put izašla na vrata (do wc i kuhinje) biće hepi i...
Aj aj nije to nista toliko strasno...

Nadam se da je to prskanje po guznim poluloptama... Da nije po faci jer mi to fuj al ajde...
Pa... nije fuj ako voli
Ako se dogovorimo ako je spontano
Ništa na silu

Back