Dinkic: nista od preregistracije automobila na CG table

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
al' ono u plastikancu.... :)

e sad se nash vrli kolega sarge mozhe zapitati, a sho bi ja to terao dole kad mogu negde da ga istovarim ... al' ******... jednog dana dodju pubovi... kuc kuc... dobar dan, dobar dan... shta ste vi uradili sa vashim klopatalom sa cg tablama... on tuc muc...gurnuo u nishavu.. ma jel', super, 5 soma kazna zbog unishtavanja ekoloske zemlje srbije :)

mislim da je ovoga puta Sarge u pravu.

Bili smo jedna drzava i to je isto ko da u Americi zivis u Illinoisu a kupis kola sa California tablama i neki mafijas i kriminalac Dinkic ti po izdvajanju California-e iz Amerike, ti ne dozvoli da kola preregistrujes na Illinois table.

Mislim niti imam niti vozim auto na CG table , al ovo sto kriminalac, bandit i mafijas Dinkic radi po Srbiji je zivi uzas.

svetolik trpkovic:
Nek uvalja nekim klicnima za 200-300 ojra da se zezaju preko leta ,mi smo tako kupili ajkulu iz 73. za 200 maraka za vreme rata i djirali smo je celo leto do oktobra kada je konacno razdrdnana zavrsila karijeru u nekom sumarku na Dunavu pa tako moze i Sarge nekome da uvalja kola.
Uvaljam i tebe i ovog bolesnika sona u katran pa u perje,***** vam mamu milu i sve zensko sto imate :D

Jerry Ropero:
mislim da je ovoga puta Sarge u pravu.

Bili smo jedna drzava i to je isto ko da u Americi zivis u Illinoisu a kupis kola sa California tablama i neki mafijas i kriminalac Dinkic ti po izdvajanju California-e iz Amerike, ti ne dozvoli da kola preregistrujes na Illinois table.

Mislim niti imam niti vozim auto na CG table , al ovo sto kriminalac, bandit i mafijas Dinkic radi po Srbiji je zivi uzas.
Vidis,ja i ti znamo da se kacimo,nisam radikal ali neka gospoda sto su za gay 17 mafiju,demokrate i onaj uzas..ldp zapitaju i neka lupaju glavu kako je toliko SRS popularna,nije zbog njihovih gresaka i vladavine?
Vazno da je njima dobro,boli me racq za drugoga,e pa to moze i da dovede radikale na vlast,mogu i ja da budem za radikale,sto da ne..

pa samo u Srbiji jos ima ova fora sa ogranicenjem za euro 3 motore.

Pa u okviru same EU nema ovakvih ogranicenja nigde.

cela stvar je odradjena da bi bili zasticeni dinkicevi tajkuni uvoznici koji imaju eksluzivna zastupnistva za uvoz evropskih automobila a pre svega njegov ujak Miskovic, i da bi bili eliminisani oni sto uvoze kola iz amerike.

za vasu informaciju kola u americi su od 30-40% jeftinija nego u evropi. Eto recimo Mercedes C230 compressor nov kosta u Nemackoj 29.000e u Americi 28.000 dolara sto je 21.000e . Sto znaci 1/3 jeftinije. Idite pa sami uporedite cene na www.mercedes.de i www.mbusa.com . Vama kad uvozite automobil je sve jedno odakle ga uvozite samo vam je bitno da vas sto jeftinije kosta.

E to ne dozvoljava mafijas Dinkic i njegov ujak Miskovic i ostala banda tajkuna.

Samo se jos u Srbiji voznja automobila smatra za luksuz. U ostalim zemljama automobil je potreba i sredstvo za rad, kao recimo kompjuter.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back