Dinkiću priznanje,strancima sve ostalo!

Imam neki osecaj za filing da ce Dinkic na robiju.I to bas posle ove nagrade koju je dobio nesto mi se buducnost Dinkiceva mracna cini ne znam zasto.

Наша садашњост је мрачна, мислим нас обичних грађана, а један од главних фактора наше беде је управо Динкић и његова "монтерна политика", па би ред био, по оној древној - коло среће се окреће, да се то коло најзад окрене на нашу страну, а олош лоповски да заврши у букагијама...

Наша садашњост је мрачна, мислим нас обичних грађана, а један од главних фактора наше беде је управо Динкић и његова "монтерна политика", па би ред био, по оној древној - коло среће се окреће, да се то коло најзад окрене на нашу страну, а олош лоповски да заврши у букагијама...

E dok se to kolo okrene mi cemo vec mirisati cvece al odozdo

najskuplje mleko u Evropi??

aaahahaahahahahahahhahhahahahaa
ahah
ahahaahhahahahaahahahahahahahahahaahahahahahaa
ahahahahahahhha
ahahahahaha
hahaahahahhaahaaa

pa kad nemas blage veze sa zivotom sta da se radi. procitaj ovaj clanak. U Srbiji je mleko skuplje nego u Crnoj Gori, Hrvatskoj i Nemackoj.

Naše mleko jeftinije u Crnoj Gori

Politika - Utorak, 16. oktobar 21:00
Litar dugotrajnog mleka jeftiniji je u Crnoj Gori nego u Srbiji. Posle nedavnog poskupljenja, "Imlekova" kravica sa 2,8 odsto mlečne masti u Crnoj Gori se prodaje po ceni od 70 centi, što, množeno sa jučeranjim prodajnim kursom evra, u dinarima iznosi 54,25 dinara. U domaćim trgovinskim lancima u Srbiji litar ovog mleka sa istim procentom mlečne masti košta 69,9 dinara.
Isti odnos važi i kada je reč o "kravici" sa 1,6 odsto mlečne masti. Ovaj "Imlekov" tetrapak u Srbiji je skuplji za više od 15 dinara. Mleko sa 3,2 procenta masnoće u Crnoj Gori staje 80 centi, odnosno 62 dinara. U srpskim trgovinskim lancima se ono prodaje za bezmalo osam dinara skuplje.
Čak i kada bi se crnogorske cene upoređivale sa srpskim, a da se pri tome koristi donedavni kurs evra od 80 dinara, opet bi kod komšija ova osnovna životna namirnica bila jeftinija.
U Crnoj Gori je jeftiniji i jogurt koji stiže iz Srbije. Dok u Crnoj Gori on staje 90 centi, odnosno 69,75 dinara, u Srbiji se prodaje po ceni od 77,9 dinara.
Kako je nedavno pokazalo naše istraživanje, litar dugotrajnog mleka jeftiniji je u Hrvatskoj i Sloveniji, ali i Nemačkoj.

Znaci bolje cuti sledeci put. Makar ces izgledati pametnije ako to vec nisi u praksi ;)

A jeste li samo videli onu scene kad Boza Djelic cestita Dinkicu i obraca mu se sa "Mladjo" dok ga hvali. Ne znam da li je glumio ili bio iskren ( tako je delovao ), ali do skora su se pljuvali kao najveci neprijatelji. Inace, kad citate izjave ekonomista nije tesko sludeti se. Neko kaze BDP per capita 2500 dolara, neko 5000; neko kaze dugovi najmanji u regionu, neko 22milijarde. I kad citam tako stvarno ne znam kome da verujem.

A jeste li samo videli onu scene kad Boza Djelic cestita Dinkicu i obraca mu se sa "Mladjo" dok ga hvali. Ne znam da li je glumio ili bio iskren ( tako je delovao ), ali do skora su se pljuvali kao najveci neprijatelji. Inace, kad citate izjave ekonomista nije tesko sludeti se. Neko kaze BDP per capita 2500 dolara, neko 5000; neko kaze dugovi najmanji u regionu, neko 22milijarde. I kad citam tako stvarno ne znam kome da verujem.

Не веруј ником од економиста, односно веруј само себи и томе у којој мери се теби побољшао,
или погоршао квалитет живота и наравно твом окружењу, рођацима, пријатељима, другарима, комшијама...

Koliki god da je BDP, veći je od onog koji je bio za vreme onih koji danas napadaju Dinkića.
Dugovi su uglavnom nasleđeni, a sem toga dosta ih je i otpisano upravo zahvaljujući sposobnim pregovaračima s naše strane u zadnjih nekoliko godina.
Što se verovanja tiče, trudi se da pronađeš nezavisne izvore.

Koliki god da je BDP, veći je od onog koji je bio za vreme onih koji danas napadaju Dinkića.
Dugovi su uglavnom nasleđeni, a sem toga dosta ih je i otpisano upravo zahvaljujući sposobnim pregovaračima s naše strane u zadnjih nekoliko godina.
Što se verovanja tiče, trudi se da pronađeš nezavisne izvore.
Opet sećanje na Slobu?!Nasleđeni dugovi se ne vraćaju,novi se gomilaju,Dinkić će jednog dana naslediti Miškovića.:D

najsmesniji bio ostoja na studiju b pre neki dan :) prica mrka i jos neki momak iz g 17 plus... a ostoja oma sloba i mlohavi to je bio tandem, oni su unistili srbiju, djiku, ds, ldp, penzionere, cistacice, antihristi jedni ti iz dss-a da dirnu oni u zenicu oka srpskog koje mi volimo vise od zelenih papira.... :)

Па лепо ја кажем Студио Бе је одавно гласило жутих, које силом прилика, плаћају сви грађани Београда...

Back