Dirty Kichen Eternity

Rekoh da sam ja zaboravila kad sam nesto sanjala.

IC je pocetak 4. kuce (polja) tvoje kuce. doma iz kojeg potices i koji ces ti stvarati. takodje i jednog roditelja. korene..
Mene nisi smorila:) jer dalje ne znam ni ja. :brus:

Dirty Kichen simbole treba znati tumaciti, ne moze to onako uzmes neku planetu na jednom stepenu
i da po tome je ceo tvoj natal odredjen. :)

Za zenu, podznak Jarac nije bas dobar. To je tezak karakter. Saturn u 8, daje ti moc, uticaj,
materijalizam, ali i politiku. Mesec na Rigelu ti moze dodatno smanjiti osecaje.

Ako znas engleski pronadji na googleu Sabisjke simbole za stepene, pa do mile volje gledaj simboliku.
:D

Shta znachi descedent u raku? Negde sam prochitala da on govori o partneru za kog cu se udati

Da, descendent predstavlja nas prvi brak(drugi deveta, treci jedanaesta) i brakove uopste :) kako nemas planeta u sedmoj kuci, tvog muza ce obelezavati vladar descendenta, sedme kuce, tj Mesec u Blizancima, on ce takodje voleti decu kao ti, bice osecajan, svestran, mladolik, i sa njime ces pre braka imati jako lepu vezu kao i jako prijateljstvo ... enivej kao sto tebe predstavlja ASC i njegov vladar tj Saturn, njega predstavlja DC (i njegov vladar) koji je sa druge strana, opozicijia, tj ono sto tebe dopunjuje :) ...

Reg zvezda preko Veste na 3 stepenu 39' u 7 kuci?

Zvezde se samo gledaju ako imas neku od licnih planeta u konjukciji sa njima :) i to bas egzaktnoj, sa jako malim orbisom :) kako koja zvezda dozvoljava, za Regulus konkretno oko 1,5 ... tako da zvezde same po sebi u nekoj kuci ne znace puno :) ...

Ps.Znam da se 18 stepen blizanaca tumachi kao djavolji stepen, a meni je descedent na 17 stepenu 29', i pretpostavljam da to nema veze, ali ne shkodi da pitam?

Nemas problema sa time :) ...

Ps1. Kako se gleda da li cu zavrshiti fakultet i kada? Nisam daleko od kraja, josh 6 ispita mi je ostalo, ali me interesuju aspekti kroz koje to mogu da gledam.

Fakultet predstavljaju deveta kuca i Jupiter :) tako da sve sto je vezano za njih ... ja mislim da bi to trebala pozuriti i u sledecih godinu dana zavrsiti dok ti ne udje Saturn u deveto polje jer bi se onda moglo jos oduziti malo :) ...

Back