Dinkić: Radoš Bajić pravi Tadiću vladu!

Прле

Ističe se
Poruka
2.070
Dinkić: Radoš Bajić pravi Tadiću vladu!
Subota - 09.06.2012
Lider URS-a Mlađan Dinkić optužio je Demokratsku stranku za pokušaj preotimanja kadrova, a kao glavnog skauta Borisa Tadića označio je Radoša Bajića!?

On tvrdi da je poznati glumac i producent u ime demokrata vrbovao njegovog koalicionog partnera Veroljuba Stevanovića da mu u zamenu za ministarsku fotelju okrene leđa i pojača vladu, čiji je stožer DS. Međutim, iz Stevanovićeve stranke Zajedno za Šumadiju za „Alo!“ tvrde da su Dinkićevi navodi „notorna laž i budalaština“!
Pozivajući se na navodne Stevanovićeve reči, Dinkić je odapeo još jednu otrovnu strelu prema taboru demokrata.
- To je tačno, Verko mi je juče to javio. „Vidi Tadića šta radi, šalje Radoša da mi nudi ministarska mesta, ne pada mi na pamet“ - preneo je navodne Stevanovićeve reči Mlađan Dinkić. On je poručio demokratama da ga ostave na miru.
- Neka rade šta hoće, neka probaju, što ne formiraju vladu sa LDP-om i SPS-om, zašto nas uvlače u to? Koji je Boris Tadić predsednik stranke kad ne može da formira vladu, a ima toliko partnera, šta ćemo mu mi - rekao je Dinkić.
Međutim, iz Kragujevca poručuju da je Dinkić zloupotrebio Stevanovićevo dugogodišnje prijateljstvo sa Radošem Bajićem kako bi se svetio svojim političkim protivnicima. Iako je Veroljub Stevanović juče bio nedostupan na oba broja telefona poznata redakciji, njegov portparol Zoran Palčić je s gnušanjem odbacio tvrdnje Mlađana Dinkića.
- Verko je isključen i neće ni da komentariše takve budalaštine i izmišljotine. To su gluposti, nebuloze i tvrdnje da je Radoš Bajić u ime demokrata pregovarao s nama nemaju veze s mozgom. To nije istina i kako mi možemo da rušimo URS, nešto što smo mi izgradili - u dahu je rekao Palčić.
Na pitanje odakle Dinkiću priča o Radošu Bajiću kao žrecu DS-a, Palčić kaže:
- Radoš Bajić jeste naš dugogodišnji prijatelj i mi imamo dobre kontakte i s njim i sa njegovom porodicom, ali nema govora da je bilo priče o bilo kakvim političkim kombinacijama. Ma kakvi, prvo Radoš to sebi nikada ne bi dozvolio.
Pokušavajući da utvrdimo „čija je starija“, ponovo smo pozvali URS, gde nam je kratko rečeno: „Sve ste čuli na konferenciji iz usta predsednika URS-a.“

Mlađa neće sa demokratama zbog Homena i Petrovića!

Mlađan Dinkić negirao je juče da se protiv njega vodi istraga o kojoj piše jedan dnevni list i poručio da neće razgovarati sa DS-om o formiranju vlade dok se ne utvrdi da li Boris Tadić vodi kampanju protiv URS-a. On je optužio funkcionere DS-a, Slobodana Homena i Dušana Petrovića, da „uređuju“ pomenuti tabloid i izrazio sumnju da iza jučerašnjeg napisa „Dinkić pod istragom“ stoji Tadić.
- Ako Homen i Petrović stoje iza toga, to je dovoljna sramota, ali ako stoji Boris Tadić, onda je to blamaža, jer je zbog kontrole medija izgubio izbore. Nisam siguran, ali zato pitam da li on stoji iza ovoga - rekao je Dinkić. Lider URS-a je dodao da DS više ne smatra za jednu stranku i da postoji krilo DS-a s kojim nikada ne bi sarađivao, u kojem su Petrović i Homen i koje je, kako je naveo, krivac što je Tadić izgubio izbore. Žestoku reakciju Mlađana Dinkića isprovocirao je tekst u jednom dnevnom listu u kome se navodi da je austrijsko tužilaštvo za borbu protiv korupcije pokrenulo istragu protiv biznismena Martina Šlafa zbog kupovine „Mobtela“, a proverava i kako je lider Ujedinjenih regiona Srbije isplatio Šlafu 357,9 miliona evra.

http://www.krstarica.com/s/index.php?s=http://www.alo.rs/&r=http://www.krstarica.com/lat/katalog/Mediji/Novine/

Ovi mogu pola parlamenta da kupe !!! :per:

сканирование0002.jpg

A shta bi sa iljadu evradi koje je Dinkic obecao narodu...msm kao ono obecanje ludom radovanje...kad vishe nije biJo u ljubavi sa demokratama onda je izjavio da je to obecanje dao da bi pomogne Tadicu da ostane na vlasti...dotad je sve bilo ok...tako krupne izjave ne prolaze lako on je to verujem uvideo ali kasno...evo sad URS nije atraktivan ni za koga u vlasti...a Dinkic je izmedju ostalog glavni krivac za raspad mnogih firmi i neuspele privatizacije...

Pa poslanici sad mogu da se kupuju, jer stranke vise nemaju blanko ostavke. Vladu ce sastaviti onaj ko ima najvise para.

Pa jeste ali ukoliko uzimaju novac to je krivicno delo. Da je pravne drzave lako bi se nasli tokovi novca i doticni bi morali da plate i zamislite i porez ,kazu da je surcinski preletac trazio 400 000 evra i da mu oba sina budu u gradskom vecu. Sto se tice Radosa Bajica sada smo se uverili odakle mu novac da snima jednu od najlosijih serija na TV i kroz nju provede celu familiju ocajnih glumaca ,a i on sam je jedan trecerazredni tezgaros . Dobio je vise prostora nego svojevremeno glumcine Paja Vujisic i Bata Stojkovic.

Mlađa je govedo i izgleda da prvi put posle 5 oktobra neće biti u vlasti.

Al Radoš Bajić je strvina takođe. Neopevana.

Moram reći da mi je milo kako se bivši partneri "razgovaraju" do koske. :)

Tek ce, ovo je samo pocetak:)

Radosa Bajica ne bih komentarisala, covek jednostavno ide tamo gde moze da se probije i pare dobije...

Medjutim, zar je moguce da sa do ovog najnovijeg pokusaja formiranja tzv. vlade, NIJE znalo za Dinkica i aferru "Mobtel"?

Saznalo se preko noci a vec ujutru osvanulo u Kuriru?

Kakva je ovo "drzava"Bogo mili:(

Pa jeste ali ukoliko uzimaju novac to je krivicno delo. Da je pravne drzave lako bi se nasli tokovi novca i doticni bi morali da plate i zamislite i porez ,kazu da je surcinski preletac trazio 400 000 evra i da mu oba sina budu u gradskom vecu. Sto se tice Radosa Bajica sada smo se uverili odakle mu novac da snima jednu od najlosijih serija na TV i kroz nju provede celu familiju ocajnih glumaca ,a i on sam je jedan trecerazredni tezgaros . Dobio je vise prostora nego svojevremeno glumcine Paja Vujisic i Bata Stojkovic.

Losije serije ne bi, ali ce se (vec je) reprizirati dok postoji ovakva RTS...Sin mu dobio jednu od glavnih muskih uloga (odmah posle oca), ostalo si sam rekao...

Radoš je alavi marginalac, bez stida služi svakom ko mu doturi po koji dinarčić. Igraju mu sin, snaja, žena, unuk, deda, baba, tetka, strina - sve glumčine. Zapošljava bre ko pravi demokrata. Bolji je od Tadića.

Mlađa je mafijaš, kriminalac čija lopvska karijera počinje formiranjem "Nacionalne Štedionice" sredstvima ZOP-a, čiji naziv je opravdavao srpskom svetinjom koja nikad neće otići u privatne ruke. Sada je to grčka EuroEFG banka. Čovek koji je s bandom, šmajserima zauzeo Narodnu Banku Jugoslavije i nikad nije za to odgovarao.

Radoš je alavi marginalac, bez stida služi svakom ko mu doturi po koji dinarčić. Igraju mu sin, snaja, žena, unuk, deda, baba, tetka, strina - sve glumčine. Zapošljava bre ko pravi demokrata. Bolji je od Tadića.

Mlađa je mafijaš, kriminalac čija lopvska karijera počinje formiranjem "Nacionalne Štedionice" sredstvima ZOP-a, čiji naziv je opravdavao srpskom svetinjom koja nikad neće otići u privatne ruke. Sada je to grčka EuroEFG banka. Čovek koji je s bandom, šmajserima zauzeo Narodnu Banku Jugoslavije i nikad nije za to odgovarao.

:hahaha1: Juče je Radoš važio za jednog od najboljih glumaca...sad je nešto drugo...kakvi ljudi :roll:

Back