diplopija, pomagajte...

Sedam meseci imas diplopiju i jos nigde nisi isao da se lecis?
Treba da ides kod neurologa, pa onda eventualno oftalmologa ako nije neuroloski, ali jedini kome ti treba da se obratis je lekar opste prakse, a on ce znati kome dalje da te uputi.
Idi sto pre.
Da li imas te dvoslike u svakom polozaju oka izrazene ili izrazenije kad pogledas u odredjenom pravcu?

Pre sedam meseci sam se javio neurologu kada sam primetio da imam problem s vidom,Posto imam dijagnozu multiple skleroze prepisao mi je pulsnu terapiju u trajanju od pet dana.Mesec dana kasnije pio sam i dexason tablete stanje se malo popravilo ali ne u potpunosti...receno mi je da treba da prodje neko vreme da bi to sve doslo na svoje.Tada mi je i postavljena dijagnoza diplopija,koja je kod mene najvise izrazena pri pogledu u levu stranu...za vreme dok sam primao pulsnu terapiju posetio sam i oftalmologa koji je rekao da primam terapiju za to i da bi to trebalo da dodje sve na svoje...

Pre sedam meseci sam se javio neurologu kada sam primetio da imam problem s vidom,Posto imam dijagnozu multiple skleroze prepisao mi je pulsnu terapiju u trajanju od pet dana.Mesec dana kasnije pio sam i dexason tablete stanje se malo popravilo ali ne u potpunosti...receno mi je da treba da prodje neko vreme da bi to sve doslo na svoje.Tada mi je i postavljena dijagnoza diplopija,koja je kod mene najvise izrazena pri pogledu u levu stranu...za vreme dok sam primao pulsnu terapiju posetio sam i oftalmologa koji je rekao da primam terapiju za to i da bi to trebalo da dodje sve na svoje...

Pa izostavio si u uvodnom postu jako vaznu cinjenicu, da imas dijagnostikovanu MS. Diplopija je tebi simptom MS-a, a ne posebna dijagnoza.
MS je takva sugava bolest, nikad ne znas kad ce da pogodi i sta ce da zahvati. Da li ti se situacija sa dvoslikama pogorsala sad, pa zato postavljas temu, ili je konstantno ista situacija vec sedam meseci?

Back