Dirty talk

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bila nekad ovakva tema, al nije davno apdejtovana.
Šta vas loži tokom sexa?
Da li ste ćutolozi il volite da ga začinite nečim masnim? 😁

Više volite da čujete nešto ili sami da govorite?

Ја спадам у ћутологе и у сексу и ван секса.

Мсм....схватио сам до сада да женски део публике воли да му се прича током коитуса, али ми мало глоопо да будем безобразан. Оно..."попуши ми крчину, дрољо!!!!" или "саћу ти изврнем птичку к'о кројач ногавицу!!!".

или:"Ти си моја мала кyрвица...сад ћу да те научим памети!!!

A цео живот смо учени да треба поштовати жене и никад им не рећи да су крве и кчке, па се то урезало у мозак. Нигде не пише "не смеш жени то и то да кажеш, осим у сексу, и то баш кад дође тренутак".

Бар не пише у књигама из којих сам ја учио како се секса.

Ја спадам у ћутологе и у сексу и ван секса.

Мсм....схватио сам до сада да женски део публике воли да му се прича током коитуса, али ми мало глоопо да будем безобразан. Оно..."попуши ми крчину, дрољо!!!!" или "саћу ти изврнем птичку к'о кројач ногавицу!!!".

или:"Ти си моја мала кyрвица...сад ћу да те научим памети!!!

A цео живот смо учени да треба поштовати жене и никад им не рећи да су крве и кчке, па се то урезало у мозак. Нигде не пише "не смеш жени то и то да кажеш, осим у сексу, и то баш кад дође тренутак".

Бар не пише у књигама из којих сам ја учио како се секса.
E blesav si
A ne verujem ti ništa. 😁

Ovo je centar. Znači, u sexu su dobre stvari koje su van njega neprihvatljive.
Kad me pita drugarica da li je bio nežan prema tebi? 🙄😁 Šta da odgovorim ljudima nego da ih skinem sa vrata" jeste", bio je nežan i fin. 😂

То срећо гутај га целог, ај сад мало јаја, ударај се по образима китом. И на крају наравно по фаци. О да, поприлично волим дирти толк.

Bila nekad ovakva tema, al nije davno apdejtovana.
Šta vas loži tokom sexa?
Da li ste ćutolozi il volite da ga začinite nečim masnim? 😁

Više volite da čujete nešto ili sami da govorite?
Neke vole da pricas, neke to dekoncentrise |;>P
E sad, sto se mene tice, voleo bih da mi prica, al ne trazim, a nece spontano : P

IMG_1381.JPG

ne bi se ja udubljivala više od ovog

Back