FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 11.396
A ko je izdao Srbiju, moji ili tvoji? Pun mi je k.... takvih patriota kao što si ti. A sve gori od goreg, jeftine prodane duše. Ti mene očigledno ne poznaješZnači svi kolektivno izdajnici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ko je izdao Srbiju, moji ili tvoji? Pun mi je k.... takvih patriota kao što si ti. A sve gori od goreg, jeftine prodane duše. Ti mene očigledno ne poznaješZnači svi kolektivno izdajnici
Ne filozofiraj, potomče izdajnikaA ko je izdao Srbiju, moji ili tvoji? Pun mi je k.... takvih patriota kao što si ti. A sve gori od goreg, jeftine prodane duše. Ti mene očigledno ne poznaješ
Za tebe sam Miloš ObilićNe filozofiraj, potomče izdajnika
Izvini, Obiliću. Drugi put reci da si ti, nisam te poznaoZa tebe sam Miloš Obilić
Taj Todorović se vezuje navodno za eksploziju u Smederevu, ovo je bilo u Užicu. Partizanska verzija pominje nekog kapetana Mitića, četnika, ali ne zna se tačno. Sasvim moguće da je bila havarija.Zar tu eksploziju nije podmetnuo Vladeta Todorović Švajcarac?
Ok, mislio sam da pričate o SmederevuTaj Todorović se vezuje navodno za eksploziju u Smederevu, ovo je bilo u Užicu. Partizanska verzija pominje nekog kapetana Mitića, četnika, ali ne zna se tačno. Sasvim moguće da je bila havarija.
Ti si bio tamo pa znašU Smederevu je savim sigurno bila havarija. Ljudi su (pod prisilom dovedeni na kuluk iz okolnih sela) bukvalno gazili po prosutom barutu na zemlji, radjena je ekstrakcija artiljerijskih zrna iz čaure. Bez kontrole su svi palili cigarete i bacali opuške.
Jesam bio lično, sad imam108 godina nego izgledam kao da imam 50Ti si bio tamo pa znaš
Ne smarajJesam bio lično, sad imam108 godina nego izgledam kao da imam 50
Prvi počeo da ga tupišNe smaraj
Ti si bio tamo pa znaš
eeee. jesi srecan sad sto znas vise od drugih... i sto mislis da drugi nemaju pojma a ti imasKao rodjeni Smederevac o junskoj eksploziji znam više nego što ti možeš bilo gde da pročitaš
Biću srećan kad i drugi saznaju, to je poentaeeee. jesi srecan sad sto znas vise od drugih... i sto mislis da drugi nemaju pojma a ti imas