svr
Ističe se
- Poruka
- 2.355
Prosvetlite me.
Zasto siptari traze da priznamo diplome sa Kosova?
'oce da konkurisu za posao u Beogradu??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prosvetlite me.
naravno da hoce...znas li ti koliko se siptara sa kosova dan danas secka po beogradu?
Ко сецка Шиптаре по Београду?
pardoniram kolega, mislila sam da se slobodno shechkaju beogradom...![]()
piše se shetjkaju
et tema
pa kako što, da bi se dalje širili pacovi, eto što
Kakvo sirenje pobogu..?
Pa zar nasi Evropejci i ostali ne govore po forumima da ce kada priznaju Kosovo podici zid od 5 metara...?
Kakvo sirenje pobogu..?
Pa zar nasi Evropejci i ostali ne govore po forumima da ce kada priznaju Kosovo podici zid od 5 metara...?
Pa kroz taj zid nece moci ni ptica da prodje, nece biti zivog siptara u Srbijici...
Kakvo sirenje, nemoj da ste neozbiljni...
А па чекај док им Косорка(много је Меркелова) не каже шта да одговоре!reci to beogradZanima evrotalibanima...![]()
reci to beogradZanima evrotalibanima...![]()
Jedino mi pada na pamet da bi domaci 'bosnjaci'
hteli da prodju obuku na 'fakultetima' na KOsovu, pa da se obuceni vrate u Pazar?!
Hebote pa to jos malo moracu da zazidam prozor (samo puskarnik da ostavim)
Kosovo je Srbija.Prosvetlite me.
Kosovo je Srbija.
pa nek onda dodju da studiraju u beogradu...
Kad krenu sipci da insistiraju na kvotama i kljucevima bice veselo...
Ionako su vec pokupovali placeve po Blacu i Kursumliji, tamo ionako niko ne zeli da zivi, samo cekaju da se malo smiri klima pa da se usele....
Cak su i tim Srbima dali da sede u tim kucama slobodno ali kad oni dodju onda mora da se pakuju i idu.....
Ali na srecu, nase pametnice ce izgraditi super-zid visok 5 metara pa od toga nece biti nista....![]()
naravno da hoce...znas li ti koliko se siptara sa kosova dan danas secka po beogradu?
Само примамо дипломиране Шипратке.
Али морају да нострификују диплому. Процес нострификације изискује да роде 4 мала Српчета...