Дирљива прича о малој Ради

Није нама потребан комунизам, нити он може помоћи људима да буду бољи и да лепше живе. Нама је потребно ХРИШЋАНСТВО.

Нама је потребан БОГ У НАМА.

Није узалуд Патријарх Павле рекао: "БУДИМО ЉУДИ", да је мислио другачије рекао би: "БУДИМО КОМУНИСТИ".

Павле је рекао "БУДИМО ЉУДИ!!!!!!!"

I sad ti preko nesrece male devojcice propagiras boga :roll:....ne mora da se bude verujuci da bi nekome pomagao...

Dirnut sam. Kad se vratim na Balkan iduće godine, možda nešto i pomognem novčano.

No sama stranica je srpsko propagandno smeće. Pored poziva na pomoć djevojčici i humanitarnu akciju stoje natpisi poput "golgota Srba u Bosni", zatim "Sarajevo - logor za Srbe", "genocid nad Srbima na KiM 1944-90", itd.

To me odbija, da budem iskren, iako znam da malena nema ništa s tim.

Feudalizam...nema tu ni d od demokratije!;)

Da, demokrate kod nas prave feudalizam poslujući kroz miškovića... Dokle ce to da ide videcemo ali ce se u svakom slucaju krvavo zavrsiti.
5og oktobra kada je sloba mirno predao vlast, znao sam da ce nastupiti samo pljačka.
Ove demokrate imaju obraz kao djon od martinke :lol:

U Beogradu se tačno zna koji se demokrata bavi kojim delom biznisa... Strava...

Ne propagira Boga....nego govori/pise o tome kako bi trebalo svaki hriscanin(pravi) da se ponasa....(podseca sta je jedna od sustina vere uopste)
@tema
Nemam reci...drago mi je sto se nadje koja dobra dusa u ovoj crnoj rupi morala!

Хвала ти што си препознао прави смисао мојих коментара.

@ Taurunus444 Није мени циљ да проповедам овде било шта, него сам узгред цитирала Патријарха Павла који је рекао "Будимо Људи", а то је порука и мојих коментара.

Boze jadno dete...Kad sam cula da se najvise obradovala torti i tv-u samo sto nisam zaplakala...Cim prodje ovaj praznik ovde poslacu nesto maloj odavde..jadno dete..

Да то је и мени било тужно и оно кад је рекла за кревет где спава и учи....:(

А има заиста тако леп осмех, ведра и насмејана и поред те туге око ње, што кажу као у оној песми "покаткад и у мраку никне диван цвет".... :D

Хвала што ћеш јој послати помоћ. Бог те благословио.

Poslednja izmena:
Zato sto dosta ljudi nemaju snage da sami poraze ono kvarno u sebi!;)

Ово си добро рекао :p;) Има ту истине, знаш у човеку постоји и зло и добро, Рај и Пакао не постоје само тамо, већ је то и стање душе, то је вечита борба шта ће да превагне и победи, због тога се човек "узвишује" негујући своје врлине, угледајући се на Сократа и Христа....а са друге стране постоји и оно "животињско" у човеку које мами човека да буде у равни "животиње", јер нпр. зашто жене данас воле себе да називају "кучком", то је управо из тог разлога, понекад желе да се спусте на ниво животињског.....ето мале философске анализе ...;) (АЛИ молим вас, без да се даље расправљамо око овога) ;):lol: није ми то циљ на овј теми :)

Dirnut sam. Kad se vratim na Balkan iduće godine, možda nešto i pomognem novčano.

No sama stranica je srpsko propagandno smeće. Pored poziva na pomoć djevojčici i humanitarnu akciju stoje natpisi poput "golgota Srba u Bosni", zatim "Sarajevo - logor za Srbe", "genocid nad Srbima na KiM 1944-90", itd.

To me odbija, da budem iskren, iako znam da malena nema ništa s tim.

Хвала унапред, Бог те благословио, верујем да ћеш послати.:D

Знам да страница није за сваког, али то није разлог да се другом не помогне ;)

Поздрав :bye:

Takvih malih Rada ima mnogo:(......ali mi nikako nije jasno, kako to da ljudi iz njihovog sela ništa nisu videli?!.... ili jesu..... pa ih je baš briga.:ljutko:

Видели су наравно. И сигурно су помагали, али то је село и људи су удаљени доста физички једни од других, мислим да су им помагали за дрва и слично....осим тога то је сиромашан крај, сиротиња је то све, а оно што су им помогли све то није било довољно....Имали су ваљда козу, па је Рада то одржавала....мало хране....итд...

Desna ruka da da,a da leva nezna za to.Nazalost danas uSrbiji ima previse dece kao sto je mala Rada,dobrovoljnim prilozima se malo moze postici ,samo pravilnim uredjenjem drzave nebi bilo nesrecnih mladosti,a ni starosti.

"Не питај шта држава може да учини за тебе, питај шта ти можеш да учиниш за своју земљу" (Кенеди)

Uh, bas sam se potresla...A mi kod kuce ne mozemo da se okrenemo od kcerkinih igracaka, ne zna koji crtani da gleda na dvd-u...Nismo ni svesni sta sve imamo i koliko smo srecni i zasticeni u zivotu dok te nesto ovako ne lupi po sred cela...
Jos danas saljemo pomoc...

Човек не зна колико је срећан. То је као у оној причи "ходао сам улицом и плакао сам што немам паре да купим ципеле, а онда сам срео човека који нема ноге" :(

Хвала што ћеш јој послати помоћ. Бог те благословио.:)

Back