Directory skripta

Hvala mnogo na pomoci. Jos jedno pitanje. Jesi li imao iskustva sa nekom wp ili joomla temom/pluginom koja izgleda kao mapa(primer Beograda) gde bi dodavao mesta kao google places...Naravno, nesto takvo verovatno ne postoji besplatno tako da sve dolazi u obzir

Uvek postoji za oboje komponenta koja se postavlja na sajt u željenoj veličini i može se markira do 10 mesta, tj markera, koristi google mapu i google server. Da ceo sajt bazično tako izgleda ja do sad se nisam susretao sa tim, sem par društveno - socijalnih sajtova za upoznavanje, druženje. Ali to su sajtovi u čiju zradu su uložene hiljade i hiljade evrova :D

To je fina i jeftina php skripta, ali ona ne može biti bazični izgled, da bi postojala morala bi stajati na bilo kakvoj stranici, dakle moraš imati bar jednu stranicu, makar i naslovnu samo na kojoj će ona stajati u veličini koja tebi odgovara.

Imam ja jednu sto sam sam pravio dok sam se zanosio time da je web dir naplativ posao. Strane imaju i neki custom sadrzaj tipa wayback machine link i glasanje za sajt.Trenutno je nema nigde na netu ali ako to zanima mogu ti je pokloniti ako ces forsirati 2-3 moja sajta na homepage :)

Back