HeBePoBaTaH_ Poznat Poruka 7.004 17.11.2005. u 11:58 - Dirkam ti gacice #26 Ja čitam Knjigu Postanja dok karam, to me posebno inspiriše. Lože me retka devojačka izdanja.
sko Zainteresovan član Banovan Poruka 111 18.11.2005. u 11:57 - Dirkam ti gacice #27 ah ah da me sada vidi moja mila majka
SamanthaJones Elita Poruka 16.124 18.11.2005. u 12:05 - Dirkam ti gacice #28 intra: Jel´ mogu ove prljave riječi: kuhinja, wc, hodnik, dnevna soba.... Kliknite za proširenje... sta je tu prljavo osim kuhinje i wc-a
intra: Jel´ mogu ove prljave riječi: kuhinja, wc, hodnik, dnevna soba.... Kliknite za proširenje... sta je tu prljavo osim kuhinje i wc-a
P petrof Zainteresovan član Poruka 252 18.11.2005. u 12:12 - Dirkam ti gacice #29 Pricao mi drug da mu je riba u toku sexa rekla „`ajde kazi mi nesto, znas...onako”, a on se zbunio i rek`o joj „jedi g***a” Umro sam od smeha.
Pricao mi drug da mu je riba u toku sexa rekla „`ajde kazi mi nesto, znas...onako”, a on se zbunio i rek`o joj „jedi g***a” Umro sam od smeha.
SamanthaJones Elita Poruka 16.124 18.11.2005. u 12:17 - Dirkam ti gacice #30 petrof: Pricao mi drug da mu je riba u toku sexa rekla „`ajde kazi mi nesto, znas...onako”, a on se zbunio i rek`o joj „jedi g***a” Umro sam od smeha. Kliknite za proširenje... hahahahahahahha
petrof: Pricao mi drug da mu je riba u toku sexa rekla „`ajde kazi mi nesto, znas...onako”, a on se zbunio i rek`o joj „jedi g***a” Umro sam od smeha. Kliknite za proširenje... hahahahahahahha
JOVANA77 Poznat Poruka 9.786 18.11.2005. u 12:49 - Dirkam ti gacice #31 petrof: Pricao mi drug da mu je riba u toku sexa rekla „`ajde kazi mi nesto, znas...onako”, a on se zbunio i rek`o joj „jedi g***a” Umro sam od smeha. Kliknite za proširenje... hahahahahahahaha...ne mogu da verujem.....umirem od smeha
petrof: Pricao mi drug da mu je riba u toku sexa rekla „`ajde kazi mi nesto, znas...onako”, a on se zbunio i rek`o joj „jedi g***a” Umro sam od smeha. Kliknite za proširenje... hahahahahahahaha...ne mogu da verujem.....umirem od smeha